Torturi si prajituri (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Am facut si eu pana la urma pasta de zahar!Nu am prea stiut s-o intind in foaie frumoasa,deh prima oarada a iesit ceva...Mi-a mai rams crema de la tort si am tras si unul de biscuiti cu nuca prajita si macinata!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

yamiii, ce bun...seamana cu kinder, pe care o fac si eu maine...blat cu nuci, blat de biscuiti, crema...bascha niste frisca
vrem poze de la tortul cu pasta de zahar...

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asta e Lili!
Stiu ca e urat focda na,ma scuzati ca-i prima oara!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Valentina, de aia suntem aici sa-ti facem galerie, si sa te incurajam. Inceputurile sunt mai anevoioase, dar pe masura ce capeti experienta o sa fie din ce in ce mai frumoase . Ce reteta de tort ai facut? Ma intereseaza si pe mine unul cu nuci sau alune si cioco. Pe www.cakecentral.com (trebuie sa-ti faci cont ca sa vezi pozele, dar e gratis)e undeva ilustrata tehnica de imbracare a tortului in pasta de zahar. uite ma gasit linkul http://www.cakecentral.com/article47-How-to-Make-and-Decorate-with-Marshmallow-Fondant-MMF.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Asta e Lili!
Stiu ca e urat focda na,ma scuzati ca-i prima oara!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Daca tortul tau ar avea gura cred ca ti-ar raspunde...stii cum ti-ar raspunde? Cum zic copiii mici?
Nu e urat deloc, dimpotriva, si apoi e facut de manuta ta. Si ai avut curajul sa-l imbraci in pasta..bravo!Eeu tot aman acest moment. E adevarat ca nici nu prea am timp.

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

veronica, ce sa spun, sunt superbe florile, iar trandafirii iti iau ochii; ce culoare deosebita!
valentina, bravo ca ai avut curajul sa-l imbraci in pasta, a iesit chiar f bine!cred ca si la gust e
eu am facut tort cu crema de iaurt de capsuni, s-a combinat f bine blatul cu crema (tb s-o fac putin mai dulce) si unul cu crema de iaurt de caise, mascarpone si ananas; decorul lasa de dorit fiindca m-am grabit , la ultimul nici nu l-am tinut cat trebuie cu inel in jur la frigider;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

laura, multumesc de link, am si printat, dar engleza mea nu este asa de buna; sper sa nimeresc reteta;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anasia, te ajut cu engleza, spune numai ce doresti tradus.

Editez, ma invit la torturile tale, arata superb! Am scos si eu capsunii de la congelator, dar asta seara sa facut prea tarziu pt tort, asa ca am "tras" un chec cu nuca si rahat (ca sa nu raman cu poftele ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laura,e blat de negresa,crema simpla cu rom si nuci prajite si macinate!
L-am taiat aseara,e foarte bun la gust,dar pasta aia e dulceeee,bleah!Nu-mi place!Adik,e buna asa odata,o felie subtire,nu ma mananci mai mult
Eu fac torturi de mult si imi ies foarte bune,zice lumeanu doar eu,dar astea imbracate in pasta de zahar nu facusem!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, asta e motivul si la noi pentru care nu fac torturi inmbracate in pasta de zahar. e dulceeeee! Si sicer, nu la toata lumea place. Faci un tort pentru cineva si te alegi cu blesteme, ca poate nu-i place pasta la d/na sau d/ul.

Am sa incerc sa fac pentru noi odata un tort imbracat in pasta de zahar, si vreau sa-mi iasa perfect....asta numai sa invat asa!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

laura, o, ce m-ai ajuta , ma intereseaza ingredientele, sa nu le pun aiurea si punctele 1 si 3, in rest, cred ca ma descurc;
veronica, unde anume se gaseste la voi nuca de cocos colorata? sa dau comanda la sot sa-mi aduca;in afara de nuca de cocos verde, iarba cu ce dui se poate face?
am de gand sa invat sa fac si alte flori din frisca aplicate direct pe tort, dar tb sa achizitionez duiuri;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput