Leoaicele DC (11)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Un we frumos va dorim si noi, la noi e primavara, fetele ... sper sa aveti asa vreme buna si voi !
Si nu uitati de poze proaspete din we !!!
Va pupam pe toate !!! Sanatate muuulta tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
catutza spune:
Salutare!
Am fost azi in parc dar nu am facut poze pentru ca Bia a fost zapacita rau a alergat in toate directiile sa catarat peste tot...
Katty , am fost la TCM azi nu m-am abtinut. Am lau niste creioane colorate, o masinuta pentru baietoaica mea si madeline. Am vazut si haine multe si destul de dragute dar nu m-am uitat bine la ele ca Bia aranja marfa in raft si erau niste borcane mai jos. Eu nu am stiut ca e asa mare magazinul, o sa mai mergem ca ne-a placut.
Va pe toate
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Buna dimineata celor mai si mai,
O duminica cat mai placuta va doresc.
Trebuie sa eviti certurile atat cu persoana iubita, cat si cu colaboratorii. Esti mai nervoasa ca altadata si esti tentata sa-i acuzi pe cei din jur pentru nereusitele tale.
Fii mai calma, pentru ca ai si tu o parte de vina. Nu imprumuta bani de la cunostinte, chiar daca sti ca ai de incasat o suma importanta. Relatia cu persoana iubita se poate imbunatatii, fiindca vei fi de acord sa o insotesti la o serie de evenimente mondene. Dupa multe situatii in care ai fost obstructionata de ghinion, acum norocul se revanseaza fata de tine, vei avea sansa sa pui mana pe o suma importanta de bani.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Buna dimineata celor mai si mai
Se pot intampla evenimente neprevazute in viata sentimentala. Chiar daca nu esti multumita de ceea ce se intampla in aceasta sfera, nu lua decizii pripite, ci prpune-i sa aveti o discutie serioasa pentru a stabili soarta relatiei voastre.
Poti solutiona unele nemultumiri, ceea ce iti va imbunatati starea de spirit. De asemenea, poti miza pe un prieten mai vechi. Sanatatea este cam slabita, asa ca incearca sa ai o alimentatie mai sanatoasa si odihneste-te cat mai mult. La servici esti in impas, insa vei reusi sa te redresezi treptat surpinzandu-i in mod placut pe sefii tai. Bugetul tau este stabil, dar nu risipi banii pe lucruri inutile s-ar putea sa le duci lipsa mai tarziu.
Va doresc o saptamana cu cat mai multe implinrisi nbucurii.
intrugul al leoaicelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Pe unde sunteti, cum sunteti ?
aici cateva poze ... revin mai incolo !!!
O zi faina tuturor !
anca_vlad spune:
neata si de la noi, care am avut un wee in care am bolit toti, vladut e binisor nu ma laud ca imi e frica sper sa il pot pune pe picioare saptamana asta, vom tine regim!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Leditia spune:
'Neatzaaa..
Daria,da-mi voie sa-ti spun...m-am indragostit,da rau de tot..ce ma fac?????????????????Si stii de cine?De Giulia!
wow,cat de frumoasa s-a facut..nu m-am mai uitat pe pozicile tale de ceva timp..a crescut mult,sau cel putin mie asa mi se pare .E dulce foc,frumoasa..ochii aia si zambetul ei cred ca ar dezgheta si cel mai mare ghetar..Iar filmuletul e mortal..cum danseaza draga de ea..Ce mai..ma declar indragostita de ea,de zambetul ei ,de ochii ei..Sa-ti traiasca...Ei,asta avere imensa domne!Esti f bogata,sincer..
Va pupic cu drag pe toate si va doresc o zi excelenta!
Edit..ca vizionai si celelalte filmulete..hmm,tu ziceai ca nu-i vorbareata?neahhh,e asa dulce si alintata cand spune catelus cu parul cret..si cand canta in parc..ce mai ..e o dulceata de fata
POZE
katty spune:
Neata si de la mine!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa, mai ales ca vine si martisorul!!!
