Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da bey, vreau musai cafea sa-mi treaca spatele, na!!!!!, ca daca nu beau acuma cafea, poate ma mai intepenesc si prin alte parti si atunci e de rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

te intepenesti prin alte parti?!?!?!
ia mami, dorinta ta e porunca, pofteste www.youtube.com/watch?v=CCIvpuBRKV0" target="_blank">aici, sa-ti treaca salele acuma ni!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Katik sar'na de Figo,sa mor ca daca nu ii ziceai lui Katik de faza cu intepenitul degetului te luam la 3 pazeste Mariaa deci cea mai cool poza 2 si aia din Troia,dar puneti ma din aia salbatici nu d'astia pudici ca sunt satula de aia ce se ghidila sau le e frig,etc ,deci sa inteleg ca totusi se lasa cu cafea deseara in loc de ,mai ce fete cuminti ,nu plecati pana nu bagati ceva dedicatii pe aici cu niste macho de macho nu din astia la 4 ace .

Asa ceva vreau man

si asa ceva mr.muscolo

Mergi la inceput

sar'na, sigur imi trece! arta de adevaratelea!!!!

Mergi la inceput

claudia, deseara, apa plata cu lamiie!!!!

Mergi la inceput

woooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!

Mergi la inceput

nah ca sa vezi unde "zacea" Clauditza noastra
...ce apa plata cu lamaie frate....cu tone de lamaie!!!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Yo am copilarit in Mehala. Da di ce?

Uiuiuuuu ce zi faina o sa am dupa ce mi-am incantat privirea cu asemenea exemplare
Fug la munca, va doresc distractie faina diseara si nu uitati de poze.
Ana...

Pupiu
Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

bei...ia trebe sa bagam o sedinta, Clau si Silvana...
gradinita - langa biserica in Mehala, scoala la gen.19 tot langa Mehala...copilarit pe Pompiliu Stef si batut coclaurii si cules dude pe acolo...mers la chirvai de sarbatori !
hai...trebe sa bagam o sedinta...

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Clau, iaca si de la mine un bucata www.kitschcity.com/Photo_Albums/Calendars-Icon-Men-LG1.jpg" target="_blank">mascul, sper sa fie buuuun....

E, si acum si, va rog, nu dati prea tare... Deseara de la 18.00 am sedinta, imposibil de lipsit, comunicari fff importante, chesti trestii. Deci, la 18 imposibil sa fiu la trotuar rulant, eventual daca scap in timp util sun pe careva sa vad unde suntei.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput