Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by vincenzina

Am mai mirosit azi citeva parfumuri...Mirosind destul de bine mi s-au parut urmatoarele:DKNY- Woman(floral-fructat), Armani- Diamond(usor lemnos cu tenta de floral-fructat) si Versace-Cristal Noir(senzual si cald)

Si mie imi place Versace-Cristal Noir. Restul nu le-am studiat, inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vincenzina spune:

Am primit azi doua monstre de la GHOST: Deepest Night si Cherish.Ultimul e destul de dulce dar foarte placut iar despre Deepest Night ce sa mai spun...e super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Unde se gaseste in Bucuresti parfum oriflame?
Exista vreun site de unde pot sa il cumpar?
In sua am gasit parfumul pe care il vreau (Volare) pe eBay!.
Am primit cadou unul si s-a terminat. Imi place ca miroase discret a liliac si e f. potrivit pt. servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by monabella

Unde se gaseste in Bucuresti parfum oriflame?
Exista vreun site de unde pot sa il cumpar?
In sua am gasit parfumul pe care il vreau (Volare) pe eBay!.
Am primit cadou unul si s-a terminat. Imi place ca miroase discret a liliac si e f. potrivit pt. servici.

Daca intri pe pagina lor web oriflame.ro in josul paginii ai cateva nr.de tel. de Bucuresti si adresa de e-mail....suna si vezi ca iti zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Fetelor,tocmai am comandat si eu un parfum pe esentedelux.Ati mai comandat acolo, parfumurile sint ok sau facaturi? Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by B_Zara

Fetelor,
tocmai am comandat si eu un parfum pe esentedelux.
Ati mai comandat acolo, parfumurile sint ok sau facaturi?

Mami de Ilinca 15.03.2007

Daca vei citi paginile scrise la acest subiect, vei vedea ca cele care am cumparat de pe acest site suntem ff multumite. Eu tocmai am primit doua parfumuri de la ei

Mergi la inceput

Gabi, am primit Casmirul si este absolut suberb. Iti multumesc ca m-ai ajutat cu informatii despre el ca eu cred ca ajungeam la pensie pana il testam in magazin, in Oradea nu l-am gasit. Nota de baza e vanilie, foarte placut, e putin lemnos si nu mai stiu cum sa-l descriu, dar e pe gustul meu. De la Chopard am si Wish care imi place.
Tu ai primit parfumul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

[ Daca vei citi paginile scrise la acest subiect, vei vedea ca cele care am cumparat de pe acest site suntem ff multumite. Eu tocmai am primit doua parfumuri de la ei [/quote]Multzam pt raspuns,Am comandat la ei un parfum preferat de mine, pe care nu l-am mai vazut de f multa vreme prin magazine...cica nu se mai face: Red Jeans de la Versace. mmmmm, de-abia astept sa-l miros iar!Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Gabi, am primit Casmirul si este absolut suberb. Iti multumesc ca m-ai ajutat cu informatii despre el ca eu cred ca ajungeam la pensie pana il testam in magazin, in Oradea nu l-am gasit. Nota de baza e vanilie, foarte placut, e putin lemnos si nu mai stiu cum sa-l descriu, dar e pe gustul meu. De la Chopard am si Wish care imi place.
Tu ai primit parfumul?

Imi pare bine ca iti place...il cumpar si eu cat de curand.....inca nu a venit Be delicious, cred ca maine .....sper sa imi placa ca l-am luat pe nemirosite de data asta.........dar m-am bazat pe Carrye care zice ca e indragostita de miros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by vincenzina

Am mai mirosit azi citeva parfumuri...Mirosind destul de bine mi s-au parut urmatoarele:DKNY- Woman(floral-fructat), Armani- Diamond(usor lemnos cu tenta de floral-fructat) si Versace-Cristal Noir(senzual si cald)

Si mie imi place Versace-Cristal Noir. Restul nu le-am studiat, inca

Dana, cum miroase Cristal Noir????e puternic? cam cat persista?

ma bate gandul sa-l iau dar nu am unde sa-l miros acum si maine se intoarce sotul meu in tara.

multumesc

Mergi la inceput