Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
mihuta spune:
Amy, nu mai stiu daca alaptezi sau nu, daca nu sa stii ca exista formule speciale anti-regurgitat si la Nestle si la Humana. Dar fireste trebuie sa il vada un doctor mai intai.
Din ce am citit probleme sunt daca scade in greutate si vomita frecvent in jet dupa masa. Daca a vomitat doar o data si in rest a regurgitat, cred ca nu e vorba de Rge ci de aer ramas in stomacel.
mami de Sophia
ancadragoman spune:
Mihuta eu ieri de ex i-am dat un body si un pantalon ,iar pe deassupra fasul ,iar pe cap o caculita de casa ca sta mai bine pe urechi si una mai subtire pe deasupra
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
dana vio spune:
Pussi spune-mi si mie, te rog, cum sa fac comun albumul de pe Flicr? Am pus poze acolo si nu le poate vedea nimeni!!
Referitor la adormit, vad ca Alexandra, mai nou, desi adormea doar in brate si apoi o puneam in patut, acum adoarme doar la ea in patut. Vorbeste cu Tweety (de pe lateralele matlasate) si apoi adoarme. Azi noapte am pazit-o de la 3.30 de cand a mancat pana la 5.00 cand a reusit la adoarma! Si asta nu ptr ca adoarme ea greu, dimpotriva!, ci ptr ca al ei tatic era harnic nevoie mare si bantuia prin bucatarie spaland sticle si sterilizandu-le! Si am mai avut o "discutie" pe tema asta! Cred ca se intrezareste alta pe cand se intoarce de la slujba!!
Azi avem programare la o pediatra foarte buna (zice lumea). Vreau sa-i fac o "verificare tehnica" Alexandrei inainte de primul vaccin care este maine!!!
Si da, si eu sunt mult mai salbatica de cand o am pe Alexandra! Eu nu m-am dus niciodata la un BB asa mic sa-l iau in brate sau sa-l pup si nu-mi place cand oamenii se apropie prea tare de ea! Mai ales pe strada! Sa-i traga fularul s-o vada si sa-i scoata suzeta din gurita ca n-o vede! La botez ii ceream tot timpul apa plata chelneritei, sa aiba motiv sa plece, ca de cate ori bantuia pe langa noi se apropia de fata! Poate ca sunt cam exagerata, dar vreau sa treaca cu bine de 6luni. Sunt ei destul de sensibili si asa.
Cum v-ati descurcat cu vaccinul? I-am luat temperatura fetitei zilele astea, sa fiu sigura ca n-are febra, si azi vreau s-o cantaresc din nou. Are maine 10sapt si ar trebui sa se apropie de 5kg, sapt trecuta avea 4.700kg.
Va pup!
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Amy, nu mai stiu daca alaptezi sau nu, daca nu sa stii ca exista formule speciale anti-regurgitat si la Nestle si la Humana. Dar fireste trebuie sa il vada un doctor mai intai.
Din ce am citit probleme sunt daca scade in greutate si vomita frecvent in jet dupa masa. Daca a vomitat doar o data si in rest a regurgitat, cred ca nu e vorba de Rge ci de aer ramas in stomacel.
mami de Sophia
Nu,nu mai alaptez...papa doar formula Humana;de scazut in greut.nush dc a scazut (cantarul meu s-a stricat),dar sigur nu a mai luat in greutate.
offf.....tocmai ce-a mai scos o noua portie de ....nush de unde mai scoate mey ca nici nu a papat cat a vomat.
Ma credeti ca atunci cand vine ora mesei mi se ridica parul in cap si stau cu teama ca nu cumva sa....
Am incercat toate metodele,il tin ridicat sa eructeze,apoi il mai tin 10-15min,l-am pus si pe o perna mai inalta imediat dupa papa ;altadata nu-l mai ridicam sus gandindu-ma ca poate-l ridic prea brusc sau mai stiu eu ce...si degeaba.
Singurele mese la care nu varsa sunt cele pe care le papa aproape adormit(seara si prima de dim.)Azi mergem la dr. si vom vedea ce ne zice.
Multumesc pt. informatii,nush ca ex.si de la Humana laptic special anti regurgitat.
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Vasari spune:
Neatza.
Mihuta, cred ca e cam mult salopeta groasa de exterior in wrap... eu asa o imbrac cand o plimb in carut. Ii las un body, pantlonasi, ii pun doua perechi de sosetute (pentru ca extremitatile trebuie bine protejate si nu prea-i acopera haina mea piciorusele) si pe deasupra un fel de salopetuta subtirica de bumbac. Are si gluga, dar are grosimea unei bluzite/puloveras. Cand am scos-o in haina de iarna nu statea nici prea bine si ne-am incalzit amandoua destul de tare.
Tu o scoti doar in wrap? Cred ca se simte mult mai bine acum ca ai schimbat materialul... Eu incerc sa o scot in wrap, cu toate ca e cel mia comod, doar daca merg la cumparaturi.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by AndreB
Amy, pentru regurgitari masive, pediatra mea a recomandat Gaviscon Infant sau Motilium. Partea proasta, nu se gasesc in Romania ci numai prin tari mai civilizate (ca si Flatulinul gel, care e un produs f. bun pentru traect si partulici)
Daca le gasesti, da sfoara in tara si stim si noi pe unde.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Multumesc!
POZE
Vasari spune:
Amy, imi pare rau. Foarte bine ca mergi la Grigore Alexandrescu. Pediatrii am vazut ca de multe ori sunt zapaciti. :( Sper sa fie totul in regula.
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Vasari, de cand am schimbat materialul la wrap e alta viata ! Azi m-am fatait prin casa cu Sophia in wrap, initial s-a zbatut un pic, dupa care a asistat cumintica la treburile facute de mama. Si mie mi s-a parut prea imbracata ieri, dar n-am indrazbit sa o scot fara salopeta de exterior...
mami de Sophia
Vasari spune:
Uite, in instructiunile pe care le-am primit scria ca wrapul inlocuieste un rand de haine. Tinand cont ca tesatura trece de doua sau de trei ori peste spatele ei am pus o hainuta mai subtire de exterior. Sper sa nu fi explicat eu prea lejer si sa intelegi ca o imbrac foarte subtire :)... dar sigur o sa poti aprecia la urmatoarea iesire. Cum te simti tu la fel se simte si ea.
_
Amy26 spune:
Materialul din care este confectionat wrap-ul meu este putin mai elastic si ieri cand am iesit cu bb(fiind si imbracat gros cu salopeta de iarna)aveam impresia ca atarna ca sta prea jos nush cum sa va explic....poate si din cauza asta m-a durut spatele sau poate cum ai zis tu Alina,nu l-am pus cum treb.
Azi incercam iar,si de data asta o sa-l imbrac cu ceva mai subtire decat salopeta asta mare.
Fetelor,bb asta al meu nu are nicio treaba....gangureste de mama focului,parca cantaiar eu ma dau din cauza varsaturilor lui...poate totusi e ceva de moment si nu e grav....
POZE