In Bucuresti vremea e superba, sper sa nu se mai intoarca iarna!!
Noi sambata am fost la ziua colegei lui Andrei, a facut la un loc de joaca ptr. copii de langa circ, au fost 25 de copii si parintii aferenti, a fost tare frumos, s-au jucat, au alergat, cand am ajuns la pranz acasa erau terminati!
Catutza, m-ai intrebat ce am luat pana la urma, i-am luat o papusa Steffi cred cam www.toyz.ro/papusi/simba-toys/steffi-style-fashion-mix/" target="_blank">asa, imbracata casual, pe care putea s-o schimbe, sa-i asorteze accesorii, etc, o www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=26&page_size=4&mode=book&book_id=143" target="_blank">carte de decupaj (decupeaza haine de printesa si ii schimba printesei hainele), un www.dtoys.ro/show.php?id=150" target="_blank">joc de tip labirint cu 2 fete (Scufita rosie si inca ceva), pioni si zar sa se joace cu fratiorul ei mai mare si o felicitare pe care a scris Andrei "La multi ani, Ruxi!", cam atat!
Daria, are dreptate Leditia, ai o mare avere!!!
Emicris, bine ai venit la noi!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Eu va multumesc de aprecieri si exagerari, Giulik nu e ea o frumusete rara, dar e cea mai mare realizare a mea, indiferent de ce ne aduce viata !
Ledi, vorbitul ma termina psihic, ea are ore in sir in care nu si dechide gura
LiliaToma spune:
Salutare
Cam greu trec pe-aici ca nu imi mai ajunge timpul deloc, nu stiu ce fac cu el...
Daria, eu am vazut tarziu mesajul tau, nu am facut poze cu Amelia in we, dar o sa fac neaparat, de la Craciun cred ca nu am mai facut deloc poze cu ea.
Confirm si eu ca Giulika e superba, si chiar e foarte frumoasa, mai frumoasa decat alti copii cu siguranta.
Si ia stai ca te-am prins!! cine zicea ca mananca pizza si gata?! si cand colo aud ceva de : paste, de Bounty, tz, tz, tz Saptamana asta iar te-ai lasat?
Gabi, asa si noi, gatim carne de porc numai cand ne dau parintii( ai mei sau a sotului). In rest cumpar pui si peste. Vita nu iau ca nu stiu sa o aleg, asa ca nu ma complic.
Ma bucur ca ati reusit sa faceti program la delfinariu.
Ce ati aflat la oftalmolog?
Anca, imi pare rau pentru Vladut ca e bolnavior. Sper ca si el si toata familia voastra sa treceti repede peste asta, sa va insanatositi cat mai rapid.
Am zambit cand am citit ca Vlad spune poezii prin somn. Si Amelia mai vorbeste, dar poezii inca nu a spus.
Referitor la faptul ca copiii lei sunt mai tacuti, eu am fost foaaarte vorbareata, cred ca prea vorbareata. Pana la urma cred ca depinde de firea omului, ca stiu doua persoane nascute in aceeasi si acelasi an: unul turuie intr-una, pe celalalt nu il auzi vorbind prea des...
Cata, cum au iesit pulpe in punga? Nici eu nu am facut niciodata.
Eu intreb de Ikea, ptr ca nu am ajuns niciodata acolo si sunt curioasa, ma tenteaza si pe mine.
Katty, frumoase cadouri ai luat pentru fetita. Ce bine ca s-au distrat copiii!!
Emiscris, bine ai venit!
Eu in we am facut ardei umpluti dupa reteta unei prietene.
Au iesit foaaarte buni. Cam multa vanzoleala cu prajitul cepei, morcovului, etc. pe rand, dar a meritat efortul. A mancat chiar si Amelia care pana acuma nu a apreciat ardeii facuti de mine.
Si desert au fost clatite, pe care planificat sa le fac cu branza( de cand visez la clatite cu branza date cu unt la cuptor..) dar s-au mancat cu visine si dulceata.
Si acuma: la munca!!! ca ma asteapta o gramada treaba! Sa aveti o saptamana usoara!