Minunatele Scorpiute (53)
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Gabi, tu nu ne povestesti nimic ? Cum e Bodo, azi ? Cum e vremea la C-ta. ?
Nina sincer sunt aici citesc dar stau prost la capitolul "vorba"
Ce pot spune ieri am fost la delfinariu cu Aida si matzuca Emma ,Bodo a fost in extaz,atat a chirait si atatia wow am auzit
In toamna nu se mai oprea din "macanit"si pt ca ma durea capul l-am invata cum "vorbeste"pestele(adica misca buzele fara sa se auda nik
La Ct a picurat si este o caldura care tot ploaie cer
.Va doresc o zi buna.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Anina_n spune:
Gabi, ce frumos, te-ai intalnit cu Aida si Emma !
Te invidiez !
Imi inchipui fetisoara lui Bodo, spunand peste.
Inseamna ca e bine, Bodo, daca are chef de vorba ! ![]()
E primavara la C-ta., ce fain ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
wow gabi, super v-ati intalnit cu Aida si matzulica, sa le pupati si din partea noastra cand le mai vedeti
si ma bucur ca lui bogdanel i-a placut la peste ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Inseamna ca e bine, Bodo, daca are chef de vorba !
Da Nina el este bine,vesel si abia-l asteapta pe Dane(taica-sau)sa-i povesteasca cate ceva
Acum Bodo doarme si stiu caci primul cuvant cand se va trezi va fi dessene
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Sigur Monica ca o sa le
si din partea ta
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
mstef spune:
Nina,esti fantastica! Nu numai ca ma mai tii minte, dar inca imi cunosti toata familia! Nu,pe Ioana o s-o dau in toamna viitoare la scoala, cand va fi cam "batraioara",la 7 ani si 9 luni.Cred ca de frica sa nu-i fie greu ca sora-sii, pe care am dat-o la 6 ani si 8 luni.Desi Ioana pare mai serioasa si mai matura decat Ada.Nici eu nu mai stiu cum e mai bine.Cu Ada inca ma lupt cu adolescenta,dar sper ca o sa se maturizeze intr-o buna zi.Scorpionul meu e bine,inca supravietuim impreuna.Cred ca cei 40 de ani impliniti la amandoi ne-au facut mai intelepti si acum ne intelelgem parca mai bine.
Si tu ai tot o capricoarna mica de 6 ani,nu? Tu o dai la scoala?
Te pup!
nastasie spune:
fetelor, ia cu el puiul de perna cu care doarme.acolo nu il tine decat in sertar, dar il car in fiecare dimineata.ar spune razvan daca l-ar bate.avea o dna inainte mai rea si imi spunea cand batea vreun copil, nu pe el.sa nu intelegeti ca plange dar el motiveaza ca mai face nani.atat.azi a fost mai bine.
laura, dar razvan este de gradi doar ca l-am mai lasat eu 1 an ca nu facuse 3 ani.e deja inscris la gradi dar am zis sa nu schimbe deja colectivul dupa 1 an.eu nu am nimic deocamdata cu sistemul, iar despre gradinita sunt si mai incantata.sa speram ca e doar o perioada.eu inclin sa cred ca sunt niste fite de-ale lui fi-miu ca e perioada.nu va zic ca de multe ori imi face in ciuda cu o fata de dracusor.va pup pe toate.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
inseamna ca doar trece printr-o perioada de fitze ![]()
ce voua nu va vine cateodata sa nu va mai duceti la servici?
![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Laura, te imbratisez si te pup cu mult drag !

Gabi, uite asa comunicam si noi cu Kiki, pana a inceput sa vorbeasca, parca jucam mima.
Oricum, asta-i pune rotitele in miscare, pt. ca nu e usor sa exprimi altfel decat prin cuvinte, ceea ce vrei.
Michi, la multi ani fericiti si sanatosi impreuna cu scorpionul tau !
Cati ani aveti impreuna ?
Ada e in floarea adolescentei, e o perioada mai dificila pana se mai linistesc...hormonii.
Pana la urma, a intrat la liceu, acolo unde si-a dorit ?
Da, Cristina e tot din ianuarie, ca si Ioana ta si va merge la scoala la toamna ! O vad pregatita, plus ca imi place si invatatoarea la care va fi, ceea ce conteaza mult. Chiar si ea, cere la scoala, dar asa fac majoritatea copiilor, cand nu mai au putin pana la scoala, iar copiii din anturajul lor sunt de scoala.
Fetelor, ce credeti ca fac eu la ora asta ?
Il sustin pe Costel Busuioc, la concursul din Spania. Urmaresc Realitatea, unde se transmite concursul.
Costel a castigaaaaat !!!
Bravo, superb ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Poftiti la cafa
cu ce prieste fiecaruia si o
O serie de probleme de sanatate cu care te-ai confruntat pana acum ar putea reveni in atentia ta. Dar nu ai motive de ingrijorare.
Starea psihica este buna si acest lucru te va ajuta sa depasesti cu bine toate neplacerile. Astrele te vor proteja din toate punctele de vedere, iar eforturile depuse la serviciu vor avea rezultate multumitoare. Totusi, cel putin deocamdata, nu trebuie sa mizezi pe sprijinul superioriilor ierarhici.
intregul
al minunatelor;o sa revin
azi .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan