Bucurii de sept-oct 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Gata mi-am facut norma pt azi...

Va pup pe toate muuult - muuult de tot...atat de mult cat sa va ajunga pana luni...caci nu o sa ne vedem pana atunci...maine plecam la munteeeee....in 2..un we romantic asa...o sa ne fie cam greu fara papusica noastra deoarece nu am mai fost plecati 3 zile fara ea...Stau linistita ca va fi cu toti bunicii si e pe maini bune...
Pana la urma trebuie sa avem si noi micile noastre escapade de cuplu nu-i asa? Sper sa fie frumos, zapada ...poate va aduc si voua ...mergem vreo 5 cupluri...fara kinderi ca sa ne facem de cap!!!

Asadar la buna revedere ...pe luni!!

pupici si numai bine tuturor

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by MamiLili
Pedeapsa pentru cele ce-au ras de colectia mea de zahar: cate un pliculetz de caciula ca sa va iert!

thanks but no thanks...doar daca e brown sugar

Eeeeeeeeei, doar nu credeai ca tot eu o sa va dau si zahar? No way, voi sa-mi aduceti cate un pliculet la colectie! Pentru tine tema speciala, pliculetze personalizate de la munte! Unde, apropo, iti doresc distractie maxima si iubire din plin! Cine a fost in Malayesia si Singapore? Oh, sweet dreams de calatorie!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Pedeapsa pentru cele ce-au ras de colectia mea de zahar: cate un pliculetz de caciula ca sa va iert!

thanks but no thanks...doar daca e brown sugar

Eeeeeeeeei, doar nu credeai ca tot eu o sa va dau si zahar? No way, voi sa-mi aduceti cate un pliculet la colectie! Pentru tine tema speciala, pliculetze personalizate de la munte! Unde, apropo, iti doresc distractie maxima si iubire din plin! Cine a fost in Malayesia si Singapore? Oh, sweet dreams de calatorie!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

asa e...nu am citit cu atentie!!!!! iti aduc si ti le voi da la proxima intalneala...

iti dai seama ca nu noi am fost acolo ca ma laudam eu... ci niste prieteni chiar discutam cu voi zilele trecute ca mi-as dori...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

mamilili ai facut ce ai facut si m-ai facut sa ma loghez iar

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! !!! Vladut al meu se pare ca revine la obiceiul de vara trecuta cu trezitul de cum se face ziua afara

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Cristina vin si eu sa savurez cafeluta data de tine, dar si o tigara (din pacate), asa ca Andra si lilina mai aveti companie.
Nasol de tot ca Vladut se trezeste iar asa de dimi, las ca poate e doar un episod trecator.
Sephora mi-au placut enorm pozele cu voi 3 in care radiati de fericire! Frumoase flori si frumoasa felicitare ai primit mamicoo!, iar de "lampadar" ce sa mai zic, ma asteptam si eu sa vad ceva lampadar primit cadou si cand colo saracul Igor. Mi-a scos un zambet, dar si mi-e mila de el saracul.. eii dar las ca se face el bine.
itzy weekend placut la munte . Deci asa...escapada, munte, romantism, alte alea....hiiiim FRUMOS Cat in privinta papusicii stai linistita ca e pe maini bune cu bunicii!
Gety multa sanatate Mariei! nasol cu faringita asta si cu febra. Sper sa scapati cat mai repede
roxana01, la fel ii doresc si Dariei multa sanatate si refacere rapida!
lili, de stiiam ce colectionezi tu.... iti aduceam si eu cateva pliculete de zahar, dar nu-i nimic ca nu te uit si in viitor am sa adun pliculete special pentru tine, cu speranta, ca intr-o zi ti le voi putea da personal!!!
floricel ma bucur mult ca ai gasit o bona de incredere pentru frumusetea ta! si reacomodare usoara la servici!! de cand incepi?

Multi pupici!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata si de la noi!

Noi ne-am facut prastie ieri de oboseala dupa adunat moloz si spalat prin casa de praf. Am avut noroc de meseriasi buni, au montat 3 usi in vreo 7 ore, dar au mai avut de spart din perete.

Maria nu e bine, deocamdata, de fapt ieri cat am mai stat cu ea, era suparata toata. Avea azi noapte 38 cu 5 febra, dar i-a curs si sange din nas, nu stiu daca din cauza ca isi mai baga degetelul in nas.
De tusit nu tuseste, dar e ragusita. Inca nu-i dau antibiotic, dar nici nu stiu cat sa mai astept pana sa-i dau. Dr. a zis sa mai astept o zi-doua. O zi a trecut.
Voi cum ati procedat?

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele Sephorei, mi-au placut foarte mult si florile si pozele in familie si mi-a fost mila de bietul Igor ca are o cusatura destul de serioasa si nici nu stii cat il mai doare, ca nu pot spune saracele animale.

Eu am fost o "fumatoare" de vreo 5 tigari / saptamana, daca aveam cu cine sa ma iau. In facultate fumam cam 1 pachet/saptamana. Dupa ce am ramas insarcinata, m-am oprit si de apucat inapoi nu m-am mai apucat. Dar nici n-am spus "nu, niciodata". La mine nu fumeaza nici sotul, dar nu-mi zicea nimic nici cand fumam.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Itzy, sa te distrezi la maxim!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - eu as face un sumar de urina, pentru ca rezultatul il primesti foarte repede, ca sa exclud o eventuala infectie urinara, dar eu sunt mai paranoia in ce priveste infectiile urinare la Vladut din cauza refluxului, si daca nu are infectie urinara, atunci as astepta totusi cum zice si dr. ta sa treaca 3 zile. In cazul unei infectii virale, febra ar trebui sa cedeze in 3 zile. Daca totusi febra dureaza mai mult de 3 zile, cred ca dr. ta iti va prescrie un antibiotic. Nu-i da antibiotic dupa capul tau, pentru ca in cazul virusilor antibioticele nu au absolut nici un efect.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput