Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Simonette, am citit si eu despre Bioclin (se comercializeaza in 3 variante). Tu de ce zici ca e bun produsul? Ai avut rani si le-a vindecat? Diminueaza durerea?

Eu azi am primit cele 2 tuburi de Garmastan, le voi folosi pe acelea si, daca nu mai gasesc, cumpar si eu Bioclin (mai e ceva timp pana atunci), dar de care?? Comprese, crema... care o fi cel mai bun? Oricum e si "problema personala"... de cum imi merge,...

A, eu am folosit Bepanthene, nu mi-a mers de nicio culoare (unde mai pui ca e musai sa il stergi de pe san inainte de alaptare, se ia greeeeeeu, ca e unsuros... poate acum a aparut si gelul, atunci era numai crema, acum 5 ani...). dar l-am folosit cu succes la... funduletul lui bebe.

Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, si eu vreau caruselul de la Quelle, o si intrebam pe Kya in cat timp i-a sosit comanda, dar nu a intrat de atunci pe forum!!! Insaaaa, Simooooooo, te-am prins: ti-a venit comanda azi! Cat a durat? Mulsumim!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai mai kitzy, ce mai conteaza 20 RON, ca doar nu-ti iei crema in fiecare zi!! Poate nici nu e nevoie sa te dai cu ea asa de des!! Cumnata mea nu s-a dat cu nimic si n-a avuit nicio problema! Vezi si tu, iti iei doar daca trebuie... Daca nu, iti dai cu Bepanthen o data- de doua ori... dar te speli inainte de alaptat. E OK si asa!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Steluta --- LA MULTI ANI multa sanatate sarcina usoara si bebelus sanatos.
Ririana --------LA MULTI ANI SI TIE SI TOT BINELE DIN LUME SA FIE LANGA VOI.

Ni-am trezit si noi acum catevai clipe durerile parca au mai trecut dar oricum stam in patuc, nu ca n-am vrea sa vina dar mai asteptam un pic.
Va pupacim mult.

38 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput

Am vazut caruselul de la Quelle, e 180 RON + livrarea cred ca ajunge la 200 RON, ceea ce mi se pare destul de mult... Nu sunt hotarata inca, mai bine iau steluta Tomy... Ma mai gandesc...

ma duc in patut, revin mai tarziu.
PUP

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, ai dreptate. depinde de persoana. Eu una nu m-am dat cu nimic, nu am avut ragade, nu am facut furia laptelui. Depinde de tine si de bebe, de cum suge el.

Deea27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

TZIIIIIIIIII Ietema

Am intrat ca numai puteam de dorul vostru.
suntem bine , acum , am ajuns acasa, deocamdata mincam dormim si din cind in cind mai plngem.SUNT FERICITA.

voi intra zilele astea sa va spun mai multe , pt ca am ce va spune oho, dar pina atunci vreau sa multumesc din tot sufletul rindunicilor care m-au felicitat si care s-au intrebat de soarta mea. m-au ajutat mult mesajele voastre .VA pup , va iubesc cu adevarat si ca doresc nasteri usoare , rapide si bbelusi sanatosi.

voi edita sa-mi schimb si semnatura.

Giani mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Giani, o poza acolo, cu indulgenta, nu ne dai???

Ioana
39+ si David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! iar am dormit ca porcoletele! de la 12 la 10.30!!! se pare ca de data asta am fentat-o pe d-na luna plina sau a fost ea prea ocupata sa-i supere pe altii...
putin, putin m-a afectat, pt ca aseara, alexutza m-a scos din pepeni rau de tot si pe mine si pe taica-su si pe buni cu fitzele ei....ufff si mi-a scapat o plama la fundul ei. a ramas shocata si a inceput sa planga, am inceput si eu sa bazai langa ea si o intrebam daca a durut-o si ea mi-a zis ca a durut-o sufletelul ca am batut-o. m-am pus pe o jale, ea jelea ca m-a suparat si mama nu stia cum sa ne potoleasca pe amandoua....uffff, m-am simtit teribil de vinovata pt ca am altoit-o pe iubirea mea mica....ne-am impacat, ne-am imbratisat si ne-am facut promisiuni ca nu ne mai suparam una pe cealalta.
mi-e foarte teama, ca deja a inceput sa dea semne de gelozie, nu stiu cum va reactiona efectiv cand va veni bebe pe lume si in lunile ce vor urma...cu toate ca mi-am promis ca nu o voi neglija nici macar o secunda.

adriuta - eu fiind mami de fetita, ma tot intreb, oare unde sunt instructiunile de folosire a unui baietel? sper sa ma descurc....oricum, tot pe instinct ma bazez.

stela, ririan - la multi ani!!! sarcina usoara in continuare si o intalnire mirifica cu bebeii vostri!

honey - tzin pumnii!!! nastere usoara!

naty - dulcica foc iulia mica!
- si eu i-am dat nr. lui honey, dar pana acum nu am primit niciun mesaj. ea zicea ca naste dimineata si ca ei sunt cu 8 ore in urma noastra...cred ca mai e de asteptat. eu nu am inteles clar...asre nastere indusa sau cezariana?
- pe alexutza o dadeam pe fatza cand se irita cu crema de galbenele sau nalba de la plafar si tot de la sanosan au o crema pt fatza, care e foarte buna. o folosim mai ales pe ger sau vant.
- sovi, produsele sanosan au un miros foarte discret. eu le dau nota 10!!! am folosit de la ei asa" servetele umede, sampon, ulei, crema de fundulet cu Zn (nemaipomenita!!!), lotiune corp si crema de fatza de care-i ziceam lui naty. le recomand cu caldura. eu deja m-am dotat :))
- bubule, pt inimioara ta incearca un ceai de tei cu paducel, vezi ca tot la fares au ceai "somn linistit" - este foarte bun. fa aromoterapie cu ulei esential de levantica si passiflora, eu pun si in cada. iar ca remediu homeopatic, poti incerca cu incredere ignatia 9 ch, o doza (5 bilute) dimineata, 30 zile. la mine a functionat foarte bine in perioada in care tensiunea mea isi facea de cap.

hai ca scriu de 1 ora la mesajul asta. sa-i dau send:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Giani, bine ai revenit acasa!
Am schimbat si eu tickerul Biancai, daca doriti sa ne admirati
Naty, nu stiu de ce acum mi se pare mai complicat la fetite. Inca nu sunt lamurita cu stersul la inceput. Trebuie si printre labii, sau nu? Mi se pare o zona asa sensibila, mai sensibila ca la baieti. Am noroc ca sunteti voi mamici de fetite mai avansate si nasteti inaintea mea, ca sa fur sfaturi de la voi .

Deea27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput