Leoaicele DC (11)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Katty, vrei juma` de Bounty, io asta pap :-)
Anca, multa sanatate puiului, sa treaca bolile rapid ! Si tie multa energie si mult spor la treburi !
Catutza, noi maine avem cumparaturile si curatenia, duminik teatru si plimbari.
Poate veniti cu poze noi in we toate !
Ledi, azi pe unde esti ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
katty spune:
Pana am scris eu mesajul precedent, au aparut mesajele Catutzei si Ancai.
Anca, multa sanatate lui Vladut!!!
Catutza, noi maine mergem cu Andrei la ziua unei colege de la gradinita, asa ca diseara trebuie sa-i luam cadou fetitei!! N-am nicio idee, ma gandesc si hotarasc la fata locului adica in Cora!
Catutza, vezi ca la TCM-ul de langa mine (pe Morarilor) au bagat niste chestii tare bunute, au niste prajiturici gen 7days, super bune cu Tiramisu si niste biscuiti cu alune si ciocolata super buni, Bergen se numesc!Au mai multe dar asta am ales eu!!! Andrei mi-a zis ca prajiturele sunt mai bune decat ce-i iau eu de obicei, adica 7day sau Magura!!! Mai au adus vin, paste, sosuri, biscuiti cu ciocolata si menta, etc. Daca ai timp si chef da o tura!
Daria, merci de Bounty, imi place si mie!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
Anca , multa sanatate lui Vlad! cum se mai simte?
Dodo , voi pe unde umblati? Inca nu v-ati intors de la doctor?
Daria , spor la cumparaturi si distractie placuta duminica la teatru, te asteptam si pe tine cu poze din we
Katty , o sa ajung si eu la TCM, nu am stiut ca au si produse alimentare. Tu ce ai mai luat bun de acolo?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anca_vlad spune:
vladut e mai bine a reusit sa doarma vreo 3 ore dar nu a mancat e in pauza digestiva, ii dau antitermice pe gurita si ervefuril si hydrasec si regim hidric.......sunt o adevarata enciclopedie in domeniu, daca ati sti voi prin cate am trecut!
sanatate la puiuti si sa auzim de bine!
wee placut!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
catutza spune:
Daria
quote:
Noi diseara avem invitati la paste (penne arrabiata pt noi astia mari, penne cu sos bolognese pt copii) ... in in we nush ce sa fac
Pune te rog retetele ca noi suntem amatori de paste si distractie placuta in seara asta!
Anca , ma bucur ca e mai bine Vlad. Va uram o noapte linistita si "intreaga"
Katty , ce ai luat pentru fetita? Ai avut curaj sa te duci azi in cora
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
emicris spune:
Buna!citesc zilnic DC de ceva vreme dar nu am intrat niciodata aici.Sunt nascuta pe 22 august 1980,pe la 23.30 insa pe certificat m-au trecut pe 23 ca era sarbatoare si credeau cucoanele ca o sa imi aduca noroc sarbatoarea lor.ma primiti si pe mine?
mama zmeilor emi si adi
Dodo-pui spune:
Emicris bine ai venit.Te-am trecut in listuta cu data de 22 august.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
szivarvany spune:
Bun venit Emicris
Catutza deci, luam juma` de kil de paste din alea mai de marca, Giulia prefera penne, fierbem al dente, desfacem una bucata borcan dolmino sau agnesi cu sos de diferite chestii, pun o tigaie mai incapatoare, pun ulei de masline, cativa catei de usturoi intregi, bulion gros tot cumparat, le dau pe astea in foc si gata. Parmezan razuit neaparat si gata.
Revin mai incolo, sper :-) Daca nu, la dimineata.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai,
iar nu are cum sa se potriveasca horoscopul tuturor dar uitati si cafa
Vei avea surprize deosebit de placute pe plan financiar. Ai de incasat bani de la locul de munca si poti primi si cadouri de la rude si prieteni.
Nu te lauda cu succesul tau financiar, pentru ca poti starni invidii. Relatia cu persoana iubita este foarte echilibrata. Este un moment bun si pentru obtinerea unor venituri suplimentare, poate din colaborari sau o marire de salariu. Ai grija, insa, de sanatate, stresul si oboseala te pot rapune la pat, odihneste-te cat mai mult, in acest weekend lasa cluburile si noptile pierdute de-o parte.
Un WK cat mai placut .
intregul al leoaicelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Leditia spune:
'neata la fete...Va doresc o zi minunata si un weekend cat mai placut...asa repejor,repejor ca io-s pe fuga..dus si la munci cu mine..
Va pupic..
POZE