Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 18
sandrita4444 spune:
Mie imi place Touch of pink ,de Lacoste,si mai imi place Chance de Chanel,mi-a placut si Ibiza de la Escada(sau Island) nu mai stiu cums e chema,dar nul mai gasesc ,pt ca escada scoate mereu altele,si pe alea vechi nu le mai gasesti :(
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30quote:
Originally posted by danamiha
Gabi, am primit Casmirul si este absolut suberb. Iti multumesc ca m-ai ajutat cu informatii despre el ca eu cred ca ajungeam la pensie pana il testam in magazin, in Oradea nu l-am gasit. Nota de baza e vanilie, foarte placut, e putin lemnos si nu mai stiu cum sa-l descriu, dar e pe gustul meu. De la Chopard am si Wish care imi place.
Tu ai primit parfumul?
Imi pare bine ca iti place...il cumpar si eu cat de curand.....inca nu a venit Be delicious, cred ca maine .....sper sa imi placa ca l-am luat pe nemirosite de data asta.........dar m-am bazat pe Carrye care zice ca e indragostita de miros
Cu Carrye mergi la sigur, doar e consultantul nostru in domeniu
danamiha spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by vincenzina
Am mai mirosit azi citeva parfumuri...Mirosind destul de bine mi s-au parut urmatoarele:DKNY- Woman(floral-fructat), Armani- Diamond(usor lemnos cu tenta de floral-fructat) si Versace-Cristal Noir(senzual si cald)
Si mie imi place Versace-Cristal Noir. Restul nu le-am studiat, inca
Dana, cum miroase Cristal Noir????e puternic? cam cat persista?
ma bate gandul sa-l iau dar nu am unde sa-l miros acum si maine se intoarce sotul meu in tara.
multumesc
Nu am acest parfum. L-am testat la recomandarea lui Carrye, prima data nu am fost prea incantata pt ca mirosisem o gramada. A doua oara mi-a placut, am vrut sa-l cumpar, dar esentedelux nu il au in varianta apa de parfum.
Clyo, citeste www.scentiments.com/Product/SkuInfo.aspx?id=94538#AllReviews" target="_blank">aici pareri despre parfum.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by clyo
multumesc mult, m-am hotarat, il adaug colectiei.
Cu multa placere
pisix spune:
Mie imi plac Escada - Magnetism, Dunhill, Kenzo - Amour, Chopard - Cashmir, Burberry - Brit / Week-end
gabi30 spune:
A venit parfumul........miroase minunat , e foarte foarte fresh si placut .......acu' sa vedem cat persista ....sticla este incomoda de tinut in mana si pulverizarea merge destul de greoi fata de celelalte parfumuri ...probabil e o chestie de obisnuinta....o sa perseverez in timp
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
A venit parfumul........miroase minunat , e foarte foarte fresh si placut .......acu' sa vedem cat persista ....sticla este incomoda de tinut in mana si pulverizarea merge destul de greoi fata de celelalte parfumuri ...probabil e o chestie de obisnuinta....o sa perseverez in timp
Ma bucur ca esti multumita, macar de miros daca de ambalaj nu . Impreuna cu Casmir am primit ieri si Guerlain-Insolence si e mai greu de folosit, exact problema pe care o ai tu.
gabi30 spune:
quote:
Ma bucur ca esti multumita, macar de miros daca de ambalaj nu . Impreuna cu Casmir am primit ieri si Guerlain-Insolence si e mai greu de folosit, exact problema pe care o ai tu.
Si cum e parfumul de Guerlain?iti place?e dulce?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30quote:
Si cum e parfumul de Guerlain?iti place?e dulce?
Nu as putea spune ca e dulce, e sofisticat si elegant, dar in acelasi timp discret, miroase a violete, zmeura, trandafir, e un miros deosebit, cred ca e genul tau, e un parfum relativ nou, aparut in 2006. Am vrut ceva pt vara, desi imi plac cele dulci enorm
Tocmai am vorbit la esentedelux si mi-am comandat un Poeme_Lancome. Am avut unul, dar l-am dat unei prietene, iar acest parfum a fost preferatul meu muulti ani si ...imi lipseste. Ai incercat Poeme? Dar Hypnose? Ambele sunt de la Lancome si imi plac. As mai scrie, dar trebuie sa fug sa-l iau pe fiul meu de la tenis
Gabi, citeste www.scentiments.com/Product/SkuInfo.aspx?id=97618" target="_blank">aici sa vezi cat de laudat e acest parfum