Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)
Raspunsuri - Pagina 15
anda spune:
ma claudia n-ai inteles nimic`. io probam ocelarii duamnelor. in prima poza eram cu ochelarii de la dani, cu care nu vedeam nik, deci n-a iesit de zimbet, si in poza 2 incepusem sa vad ceva cu ochelarii aidei, d'aia zambeam. intelegi?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
ce m-ai spart Anda chiar vroiam sa te intreb de cand porti tu ochelari,deci ti se pareau si tie dubiosi de ai facut fetele alea ma mai uit odata la poze.
Pai ma Deya te-ai scos atunci ,asa barbat sa tot ai la casa,al meu nici crumpi fripti nu face,tu esti tot in Caras?
Mariaa spune:
...vai de steaua mea...atat mai pot sa spun...vai de steaua mea !!!
ca sa vedeti cat de talamba e mandea, ma uitam la poze si-mi zic in sinea mea...mah, Anda si-a luat ocheti ca ai Aidei si ce fraila sunt ca aseara nu am observat!
ma duc sa-mi pun un pahar de vin, macar sa am motiv intemeiat s-o iau prin balarii!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Mariaa spune:
asa, bun!
acuma sa stam de vorba...
bei Clau, cum trebe sa le stii tu pe toate , ne-am gandit toate la voi, numai ca io am avut 5 minute mai liber decat fetele la lucru si am cautat roluri (stele verzi) pe pereti
si apropo de machiaj, aia e cu machiaj nu vrei sa ma vezi fara LOOOLLLL
Laurelu, nu am priceput care-i faza cu bolduitu' ?! ce m-ai vazut dublu sau ce?!
Dorisake, e masina au ba?!
Ana ausi ce zice fata asta de peste granita! bei, avem la jugulare pe aici...puahhhh...pe alese
mie-mi place de Alexa de mor! nu scrie nimic cu secolele da la intalniri nu lipseste veac!
Deya da pozici?! hai, baga!! tine-l bine daca stie sa gateasca
Aida am aranjat cu motanii..vin deja la matzele mele sa punem de-o nunta si de-un pui pentru Misha scumpa
brb
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
Claudia cum adica 'suculet'? Ai vrut sa zici sonculet?
Alexa da frate , dar si katik ma bucur ca a venit macar sa o vedem la ochi
la toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
lore03 spune:
Salut!!!
Va da-ti mari cu prajitura mea? Ei na voua va iese crema ,mie nu ,asa ca data viitoare vin pana in Germania sa imi faca Claudia crema si poate imi fac si ceva cumparaturi.Si mai Clau am avut si eu un pic de ruj pe buze si asta numesti tu machiaj.
Cat despre fete toate asa cum imi inchipuiam eu ,vesele ,saritoare si prietenoase.Eu astept cu nerabdare urmatoarea intalnire,stiti cum este inceputul a fost mai greu.
Simona bine zici tu de un pahar cu vin ,dar eu nu am decat bere in casa asa ca poate deschid si eu una ,ca iar simt ca imi pica moralul si cum nu prea am cum sa il ridic ,poate ma ametesc putin si uit.
In seara asta nu face nimeni chef ???
Mariaa spune:
ausi Aida, poate in germana asa se zice, su(on)culet
daaa, si Katik da si tu! plecaciuni pentru prezenta!
Dana? caiolifer ceva? mai traieste vecinu-tu??
Mihi, ai ajuns cu bine acas' ?
Lore, gata? te-ai ascuns in bucatarie?
m-ati enervat aseara si m-am suit si io azi pe aragaz!
am ajuns pe la 7 acuma seara, am colindat toata ziua. mamon obosita rau de tot dupa prima saptamana de gimnastica!
am aruncat in oale asa:
supa de curcan
mancare de carne cu cartofi si fasole (ceva nou pentru moa, cica e buna rau)
ciulama de ciuperci cu ceafa de porc
budinca de cioco
si un vin bun
pentru Emma
noi, impreuna
Mariaa spune:
asa Lore, asa!
facem noi doua chef daca vrei hac
ma bucur ca te simti bine pe holurile de la Vacarescu...sa vezi cand iti dai drumul si tu pe topogan ce misto o sa fie...it dai seama ca nu mai ai nici o sansa!
ausi, ce ma enervezi cu moralul tau cu tot...vezi ca nu stam departe...cand iti mai vin din astea, ma sui in masina si vin peste tine si te bat!
hai noroc, tu c-o bere, io cu-n vin! noi sa fim sanatoase!
pentru Emma
noi, impreuna
lore03 spune:
Da Simona,hai noroc.
Cand incep sa scriu nu foarte corect sa nu va speriati este clar ,m-am ametit.
Pana atunci o melodie de la mine www.youtube.com/watch?v=H8p6-VRZ2Bo" target="_blank">asta