Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Bravo Cristina! Foarte sanatos! Am mancat si eu mult caras fiert in timpul sarcinii, mai ales cand aveam "arsuri".
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
MamiLili, ceaiul l-am luat eu, ca cred ca am baut un kil azi. Si merg sa mai fac o tura. Pacat ca beau ceai numai cand sunt bolnava. Cu ocazia asta am observat ca bea si Maria ceai, cu o felie de lamaie stoarsa si suc de mere.
Noi asteptam meciul de la 20,30. Poate avem noroc macar de-un egal.
Asa creste Maria Diana
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
Noi asteptam meciul de la 20,30. Poate avem noroc macar de-un egal
E deja 1-0 ptr Iasi. Barbat-miu e-n tribune. Uf mie nu-mi place deloc cand joaca Iasu' cu Steaua pentru ca, vorba aia "eu cu cine votez?" Hac!
Imi pare tare rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori. Sper din toata inima sa se insanatoseasca cat mai repede si sa fie apti pentru pozne.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
lilina spune:
of, iar meci
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lilina
of, iar meci
Lilino, ma tem ca pana pe 29 iunie cand e finala Euro 2008, "iar meci" va fi motto-ul tau saptamanal. So, ce-ar fi ca primavara sau 8 martie sa-ti aduca un numai al tau?
Apropo, mai sunt 10 minute si-i gata Dragobetele ...evident, sarbatoarea noastra romaneasca e cam trecuta cu vederea.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
lilina spune:
'neatza si haideti la coffee si fresh juice
MamiLili, si cand ma gandesc ca eram gata-gata sa merg cu el la campionat . norocul meu ca suntem in colaps financiar
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
microbu spune:
'neata!
Desi nu beau cafea, acum as vrea 5-6...
M-a trezit gargaritza sa-i pun muzica sa danseze .
Daca s-a culcat copilu' la 8juma', acum facem discoteca
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Lilina, multumesc pentru tratatie.
Narcisa e mai bine, a dormit toata noaptea si nu a mai facut febra.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata ...dupa 2 zile de absenta..
Vad ca tare harnicute ati mai fost
Gonghy - bine ca ai mai dat un semn de viata..imi pare rau sa aud de asa vesti de la voi..
Gety - cum e Maria?? sper ca mai bine
Xandrutza - ma bucur ca ati scapat de febra..poate totusi a fost de la dintisori..
Andra - cum e Vladut?? a dormit mai bine???
Lili - chiar vad ca i-a crescut repejor parul micutului smecher
Despre noi - ce sa va zic - de 2 nopti dormim mai bine, am inceput educarea grasanului - devenise prea rasfatat si parca ne juca pe degete si pe mine si pe taxu..cand la unu cand la altu' in brate - asa nu se mai putea..si am inceput sa mai dam militaria jos din pod..vad ca functioneaza - nu cu tipete, doar cu un ton ferm si fara sa mai dam inapoi - se mai tavaleste dansul pe jos, se mai da cu capu' de covor, dar daca vede ca nu are sanse...se potoleste si apoi vine sa ne pupe
Multumim celor ce au intrebat de noi
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
GETY spune:
Alexutza, Maria este mai bine, zic eu, dar nu i-a trecut de tot. Daca o compar starea ei cu a mea, care m-am imbolnavit la o zi dupa ea... Eu sunt cam 50% vindecata. Al naibii balaur, rezistenta mama, mama...
Lilina, chiar in an de Campionat european te plangi si tu ca nu-ti place fotbalul...
MamiLili, pana la urma cu cine ai tinut?
Asa creste Maria Diana