Minunatele Scorpiute (53)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
noi suntem bine, bubitele au trecut asa cum au aparut...nu stiu de la ce au fost dar pana seara nu le mai avea delok
azi am fost in parc, la cumparaturi...maine avem teatru, petrecere de piticuti si vizita la nasi, duminica cred ca patinoar sau parc...mai vedem...
va pe toate si va doresc un we fain
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Astazi, vei da la o parte supararea si nemultumirile si vei face pace cu toata lumea. Vei petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, coplesindu-i cu dragostea ta.
Relatia cu sefii se va imbunatati pe neasteptate. Te gandesti sa faci daruri celor dragi si nu numai. Pentru ca financiar o duci bine, nu te vei uita la bani si vei cumpara multe cadouri, chiar daca vei cheltui mai mult decat ti-ai propus. Nu iti neglija sanatatea, esti un izvor de enrgie pe cale de a seca , incearca sa te odihnesti mai mult.
intregul al minunatelor.
Un WK cat mai placut va doresc.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
va si eu pe toate sa aveti un we minunat
alex azi e ragusit...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Esti nemultumita de ceea ce ti se intampla la servici. Nici relatia cu familia nu trece printr-un moment foarte bun. Te simti singura si neinteleasa. Raza de lumina vine din partea prietenilor.
Ti se poate propune un post de conducere. Te simti magulita si esti tentata sa te porti ca un sef. Totusi, nu-ti forta destinul. Esti atat de fericita incat vei dori sa-ti impartasesti bucuria cu cei dragi. In cuplu, situatia este stabila si vei avea parte de o surpriza placuta din partea iubitului, insa trebuie sa te revansezi fata de el si lucrurile bune vor lua amploare..
O duminica cat mai frumoasa alaturi de cei dragi .
intregul al minunatelor fara exceptie.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
Duminica placuta fetelor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor si
o saptamana plina de realizari.
La serviciu, seful nu va fi in toane bune. Daca vei reusi sa-l eviti, vei scapa cu bine. Colegii, in schimb, sunt alaturi de tine si te vor ajuta daca vei avea nevoie.
Incearca sa-ti pastrezi calmul si sa-ti gasesti echilibrul interior. Vei cheltui o multime de bani in compania persoanei iubite, dar nu are de ce sa iti para rau. In cazul in care inima ta nu este ancorata intr-o relatie solida, ai putea cunoaste o persoana de care te vei simti atrasa in mod irezistibil.
intregul al minunatelor fara exceptie.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
neatza scorpiute,
eu posed doi muciosi tusitori sper macar sa se amelioreze putin pana plecam...
va pe toate sa aveti o saptamana minunata ca voi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miraklucker spune:
Buna dimineata!
Vad ca Monica si dodo sunt tare matinale!
......eu sunt necajita, nu mai am calculator acasa. Mi l-a aranjat sora-mea sambata de tot...........cica nu era problema soft ci de hard, un ventilator...............acum nu mai merge deloc. Ea saraca a tot incercat dar a trebuit sa plece si m-a lasat asa. Ufff, trebuie sa vad unde -l pot duce sa-l repare ca sunt pe nicaieiri fara.
Altfel suntem bine, a fost o vreme splendida in weekend. SAmabata am stat numai pe afara, iar ieri am fost....la ski.
V-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
nastasie spune:
am pus poze noi din we
shttp://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/februarie%202008/
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti fetelor,
Adriana...ce dulce e Razvan!Frumoase pozici ai pus...l-am admirat pe pilotel,a mai crescut si s-a mai schimbat la mutrisoara...nu mai seamana cu un bebelus...Iar tu arati tare bine.
Mira,sper sa iti rezolvi probleme calculatorului...
Monica,insanatosire grabnica micutilor tai muciuiti!
Nina...suntem bine,am avut un week end asa cum te-am obisnuit...cu agitatie maxima,ca doar traiesc cu un geaman in casa....asa ca sambata am mers si am cumparat Luanei o fata de masa cu printesele Disney,sarafan si bluzita roze si l-a prins si pe ta-su in plasa si i-a cumparat si el un rucsacel cu carioci si creioane colorate...asa ca tot in epoca roz suntem.Acum e indragostita de Lightening McQueen,din Cars(ea ii zice Fulger) si am cautat tot week endul masinuta la toate magazinele unde am fost,dar nu am gasit.Pana la urma i-am luat un odorizant,dar nu cu Fulger,ci cu pretenuta lui ,Porche-ul albastru(nu stiu cum o cheama).Alex s-a capatat si el cu o pereche de pantaloni faini.La el e problema acuma,ca a crescut si e la granita dintre copil si barbat,asa ca la copii nu-i mai gasesc pe masura,iar la barbati numerele sunt prea mari...am gasit ,totusi un pantalon ushchit,cu buzunare multe...
Ma bucur ca Cristina e bine si ati scapat de probleme burticii...si spor la treaba sotului la renovare.In rest suntem ok.Numar zilele pana in 14 martie,abia astept...
Dragelor,pup gashca de scorpii fara deosebire si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana