Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)
Raspunsuri - Pagina 13
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Deseara mergem la bb control, sa ne tineti pumnii sa ne dea vesti bune.
Eu de Bephanten am auzit lucruri bune si pt sani, si pt bb si e mai ieftin.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
zozela spune:
Uitasem!!
Hai Valii!!Hai Andrew!!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
doinita_g spune:
Naty, felicitari pentru minunata Iulia si sa o vezi cat mai repede acasa!!!
Sa stii ca nepotica mea (mai micuta decat Iulia) a stat mai putin de 1 luna in spital; a luat repede in greutate si la 2,100kg a fost acasa.
Te rog sa-mi spui daca stii ceva naspa despre Tufan -mama pt. ca eu cu ea nasc
. Sambata sunt programata la control...
Multi
deja m-a apucat frica, mai auzisem eu ceva...
Doinita
36+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
simonette spune:
Unde sunt pozici de Iulia mica???? vreau si eu sa vad!!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
doinita_g spune:
La multi ani STELA! Nastere usoara, bebelus sanatos, sanatate, fericire, dragoste, noroc, intelepciune si multe altele la MAXIM!!! 
Doinita
36+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Olgutzika spune:
Adriuta, stai linistita, ti-am raspuns pe PM!!! Multam mult!!
Sovi, te pomenesc
, sa stii! Evident ca poate veni Radul sa ia scoica, si ti-o returnez sambata viitoare ( daca nu sunt in spital atunci, si sper sa nu
! ) Desfasurarea in timp ar fi urmatoarea: luni nasc si pe joi ar trebui sa plec acasa, daca toate cele merg cum trebuie |( deci probabil va veni sa o ia miercuri sau joi dimineata ). Si sambata Radu poate veni sa iti inapoieze obiectul! Ma rog, poate veni si duminica, si vineri eventual, cand sunteti voi disponibili pentru operatiunea "Returnarea scoicii"
. Daca pana atunci ( weekendul viitor ), intru in posesia scoicii mele, il insotesc si eu, sa iti prezint copilul
! Detaliile le putem stabili unde iti convine tie ( forum, messenger, pm, telefon ) si cand ( pana plec sa nasc, dupa.. ) A! Naty, stai linistita, Sasha ramane al Iuliei, nu ma bag peste treaba altcuiva
!
Copii, ma uit pe cutia mea de Garmastan, pentru cine vrea musai SI chiar nu gaseste, poate lua legatura cu importatorul: Ana Medfarm SRL, str. Pacurari 88 Iasi, telefon 0232-276601!
Simo, ce iti face episiotomia? Cred ca e bun unguentul recomandat de farmacista, face acelasi lucru ca si Garmastanul, numai ca la un pret cu 50% mai mare...
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
numeioana spune:
Doinita, am vazut camera bebelusei tale!! Am vazut ca ai patut ca al meu si ai luat carusel... Cum l-ai prins pe tarc? Merge?? Ca eu de-asta n-am luat inca, n-am stiut daca se potriveste si la patuturile tip tarc. L-ai comandat la Quelle?
Ce dusa sunt!!
Am uitat sa iti spun ca-mi place mult camera!!!
Simo, mersi, pt pont! Auzisem deja de crema asta Bioclin, se pare ca e f buna... Pupici baietilor tai!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ela, ai grija, mama, de tine!!! Ne descurcam aici, numai sa fii tu bine
. Ai mancat sarat ieri de ti s-au umflat picioarele azi? Stai la orizontala, pliz!!!
Kitzy, grija ca dupa Bepanthene trebuie sa speli sanii, nu poti alapta direct ca dupa Garmastan sau Bioclin-ul lui Simo ( parca asa ii spunea, nu? ).
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia
kitzy spune:
Olgutzica stiu ca trebuie spalati inainte, asta e, un pic de munca in plus, dar e cu 20 Ron mai ieftina decat Bioclin.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
Olgutzika spune:
Kitzy, pai cam la acelasi pret e si Garmastanul ( ma rog, parca in farmacii e vreo 25ron...)
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia