Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
MamiLili spune:
Neatza!
Mmmmm m-am trezit intr-un miros imbietor de cafea si cioco calda. Ceaiul il pasez...
Hai, fetelor, a facut Gonghy 12 cafele. Vreti sa se raceasca?
Apropo de cafea, s-o beti intotdeuna calda si nu rece, ne-a explicat la facultate ce modificari se petrec in structurile moleculelor la cafeaua rece. Pe mine m-a lasat memoria si nu mai stiu sa va explic exact, ar trebui sa caut in arhiva, dar credeti-ma pe cuvant ca-i adevarat.
Gonghy, imi pare rau ca ai avut necazuri in familie.
Itzy, ti-o fi greu la munte, ha?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
eloise spune:
Sunt suparata :(. Vladut a facut febra ieri seara si peste noapte (39.2 si poate si mai mult) am dormit foarte putin si agitat, cu el in pat, dogorea ca o sobitza... Of, nu stiu ce are, posibil sa fi prins o viroza pentru ca am mai fost zilele astea pe la locuri de joaca si la policlinica in vederea revacccinarii BCG (n-a facut reactie deci trebuie revaccinat, desigur dupa ce se insanatoseste). Ii dau antitermice si astept sa mergem maine la pediatra, dac a e cazul.
Lili, nu-mi vine-n cap decat Calafat, Babadag... nush ce-i cu mine, m-a prostit noaptea asta de nesomn (si vineri tot noapte alba am facut pentru ca am iesit cu niste prieteni). Stai sa fac un efort... cred ca mi-ar placea orice tara orientala cu atmosfera forfotitoare din bazarurile lor, mi-ar placea Mexic si Cuba si Columbia pentru aura mitica din anumite carti si din muzica, mi-ar placea Islanda pentru senzatia de irealitate si de "alt taram" si, da, mi-ar placea orice alta tara, orice alt loc (Calafat & Babadag included ) numai sa am timp sa calatoresc cat mai mult, ceea ce, vai... e imposibil :(
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Andra, sunt minunate pozele, copiii sunt asa dragalasi... Ce frumos ar fi sa ramana prieteni de acum inainte! (nu numai ei , copiii nostri in general, sa se laude peste ani ca ei au prieteni de la 1 an)
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
GETY spune:
Eloise, eu am asteptat 2 zile cu Maria sa-i treaca fara antibiotic, am sperat, si de ieri dimineata i-am dat. Am sunat dr. inainte sa ne dea "unda verde". A dormit mai bine azi noapte, dar inca este ragusita, dar este pe dr. cel bun.
Intre timp durerea de gat a aparut si la mine si la sot si asa de tare ma ustura gatul, ca am apelat si eu la Ospen. Daca asa o doare si pe ea, nu ma mir ca e asa de suparata.
Multa sanatate Narcisucai si lui Vladut.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
Gonghy, bine ai revenit si cele rele sa se duca.
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
Eu beau cafeaua pe parcursul a 2-3 ore, o savurez ..."pup"
Gonghy, imi pare tare rau pt.necazurile din familie.
pupam copii bolnavior, am tot auzit de copilasi cu febra si rosu in gat
Eu am bagat o lasagna la cuptor, abia astept sa se faca
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor!
Narcisa e pe tratament, are atinse si gatul si urechile. Vestea buna e ca azi i-a revenit cheful de pozne. Ieri a avut febra mare si a fost foarte molesita; a avut si scaune multe, eu ii pusesem supozitoare. Azi a mancat destul de bine, dar ieri a baut doar lapte si ceai.
Gety, si mie mi-e ciuda, eu ieseam cu ea afara si cand temperatura era sub 0 grade si nu avea nimic. Sanatate Mariei!
Gonghy, imi pare rau pentru problemele pe care le-ai avut.
Lili, eu as incepe cu Austria, dar nu m-as opri acolo... E frumusel Mathias!
Mi-au placut si Ruxa cu Matti, poza cu pupicul e fermecatoare.
Sanatate multa si lui Vladut, pui de Andra!
Cristina
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Xandrutza, imi pare bine sa aud ca e mai bine Narcisa, Mariei a inceput sa-i revina vocea, nu mai este asa ragusita. Cel mai tare mi-e ca nu i-a cedat fara antibiotic, starea ei se inrautatea mai tare, destul de rapid.
Este deja a doua oara de cand s-a nascut cand ia antibiotic. Acum dr. a zis sa-i dau minim 3 zile, cred ca 5 se da, nu?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
quote:
Originally posted by lilina
Eu am bagat o lasagna la cuptor, abia astept sa se faca
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Eu am facut pizza si iese din ce in ce mai buna. Sephoraaa, uite-asa ma fac:
Asa creste Maria Diana
CristinaGoji spune:
Eu fac peste cu legume la cuptor, dietetice .
Sanatate multa lui Vladut! Sa nu mai aiba febra pana maine!
Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza