Neveste disperate
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Adriana te
Mei fete un exemplu bun nu ca mine toata ziua ma gandesc cum sa fac si ce sa fac si ma suna sa-mi zica ca mai are de lucru deci mi s-a dus toata surpriza. Da las ca mai sunt ele zile da daca imi ajunge tot asa acasa reusim si noi in we
Teo
Perlute
o viata...
mariaanna spune:
V-astept maine cu rezumatul...
Succes diseara!
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
ramyteo spune:
Pe mine nu are rost sa ma mai astepti dar Adriana hai ca te tine sa ne zici si noua maine
Teo
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
Guestus, fii tu baiat bun si da o idee...in afara de, meciurile din cupe, Formula 1, ce surpriza sa faca nevestele, sotilor.Pe 24 feb, avem "Dragobete"
noi
Impreuna pentru Emma
rhoneea spune:
Vad ca subiectu a ajuns Guestus vs Ramyteo
Ramo mama Guestus e mascul
Revenind la subiect...
Mi-am pus si eu in cap sa fac niste surprize gen cum a facut Adriana.
Sper sa le si pun in practica ca de cand ma tin...imbatraneste omu'
Cat despre spalatul vaselor si curatenia o face numai cand ne certam ca sa ma impace
Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastienvarsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
ramyteo spune:
Mai acum nu conteaza ce e da cu idei veni. Ar fi frumos din partea lui sa mai vina cu idei sau cel putin cine stie e insurat? Daca da sa ne spuna el din experienta lui cum isi ajuta nevasta.
Si cu meciurile sa ne zica ca sa stim cum sa pice pregateala pai nu mai fete? Bine ca ne zice cand sunt meciuri .
Asa ca pe toate
Teo
Perlute
o viata...
lulu_boches spune:
quote:Iti spun eu cand sunt meciuri:)))(marti a fost Liverpol-Inter, scor 2-0,a fost si miercuri unul dar am uitat cine a alergat dupa minge,)
Originally posted by ramyteo
Si cu meciurile sa ne zica ca sa stim cum sa pice pregateala pai nu mai fete? Bine ca ne zice cand sunt meciuri .
Teo
Perlute
o viata...
Ar putea sa ne impartaseasca din ideile lui, ca sa stim si noi ce gandesc barbatiiGuestus???
noi
Impreuna pentru Emma
lulu_boches spune:
quote:Feroce
Originally posted by rhoneea
Guestus e mascul
Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
pozici sebastienvarsta Sebastien
*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona
noi
Impreuna pentru Emma
adriana_m spune:
Deci a mers si surpriza de azi. Am gatit ceva bun pt pranz, ceva ce-i place lui. Si cand a venit acasa inca "mai gateam" intr-un sortulet
La noi cand e stare de tensiune si de nervi trebe sa mai facem cate o deasta. Ori eu iau initiativa ori sotul. Depinde cine e mai suparat.
Noi ne mai facem cate o seara romantica cand doarme copilul. Un vinisor, ceva papica dar usurel. Si atunci ne destindem si discutam ce ne apasa.
Maine trebe sa ma gandesc la ceva super rapid daca mai vreau sa fac ceva ca trebe sa umblam un pic prin oras in pauza de masa. Si avem numa o ora. Sau lasam pe seara.
hannen spune:
Ramy,n-am citit decit mesajul tau,nu stiu ce te-au sfatuit fetele dar am sa trec direct la mesajul meu pt. ca ma grabesc spre munci.
Imi pare sincer rau ca ai simtit asta dar nu peste tot situatia e la fel.
eu am 3 copiii(6,3 si 1 an) dar relatia dintre mine si sotul meu nu s-a schimbat.
Ca sa fiu complet sincera,eu cam dau semne de raceala,adica asa zice sotul meu .Eu nu realizez,sau cel putin nu mi se pare.
El e cel care ma suna de foarte multe ori pe zi si am fost surprinsa cind acum citeva zile mi-a zis ca ii raspund rece,ca si cum "ce mai vrei si tu" si ca nu-i place pt. ca el vrea doar sa-mi auda vocea citeodata,nu are nimic special sa-mi zica.
El nu este gelos pe copiii,dar vrea neaparat sa avem timpul nostru in fiecare seara.Nu se simte bine daca nu stam de vorba citeva ore(2-3).
considera ca nu are nimic special in viata daca tot ce face e sa se trezeasca ,maninca sau nu,isi bea cafeaua si pleaca la munca.Vine seara obosit,ii dau sa manince si il trimit la culcare ca na,suntem obositi.
Considera ca avem si noi vietile noastre,novoile noastre si ca,daca nu avem grija de noi(si nevoi) relatia o sa se raceasca.
Pe cuvint ca face tot posibilul ca asta sa nu se intimple.
Eu nu ma consider o nevasta disperata,poate dintr-un singur motiv,as vrea sa dorm mai mult ,dar n-am cum ,fiecare are nevoie de "timp" cu mine.el seara,copiii dis-de dimneata!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati