Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mi-au raspuns in sfarsit cei de la Milupa Romania.. la cererea de a a aduce Aptamil in Ro si uitati raspunsul
Buna ziua !

Ne bucuram foarte mult ca ne-ati scris!

Ne bucuram si pentru faptul ca ati ales produsele Companiei noastre si speram sa continuati sa le utilizati.

Intelegem solicitarea pe care ne-ati trimis-o mai jos, dar in acest moment si in planurile noastre imediate, varianta pe care Dumneavoastra o mentionati nu se afla in portofoliul de produse curente, comercializate de catre Compania noastra in Romania.

Cu multe multumiri, dati-mi voie sa transmit calde salutari Dumneavoastra si bebelusului!

Din partea companiei Milupa Romania,

Dana Damaschin

Departament Marketing

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Poftiti la cafea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ank..imi pare rau..tre sa avem grija cu plozii astia..
si eu am patit o data..ma uitam la niste haine..si trece o tanti cu o fetita su sindrom down..na stii ca astia sunt imprevizibili si au o fortaaa..da eu nu m+am gandit..bebe era micut, vreo luna avea numai..si fatuca aia i+a aruncat in carucior o jucarie pe care o avea ea.acuma noroc ca jucarai era una de plus si nu l+a lovit pe bb..dar de idee va zic.si tot asa mama+sa..ca fetita are probleme..pai ai cucoana grija de ea dc stii ca are probleme

tot asa eram in parc si vine o fetita ata la bb la carucior..eu ii zic frumos, sa nu+l trezeasca..ca stiti cum sdunt astia..imediat sa vb cu el.sa ii puna mana pe fata, pe manute...,ma dispera..si vine bunica+sa cu o falca in cer..ca ce..ca vroia numa sa s e uite, nu+i facea nimic..da d eun sa stiu eu..

asa ca in ultima vreme m+am cam salbaticit si nu prea relationez cu mamicile de prin parcuri, mai ale ca sunt unele care fumeaza ca turcii, ca tre sa ma mut de nspe ori, ca aici in cartier avem parcuri din alea mici,intre blocuri.

wow..softurela..bravo..f bine asa

si eu sterilizez. wow pussi.,.90 d egrade? si nu se sifoneaza rau hainutele? eu tot la 40 le spal.voi fetelor?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Neatza!
bb s-a trezit azi dim. in hohote de plans;nush ce-a avut ca abia l-am linistit;i-am dat laptic iar dupa papa la nici 15 min.ain jet tot.
la noi a devenit un obicei ca dupa fiecare masa ziua sa aproape tot ce papa;sunt disperata,am crezut ca e ceva de moment dar uite ca deja sunt 4-5 zile de cand se intampla treaba asta
Azi avem programare la medic la Gr.Alexandrescu si tare mi-e teama sa nu fie diagnosticat cu RGE.....
BB vostri varsa laptic des?

Anca,f.buna cafeaua ....multumesc

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

A mea regurgiteaza cam dupa fiecare masa dar nu mult.
Ce are RGE?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

nu RGE a a noastra, ci Reflux Gastro Esofagian banuiesc

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu de doua zile ies cu wrap-ul (si bebe in el, fireste), pe mine nu ma doare spatele, am schimbat wrap-ul elastic cu unul ne-elastic, prin amabilitatea aditei, cea care le-a facut.

Am o intrebare, pe vremea asta frumoasa, in ce imbracati copiii afara ? ieri am scos-o in body pantalonasi si salopeta groasa de exterior dar mi s-a parut foarte cald. A, si un fesulet in cap, fara gluga de la salopeta trasa...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Amy, pentru regurgitari masive, pediatra mea a recomandat Gaviscon Infant sau Motilium. Partea proasta, nu se gasesc in Romania ci numai prin tari mai civilizate (ca si Flatulinul gel, care e un produs f. bun pentru traect si partulici)

Daca le gasesti, da sfoara in tara si stim si noi pe unde.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
A mea regurgiteaza cam dupa fiecare masa dar nu mult.
Ce are RGE?

la noi prob.e ca varsa aproape tot lapticul deci nu mai e vb. de regurgitat si de aia mi-e teama sa nu fie vb de reflux gastro-esofagian.
nu-mi vine sa cred ca ...dupa ce am term. cu diareea,apoi ne-am tratat de raceala si acum.....asta .

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

nu RGE a a noastra, ci Reflux Gastro Esofagian banuiesc

mami de Sophia

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput