Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by gabi30
[Am gasit inca un site parfumurionline.com/e inca in constructie dar au oferta de pret/ care sunt mai ieftine , a-ti cumparat cumva de acolo?
Va urmaresc in continuare cu mare placere.Am invatat multe de la voi.E mult mai usor sa mergi la mirosit cu lista gata facuta.
Gabi

M-am uitat si eu pe site-ul asta, preturile par OK (adica nu mi s-au parut deloc mici). De ex., Coco Mademoiselle la 100 ml EDp, la 105 euro il iei din magazin in strainatate.... asa ca... mai bine la esentedelux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Despre Boss Woman si Lacoste pour Femme ce parere aveti?
Personal,imi place al doilea mult mai mult,dar astept si parerile voastre!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Lacoste pour Femme am incercat recent (stiam de el de la fetele deaici) si chiar mi-a placut, este fresh dar foarte fin ... Tot atunci am incercat si Bulgari - Rose Essentielle. Si acesta este foarte fin, cu mirosul acela de trandafir "bulgaresc", dar mult mai placut, elegant. DEspre Boss woman nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Lacoste pour Femme am incercat recent (stiam de el de la fetele deaici) si chiar mi-a placut, este fresh dar foarte fin ... Tot atunci am incercat si Bulgari - Rose Essentielle. Si acesta este foarte fin, cu mirosul acela de trandafir "bulgaresc", dar mult mai placut, elegant. DEspre Boss woman nu stiu nimic...

Da,despre Lacoste pour Femme pot spune ca e foarte fin; tare mult imi place si sunt multumita ca persista!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Mie personal imi place toata gama de parfumuri de la Hugo Boss.Este fresh,aroma fina.Acum am un Hugo Woman si Hugo Woman Intense de care sunt indragostita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alissa_dy spune:

intru si eu in discutie....parfumurile sunt viata mea....pasiunea mea...am tot citit despre ce parfumuri folositi...dar nu am vazut persoane(sau nu am citit eu tot) care folosesc parfumurile de la thierry mugler!parerea mea e ca sunt unele dintre cele mai bune dar esentele lor sunt tari, nicidecum fresh sau suave.Am mai citit ca pe cineva nu tine coco mademoiselle sincer sa fiu e greu de crezut(nu ca o contrazic)dar parfumurile de la chanel eu personal nu am auzit pe cineva sa se planga ca nu tine mirosul, si ph-ul are functia lui e adevarat...Cat despre diamonds de la emporio da este un parfum cald, placut si exista deja si la noi in magazine.eu am muuulte parfumuri dar totusi raman la dulcegaria de dolce vita care e sufletul meu!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu am primit de curand un Boss XX. Este foarte fin.Imi da senzatia ca nu persista destul de mult. Imi place si Lacoste Pink.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

M-am intors cu tolba de esantioane de la parfumerie. Am de incercat:
-Rochas, Femme
-Rochas, Madame Rochas
-Balmain, Jolie Madame
-L'Occitane, Eau de 4 Reines
-L'Occitane, EdT Verveine
-Hermès, Eau d'Orange Verte
-Donna Karan, DKNY Be Delicious

Incercat pe piele:
-Estée Lauder, White Linen: nu-mi place, ma face sa ma simt bolnava.
-Agent Provocateur, Eau Emotionelle: finut
-Grès, Cabotine si Grès, Cabochard: am descoperit doua tipuri de fragrante absolut necunoscute. La inceput sunt relativ grele, dupa care se dezvolta notele de mijloc si de baza; foarte placute; Cabotine e mai finut.

Incercat pe hartie:
-Grès, Fleur:un parfum foarte elegant
-Grés, Ambre:la inceput foarte dulce, dupa care se apropie de Cabochard

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Blue eyes, cum e L'Occitane Eau de 4 reines? Mie imi plac foarte mult produsele L'Occitane! Eau de Verveine stiu ca e bun, fresh, dar nu stiu cat persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ai putintica rabdare; trebuie sa-l incerc pe piele. Pe hartie mi s-a parut foarte intensiv, dar delicat; asa cum trebuie sa fie un parfum de trandafiri. Daca nu ma insel, cel de la L'Occitane are in componenta sa patru tipuri de trandafiri. Pe pagina anterioara am pus eu linkul de la L'Occitane; nu am timp sa ma uit acum, tre' sa ies.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput