Gravidute si mamici de CLUJ - 57
Raspunsuri - Pagina 18
soanso spune:
mami_alexia,in oferta de la happy exista si astea :
Happy Maxi este recomandat bebelu#351;ilor cu greutatea cuprins#259; īntre 8 #351;i 18 kg #351;i au un strat de superabsorbant cu capacitate mult mai mare de absorb#355;ie decāt la scutecele Happy Mini sau Midi. Stratul super absorbant este distribuit pe toat#259; suprafa#355;a scutecului, lichidul fiind mai eficient absorbit, iar vol#259;na#351;ele laterale īmpiedic#259; posibilele scurgeri.
eu i-am dat Soranei fierum hausman picaturi -la recomandarea med. pediatru in urma analizelor de sange.
Gabriella,la bucur ca sunteti bine ,a iesit soarele si pe strada ta!!!mersi se spor...nu prea am!!!!!!!
va pup
SOSO (20 dec 2005)
mami_alexia spune:
Stiu, Soanso,dar eu nu mai pot folosi Happy maxi pentru ca nu mai sunt bune. Le folosesc de cand avea 6 luni si le-am folosit pana la 9 luni.Dar asta ziceam si eu, ca Happy maxi sunt cel mai mare numar, nu exista mai mare.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
balaceanu_l spune:
Buna fetelor,
Am facut un filmulet cu printesa noastra daca vreti sa il vedeti accesati urmatorul link.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5335167
Am fost ieri sa ne luam bilete de avion pt concediu la vara si sunt atat de scumpe(jumate din salariu lui sotu)
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
soanso spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Oana, .
si eu m-am inteles de minune cu Happy, insa din pacate ultimul numar la ei (3) nu ne mai sunt bune. Adica cred ca asta e ultimul numar la Happy, ca mai mare n-am gasit. Daca gresesc sa imi spuneti.
aha,deci astea maxi sunt nr 3??? pe care scrie ca merg de la 8-18 kg si nu-s bune -pai mai mari nu sunt!!!!
da curios ca nu-s bune nr.5 de la Pampers,Sorana are 2 ani si doua luni si folosim nr.5 cu succes!
SOSO (20 dec 2005)
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetele :)
Eu sunt de parere ca daca nu ne spunem parerile si daca sunt aceleasi nu cistiga nimeni. Cum putem invata lucruri noi si sa ne dezvoltam daca nu acceptam sa auzim alte pareri, sa discutam despre ele si sa ne documentam? Si pina la urma e chestie de maturitate ca atunci cind afli ceva si iti dai seama ca e o alternativa mai buna decit ceea ce stiai, sa schimbi pentru ca tot pe tine te ajuta.
No, sper ca nu am fost prea directa :)
Sa va intreb ceva: voi va jucati tot timpul cu piticii vostri cind sunt treji? Eu citeodata il mai las si singur, in centrul de joaca sau in balansoar dar uneori mi se pare ca e prea pasiv sau ca se plictiseste foarte repede si se apuca de miriit.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
ceau fetele.
Am fost la vaccin.A fost foarte cuminte.A plans putin cand i-a bagat acul.
Avand in vedere ca nu ii pot baga nici un lactat si nu ma stiu ce sa ii dau sa pape a zis d sa ii bag spanacul.Cristina,Soso ce parere aveti?David are acum 7 luni si o saptamana.
David nici urma de dintisori sau vreun semn ca il jeneaza ceva.
Gabi imi pare bine ca printesa e mai bine.Poate de aia i-a curs asha de tare, s-a curatat ochisorul.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni
Sa o ajutam pe Ramyteo
velenamaria spune:
buna mamici....asa pe scurt..am stat la pedi 2 cu edi 2 zile...analize..ecografie si multe altele..asteptam rez..pana una alta rezolvam problema refluxului gastric si deranjamentele legate de kki. asteptam sa vedem cum ies analizele ( privind sodiul si potasiul si ceva la ficat..daca am inteles eu bine) e nasol ca avem multe siropele de luat; metoclopramid, derbidat, duphalac, baby biotics, liv 52..uff uf sper sa nu faca mai mult rau decat bine.
...plec bebe mic are chef de scandal....
salutari
mami si edi
p.s..avem si chestii bune:) edi rade foarte frumos si se distreaza facand balonase cu saliva...as pune un film dar din pacate e cam gol golut bebe al meu si nu se poate pune pe net.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
soanso spune:
Redai ,si eu tot de la 7 luni i-am dat Soranei spanac,dar precizez ca l-am preparat cu unt si cateva lingurite de lapte .
am sa ma interesez pt tine de ceva retete pt copilasi care nu tolereaza laptele.intreb si cum a facut spanacul si alte mancaruri(sursa e sigura-e medic pediatru ) are o fetita care are si ia intoleranta la lactoza.dar tb sa ai putintica rabdare ,maine o sun!iti trimit PM cu ce aflu!
nu te supara ca intreb (da-s curioasa) de ce ai primit avertisment?????????
culc fata si mai vb!
SOSO (20 dec 2005)
mami_alexia spune:
Soanso, Alexia are burtica si o strange pampersul, intelegi? Si mi-e frica sa iau nr 6 ca probabil nu se va simti diferenta. Si, mai mult decat atat, cu cate creste marimea cu atat creste si pretul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
redai spune:
ca l-am facut pe unul schizofrenic si psihopat.dar stii,asha imi place cum arata acolo....

el a primit portocaliu![]()
Mersi mult.esti o scumpa.Dr a zis sa il amestec cu banana.Am inceput sa ii dau de cateva zile si ii place.Dar nu mai mult de un sfert de banana de aia mica.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni
Sa o ajutam pe Ramyteo