Cat fac intre Otopeni s baneasa?

Cat fac intre Otopeni s baneasa? | Autor: bumpi

Link direct la acest mesaj

Buna,nu stiu daca am postat bine aici, dar sunt in viteza... sper sa-mi dati ceva raspunsuri...
Am o cursa de la cj la buc cu sosire pe otopeni, dupa care tre sa iau cursa catre viena de pe baneasa. am intre cele curse (sosire Otopeni - inchidere check-in baneasa) 1h si 15 min. cat fac intre cele 2 aeroporturi? ma incadrez in timp? (e vorba de sambata dimineata, deci ma gandesc ca traficul e mai lejer).
mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

n-ar trebui sa faci mai mult de 15-20 minute sub nici o forma. mai greu insa cu transportul. daca astepti expresul poti sa il astepti si 40 de minute, daca vrei taxi...e cam nasol ca o sa te manance rau...daca ai pe cineva care poate veni cu masina sa te ajute..am zis, maximum 20min

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Sambata dimineata intre Otopeni si Baneasa faci maxim 15 minute. Ai putea sa faci si 5-7 minute.
Ia un taxi din fata aeroportului, cele autorizate Fly Taxi se numesc, costa cred 2,5 Ron/km. Toata distractia nu ar trebui sa te coste mai mult de 15 Ron.Maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Fetelor, multumesc. M-am mai linistit, ca eram cu morcovu'.
Voi lua un taxi, clar. La Fly taxi ma gandeam si eu.

Mergi la inceput