Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Da, Poeme am mirosit si imi place dar nu foarte foarte tare....Hypnose nu l-am mirosit inca.....mai vreau sa imi cumpar London , Casmir si D@G red in ordinea asta deoarece ultimele doua nu prea merg vara.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by gabi30

Da, Poeme am mirosit si imi place dar nu foarte foarte tare....Hypnose nu l-am mirosit inca.....mai vreau sa imi cumpar London , Casmir si D@G red in ordinea asta deoarece ultimele doua nu prea merg vara.......

Buna alegere! daca imi amintesc eu bine, Carrye are D&G red si ii place mult acest parfum, si eu l-am testat, imi place, e f.puternic desi e EDT .
Am vazut pe stoc ca au o bucata la esentedelux, daca nu gresesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Da au intradevar DAR nu mai am eu fonduri de parfum acum

Mergi la inceput

Fetelor,aveti vreo idee cum e:

1.Guerlain-L'Instant De Guerlain EDP
2.Ralph Lauren-Ralph Lauren Romance EDP

si inca ceva ce nu are legatura cu parfumurile, care creme sunt mai bune, cele de la Clinique sau cele de la Roc?

Va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Ralph Lauren Romance mie imi place foarte mult.
Am mirosit mai demult si chiar as vrea sa imi iau, pacat ca nu este si la 50 ml pe site.
Eu nu prea ma pricep sa descriu parfumuri, dar uite ce am gasit:

The women's fragrance that evokes the timeless essence of falling in love. Discover the sensual essence of velvety woods, extravagant florals, and seductive musk.

Notes:
Sungoddess Rose, Marigold, Ginger, Chamomile Oil, Yellow Freesia, White Violet, Lotus Flower, Day Lily, Patchouli, Oakmoss, Musk.
Style:
A timeless scent for all seasons.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaeladm

Ralph Lauren Romance mie imi place foarte mult.
Am mirosit mai demult si chiar as vrea sa imi iau, pacat ca nu este si la 50 ml pe site.
Eu nu prea ma pricep sa descriu parfumuri, dar uite ce am gasit:

The women's fragrance that evokes the timeless essence of falling in love. Discover the sensual essence of velvety woods, extravagant florals, and seductive musk.

Notes:
Sungoddess Rose, Marigold, Ginger, Chamomile Oil, Yellow Freesia, White Violet, Lotus Flower, Day Lily, Patchouli, Oakmoss, Musk.
Style:
A timeless scent for all seasons.

Mihaela

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Guerlain "L'instant e delicat,dulce,rafinat si persistent...se afla pe lista mea de urmatoare achizitii. Deocamdata am cumparat My Insolance (a aparut anul trecut) tot Guerlain, care e tot dulceag (desi eu prefer fresh-floral) si-mi place f mult. Desi este apa de toaleta persista toata ziua si parca aduce un pic cu Miss Dior Cherie.

De la Clinique eu folosesc crema de noapte antirid , crema de ochi cu protectie solara(mi s-au atenuat ridurile din jurul ochilor si ceva din cearcane), scrub (e delicat nu te zgarie), gel de curatare (foarte fin si nu mi-a uscat pielea), fond de ten (se intinde usor si arata natural), anticearcan (nu mi se pare ca ascunde cearcanele sau nu stiu eu sa-l intind), pudra....si sunt ffff multumita. Si ca parfum am de la Clinique Happy Heart si e superrr, e pe gustul meu fresh-floral, racoritor si persistent. Am testat si Happy de la ei dar nu a persistat pe mine.
Si multumesc inca o data fetelor care mi-au povestit despre Pleasures-Estee Lauder...l-am cumparat si sunt super incantata

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by aimee_b

Guerlain "L'instant e delicat,dulce,rafinat si persistent...se afla pe lista mea de urmatoare achizitii. Deocamdata am cumparat My Insolance (a aparut anul trecut) tot Guerlain, care e tot dulceag (desi eu prefer fresh-floral) si-mi place f mult. Desi este apa de toaleta persista toata ziua si parca aduce un pic cu Miss Dior Cherie.

De la Clinique eu folosesc crema de noapte antirid , crema de ochi cu protectie solara(mi s-au atenuat ridurile din jurul ochilor si ceva din cearcane), scrub (e delicat nu te zgarie), gel de curatare (foarte fin si nu mi-a uscat pielea), fond de ten (se intinde usor si arata natural), anticearcan (nu mi se pare ca ascunde cearcanele sau nu stiu eu sa-l intind), pudra....si sunt ffff multumita. Si ca parfum am de la Clinique Happy Heart si e superrr, e pe gustul meu fresh-floral, racoritor si persistent. Am testat si Happy de la ei dar nu a persistat pe mine.
Si multumesc inca o data fetelor care mi-au povestit despre Pleasures-Estee Lauder...l-am cumparat si sunt super

Acum doua zile mi-am luat Insolence, dar nu mi se pare asa dulce, mie imi plac cele f.dulci, gen Hypnotic Poison de la Dior, care acum pot sa spun ca e preferatul meu desi folosesc si altele.Cred ca imi plac cam toate care au vanilie Nu m-am gandit la asemanarea cu Miss Dior Cherie, dar ai dreptate. Iti plce Miss Dior Cherie? Mie, da.
Multumesc pentru informatiile despre Clinique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Fetelor,aveti vreo idee cum e:

1.Guerlain-L'Instant De Guerlain EDP
2.Ralph Lauren-Ralph Lauren Romance EDP

Va pup si va multumesc

Pentru mine Romance-Ralph Lauren este foarte puternic.Abia dupa citeva ore cind se mai aseaza poti sa-ti dai seama ca e placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Danamiha,imi place tare mult Miss dior cherie (si asta-i pe lista de urmatoare parfumuri). Tu ai Insolance (2006) sau My insolance (2007) ca m-ai facut curioasa. Mie mi-a recomandat vanzatoare de la magazin My Insolance si mi-a placut dar prima varianta a parfumului n-am testat-o. Zici ca nu-i dulce? Eu ce am mirosit pe la Guerlain toate erau dulci si rafinate. Aaaa, dulce este Pleasures intense - Estee Lauder, are un miros puternic de liliac...dupa 3 ore imi era rau de el...dar il mai incerc odata.

Mergi la inceput