Minunatele Scorpiute (53)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
eu cred ca daca ai mei ar avea o pisicutza sau un iepurash cred ca ar fi vai de saracutele animalutze...cand mergem la tzara la bunica-mea stau ce stau bietele animale apoi se ascund care pe unde nimeresc
asa cateii sunt mai mari, mai rezistenti ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nastasie spune:
mira, asa e si razvan, isi revine dupa maxim 10 minute.doamnele sunt foarte de treaba si foarte atente cu el.mi-au spus ca nu s-a intamplat nimic.el mai zice ca il mai bate cate o fetita sau un baietel dar nu a facut niciodata asa dupa ce mi-a spus.dimineata insa e un show intreg.ca el nu merge, ca sta acasa, am dus munca de lamurire cu el, ca mami si tati se duc la servici sa aduca bani.nici fortat nu pot sa-l iau sa nu prinda si mai mult frica.
o sa vedem ce o mai fi.sper doar sa fie o perioada si sa treaca cat mai repede.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
adriana, lasa-l sa ia cu el un obiect drag de-acasa...poate o jucarioara preferata...nu stiu zic si eu 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
buna dimineata minunatelor;
poftiti la o
si o gustarica
.
Beneficiezi de o buna capacitate de autogenerare, asa ca vei depasi usor orice simptome.
Relatia cu persoana iubita trece printr-o perioada dificila, dar astazi ai ocazia sa lamuresti unele neintelegeri mai vechi. In plan profesional, ai putea incepe o noua lucrare, iar rezultatele se vor vedea chiar mai repede decat te astepti. In ceea ce priveste chestiunile sentimentale, lucrurile merg asa cum iti doresti.
Va doresc o zi minunata ca voi.
intregul
al minunatelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
dolcebaby spune:
Neata dragutelor!
Nina, sar-mina pt "j" ! Sigur nu va pati nimik hamsterita, dak nu i-ar fi placut sigur protesta in vreun fel, yo asa cred.
Adriana, de 6 ori dai cu aspiratotu'?!Te compatimesc!
Imi pare rau de Razvan, ce sa zic!? incearca sa-l convingi sa iti spuna ce a patit pt ca eu cred ca s-a intimplat ceva de nu mai vrea baiatul sa mearga la gradi asa din senin... l-a certat cinva, l-a pedepsit sau mai rau l-a batut
trebuie sa afli!
Eu una sunt foarte suparata pe acest sistem, deocamdata suntem la stadiu cresa, si din cauza asta am decis ca va merge direct la gradi, sa stie sa imi povesteasca acasa cine a batut-o, ce a mincat si multe altele.
Intr-o zi cind o sa am timp o sa va povestesc pe privat, ca nu pot aici, ce am cu cresele si cu "doamnele"
Azi mergem in parc la Brincoveanu, gata cu "bilele" (asa zice Teo la locul de joaca) si asa este atit de timida si de fricoasa ca nu se da nici macar pe topogan din al mic. Nu mai spun ca nu stie sa se fereasca si mai ia si cite-o trinta de la copii mai iuti de picior, dar tot ii place de nu mai poate
Va las, ma duc sa ii fac laptele ca trebuie sa se trezeasca 
Ana68 spune:
Saluti fetelor dragelor,
Azi si maine prestez secretariat si vineri...iupiiiii...pe cai ca se filmeaza.
Ninule,pai mi-au dat lacrmile...ca nu ma poci abtine.Dar totodata imi venea s-o si admionestez la fundulet....pai asa se face?![]()
Nah,am vrut sa va scriu ceva,dar nu mai stiu ce...mi-s cu pluta azi,nush ce am.
O fi primavara de vina?bat-o vina!Pupicei voua!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
laurici, distractie placuta in parculet
mai bine la aer curat decat la bile
ana
las ca ne zici mai multe mai incolo ![]()
gabi
multam de horoscop
nina pe unde esti ? 
adriana, mira 
Loryyyyyy...ce mai faceti voi? 
elena, nu te-ai razgandit? 
esme, ce mai face burtika? 
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mstef spune:
Doamne, ce longeviv este subiectul asta cu scorpiutele...datorita voua, fetelor!N-am mai intrat de vreo-suta de ani pe el si inca vad nume cunoscute.Salutare la toate scorpiutzele active!Va pup!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Am avut o zi mai plina la serviciu, dar acum, gata, sunt cu voi ! ![]()
Ia uitati, ce ascult : http://www.youtube.com/watch?v=SwEGVuLq-Pw&feature=related
Am dat pur si simplu peste ea, cautand altceva.
Cine ar fi crezut, atunci, ca vor fi impreuna, parinti si inca de de gemeni !
Mira, matinala pisicutza voastra ! Sa vezi hamsterul(care e activ noaptea), cat e de...nosturn. Face galagie sa iasa din cusca la plimbare !
Primele 2 nopti a trebuit sa-l scot din camera, peste noapte, asa tragea cu dintii de portitza. Dar acum, se pare ca-l oboseste Cristina indeajuns seara, sa doarma bine peste noapte.
Azi-noapte, l-am auzit rontaind ceva si atat.
Ana, am citit pe net, impreuna cu Cristina, cam tot despre hamster. Am aflat ca traieste putin, din pacate.
Cred ca va fi un moment greu, cand se va stinge. Cristina stie, asa ca....se bucura de el si il alinta cat poate, acum.
Si plange de ti se rupe inima, daca pateste ceva(mai cade, cineva il respinge sau se scutura de el, cand Cristina il aseaza pe acel cineva sau nu apare din explorarile lui).
Mai ai putin si...toyota !
Ai reusit sa mai micsorezi piramida de rufe la calcat ? ![]()
Noi rar netezim ceva cu fierul de calcat. Noroc, ca man-ul meu nu poarta camasi !
Adriana, ca si Monica, ma gandesc si eu, ca o jucarioara de acasa, l-ar ajuta sa stea pe acolo, fara plans.
Cum va descurcati cu temele, Monica ? Cred ca te ajuta si pe tine sa inveti limba portugheza. ![]()
Laura, din poze nu pare timida si fricoasa, Teo ! 
Cum a fost plimbarea de azi ?
Gabi, tu nu ne povestesti nimic ? Cum e Bodo, azi ? Cum e vremea la C-ta. ?
La noi e soare dar e un aer rece. Adie vanmtul si cat timp este zapada pe munti, e un vant rece.
Esme, ce faceti, cum sunteti ?
Lory, Pisicuta, Vanina, voi ?
Gabitza Elenei, implineste, azi, 11 luni. Imediat se implineste anul de cand ii faceam galerie la nastere ! ![]()
Elena, ne lipsesti ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by mstef
Doamne, ce longeviv este subiectul asta cu scorpiutele...datorita voua, fetelor!N-am mai intrat de vreo-suta de ani pe el si inca vad nume cunoscute.Salutare la toate scorpiutzele active!Va pup!
Michi
Salutare, Michi !
Bine ai venit pe la noi ! Ce faci ? Ce-ti fac fetele ? Ioana incepe scoala la toamna ?
Ce-ti face scorpionul ?
Te asteptam la povesti !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn