Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Despre diversificare si eu am cu totul alta parere, dar...ma abtin, pentru ca sunt sigura ca toate citim pe net info si fiecare alege ce considera a fi mai potrivit. Numai una va mai zic, desi m-am tot abtinut, dar o zic pentru cine vrea sa mai asculte si o alta parere decat cea atat de vehiculata aici, in Ro:

Am observat ca toata lumea spune ca bebelusii alaptati exclusiv la san vor fi diversificati de la 6 luni, iar cei alimentati cu lapte praf - de la 4 luni. Din cate m-am informat eu, la vremea mea, penru ca Vladic a fost alimentat cu lapte praf, aceasta este o teorie invechita. Este de pe vremurile cand formulele de lapte praf pentru sugari nu erau imbogatite cu tot felul de vitamine, minerale, bifidumbacterii, etc. Pe vremea comunismului, cand se facea economie la orice, inclusiv la formulele de lapte praf. Or acum, in conditiile in care exista pe piata tot felul de formule, care mai de care mai sofisticate ca si compozitie, teoria asta cu diversificarea de la 4 luni pentru cei cu lapte praf cade. Copiii alimentati cu formule de calitate vor incepe diversificarea exact la fel ca si cei alimentati la san.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Cristina,te-ai informat si tu de prin Franta??????????
stai linistita ca si daca se supara fetele le trece!!!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Nu din Franta Soanso, dar din niste surse care mi s-au parut logice si m-au convins ca asa este mai corect.

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

salut soanso nici eu nu am facut mare lucru azi,mai ales ca ma simteam ca naiba, in fine,maine e o alta zi.sper sa ma trezesc mai cu chef.

Hai ca ma bag iarasi,cu diversificarea,si aici medicii i-ti recomanda sa se inceapa diversificarea la 6 luni,si cu cereale,fara gluten.indiferent de lapte cum A ZIS CRISTINA.
Si laptele deformula pana la 1 an jumate,eu inca mai dau lapte de formula,cu toate ca am inceput sa-i dau iaurturi si branzica de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor ati ascultat noua melodie a lui Sarah Brightman ? e mortalaaaaaa ,imi place la nebunie cum canta
am vazut cateva concerte de ale ei sunt extraordinareeeeee

OK
am fost cu TIADRIS la control si soldurile sunt f ok,mi a spus doar ca e cam grasunica pt varsta ei ,cica are cu 1 kg si ceva mai mult dar e ok pt ca o alaptez
ce sa i fac ?doar nu pot sa nu i mai dau sa pape ,dar sunt sigura co sa slabeasca ea cand incepe sa mearga

ADRIANA o sa ma mulg sa am laptic macar pt doua mese dupa anestezie
te inteleg la faza cu chiria si noi am fost asa ,destul de mult timp ,dar ne a ajutat Dumnezeu si suntem bine acum ,asa ca sunteti tineri si sunt convinsa ca o sa fie mai bine si pt voi

GABI draga so pap pe mamarutza ce bine ca e ok
CO nici nu mai are rost sa pun laptele in congelator ,o sa l las in frigider

CRISTINA draga tare mult conteaza ca cineva ca tine si ca ANCA sau oricare mamica cu mai multa experientza ,isi spune parerea ,si hai sa dam totusi dovada de maturitate ar fii chiar culmea sa se supere careva ,nu suntem la gradi nu:))
fiecare face cum considera ca e mai bine
cel putin eu sa stiti ca ma simnt tare in sigurantza ca la orice problema legata de bebe am cu cine vb

va pup dragele mele si noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ALEXce ma bucur ca TIADRIS e bine.CE nnu as fi dat si eu sa fie grasutz ALVARO,ca el a fost tot timpul la limita.Ai mancat clatite?Eu pana la urma am iesit la plimbare si m-an bagat intr-un bar am mancat o ceasca de ciocolata calda cu ceva covrigei dulci specifici de aici

REDAI-VEZI POTE TE AJUTA CU CEVA EU FAC MULTE CREME DE AICI SI LE PAPA.http://bebepapa.ablog.ro/categorie/1196/

Mergi la inceput

Alex - daca un copil e mai grasunel, dar e alaptat cu lapte matern, poti sta linistita, ca nu devine obez la maturitate. Asta inseamna doar ca asimileaza foarte bine lapticul tau. Cand va incepe sa faca mai multa miscare, slabeste ea, fii linistita.

Vladic
barza

Mergi la inceput

SI MIE I-MI PLACE SARAH BRIGHTMAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Fetelor, in special mamicile cu experienta, va rog impartasiti din experienta voastra legata de cresterea puiutilor. Fiecare e libera sa aleaga ce si cum va proceda cu puiul ei, eu sunt pt cat mai putine medicamente, alimentatie cat mai aproape de natura.
Cristina multumim pt sfatul cu alternarea antitermicelor, nu stiam ca se pot da concomitent. Eu ma gandesc cu groaza cum va fi cand va raci Ana pt prima data si sper sa fie cat mai indepartat acest moment.

Somn usor la bebici si mamici!
Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

geany mersi mult de site.Eu nu ii pot face nimik la David cu lapte sau derivate din lapte.Nu smantana,iaurt,branza.Este alergic.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput