Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Delphinutza - silfidutza - pe tine te ia cineva in serios cu burtica aia a ta de aproape 38 saptamani? Ca eu una daca te-as vedea asa si n-as sti ca esti insarcinata, as spune ca doar ai mancat ceva mai mult inainte sa faci poza . Anyway, ii super ca nu trebuie sa cari ditamai burtoi dupa tine si, cel mai important, cred ca dupa nastere o sa ai un abdomen de invidiat!

Vazut si minunea lui Naty! Chiar a crescut!

HONEY !!!

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, eu am inteles de la dr de familie(in care nu am mare incredere oricum...) ca tensiune buna ar fi 12/6, iar eu aveam cam 12/8, 12/9,chiar 13/10 o data, d-aia ar fi de urmarit si ar fi suspiciune de hipertensiune..nu am zis ca 'in sarcina tensiunea "mica " e mai mare', ci invers, aia mica ar fi ok dak ar fi jumate din aia mare...dar poate nu am inteles eu cum trebuie..

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Intelesesem ca minima este prea mare pt maxima si ca asta s-ar datora insulinei. Stiind ca rez. la insulina duce printre altele si la cardiopatii m-am gandit sa intreb si eu pe cineva care se pricepe.

Off-topic: Fetelor mi-am cumparat masina de paine. Acum tocmai ma chinui sa fac cu ea o painica de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

masina de paine?? cum e aia?? E prima data cand aud, scuza incultura!
CristinaGoji, dar tu nu ne pui niste pozici cu tine si burtik?

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ioana, bine ai revenit! Se pare ca se simte tare bine bb in burtica...

Naty, sarumana pt oferta cu Uscosinul. Mi-a adus si mie randunoiul ieri.
Felicitari pt grupa mare!!

Doinita, am notat cu sutienele, o sa imi comand si eu!

M-am topit toata cand am citit ce dragalasi sunt bebicii vostri number one!!

Mami, mie mi-e teama sa iau pernuta aia pe nepipaite. Poate imi spui si mie cand iti vine 3-in-1-ul de la buburuza cum ti se pare...
Cris, m-ai dat pe spate cu restaurantul "randunica"
Ali, condoleante pt papagal!
Mary, numai de la Ariel ma astept la asa povesti de luna plina! Imi pare rau... bine ca a trecut ziua. De acum, toate numai spre bine!

Fete, sanosan are arome adaugate? ca eu vreau cat mai fara miros.
De la Silfidutza am retinut deocamdata ca nivea miroase mai putin.

Nu in ultimul rand, ii urez bun venit Rebeccai bun venit si sa aibe ursita buna!

Si Honey, sa ai nastere usoara!!

Azi, dupa ce am pierdut 2 ore pe net sa imi aleg o super-saltea din genul celor de latex, "cu memorie", doar-doar mai pacalesc durerile ce le am cand e dedormit, cand sa dau comanda, nu stiu cum nimeresc pe forum softpedia, de vorbeau despre genul asta de saltele. Oricat as fi vrut sa trec cu vederea, da ziceau numai chestii dinastea:
Materialele din care sunt facute aceste saltele sunt hidrocarburi si derivati foarte toxici, care ataca neuronii si sistemul imunitar, ducand la alergii puternice. Adesea au fost gasite otravuri puternice in compozitia lor, ca saruri de arsenic sau fosfor.

pupici

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Naty,

Pe asta am luat-o: http://www.marketonline.ro/electrocasnice/masini-de-paine/kenwood/bm-250/

Este si un topic pe DC unde se discuta despre asta dar se pare ca eu sunt singura cu Kenwood. Alte fete au Alaska, Moulinex, Panasonic sai DeLonghi: Paine de casa... cu masina de paine
Eu sincer imi setasem un plafon de 300 RON. Mai mult chiar nu eram dispusa sa dau si in plus mai am electrocasnice Kenwood si sunt multumita de ele. Insa prima incercare la masina de paine mi-a iesit necoapta. Operatorul uman trebuie sa mai studieze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,nasol cu operatia..dar imi vine sa rad cum e viata asta:ne pune la pat pana ni se acreste si apoi ne pune sa recuperam!!
Ma,sovi,eu zic ca fac misto pe forum in leg cu super-salteaua aia...ce mi se pare prea de tot..Te pomenesti ca o fi si vreo marca de marca si un pret .

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

HONEY, sa ai parte de cea mai usoara nastere!!!

Naty, Iulia este ca o printesa mica

Alina 30+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 10 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Sovi sau Olga,

Nu mai stiu cine zicea de pernuta de alaptat ca are 5 kg. Eu am vazut la o colega de serviciu ceva in genul asta si nu era grea:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4024

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, sa stapanesti sanatoasa masina de paine! Nasa mea are Moulinex si mereu cand mergem la ea devorez painica buna, miam-miam. La ea dureaza vreo 3 ore un program lung de coacere pt. 1kg de painica. Daca vrei o intreb reteta.

Pidana, ce ne-am amuzat de poezioara, i-am citit-o lui Vlad si radea de nu mai putea...finalul, insa, cam tragic

Lyvy, mi-au iesit nste papanasi, cei mai buni- ever! Noi am devorat cate doi si Vlad unul!

Naty, iahnia ta e din aia frecata cu usturoi, de pus pe paine??

Sovi, saltea pt. voi sau pt. bb cauti tu? ce saltea e aia-mortala-letala??
Iar de Nivea, sa stii ca miros f. putin, nu au arome, decat samponul cu musetel sau caise, dar sunt din alea simple, parca cu germeni de grau. Eu le-am incercat pe toate si imi plac mult.

Delphinuta-draguta cu burtica mumoasa! Daca fata e slaba, ce-aveti cu ea, asa e burtica ei!

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput