Bucurii de sept-oct 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Sephora, foarte frumoase pozele: florile, tortul si mai ales voi3...sa vede ca sunteti f.fericiti

Itzy, distractie placuta !!!!!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, deja a venit dr. ieri si a consultat-o. Are rosu in gat, dar nu f. tare mi-a zis, dar are faringita asta. Infectie urinara nu suspectam, ca n-am avut nici antecedente. Mi-a scris deja o reteta cu mai multe, inclusiv Ceclor, dar ne-a sfatuit sa asteptam.

Deci, vreo 3 zile zici tu, fara riscuri?

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Fetelor voi cum recoltati urina de la bucurii? eu habar nu am si acum m-am gandit sa-i fac un set de analize complet, ca nu i-am facut niciodata.

si acum...poze cu puiuta mea

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata, la amiaza. Eu de abia m-am urnit din pat, nu ma simt chiar bine.
Daria, Maria, va doresc multa sanatate!
La multi ani sotului Roxanei01! Trebuia sa spun ieri dar nu am mai apucat sa intru.
Ramo, wellcome back! Foarte faine pozele cu Patricia, mi-a placut cum statea ea in valiza.
Andra, am vazut fotografia, e interesanta. De fapt toate pozele tale vechi au un farmec aparte.
Itzy, mergea un tortulet de ziua Sephorei, chiar in plina cura de slabire
Sephora, am vazut pozele, sunteti frumosi toti trei! Super tort!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Ramomar, noi testul urinei nu i-am facut inca, dar stiu ca mamicile se chinuiau sa o recolteze in asa fel sa nu contamineze proba. Noi am facut analize doar la sange.

Veste buna: nu mai are Maria febra, dar inca este ragusita, i-am dat Mucosolvan. Cel mai tare ma intristeaza ca o vad necajita, nu zambeste sau rade mai deloc.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ramomar, vad ca si Patriciei ii place sa calatoreasca. I-a crescut repede perisorul. Tu observi vreo diferenta acum, dupa ce ai tuns-o asa scurt?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow ce poze frumoase am vazut!!! Mi-au placut mult pozele Sephorei cat despre Patri, chiar imi era dor sa o vad!
Gety, multa sanatate tizei noastre!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Gety, xandrutza si lexi
xandrutza, de ce nu te simiti bine, ai racit? sper sa te faci repede bine!
Gety ma bucur ca ati scapat de febra! si mercic de raspuns, sper sa reusesc si eu cumva, daca nu o sa renunt si ii fac doar cele de sange.
alexutza unde esti? ieri intrebai de mine si acum ai disparut, ia treci aici!

acum incarc poze din Grecia...

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor
Nu am citi ina nimic din capitolul asta, o sa citesc si revin mai tarziu.
Poze cu mine inca nu pun defapt nici nu fac inca poze, pentru ca sunt inca umflata si arat ciudat. Cand o sa-mi mai revin putin o sa pun poze.
Vreau sa le propun celor care au posibilitatea, isi doresc dar nu au timp sa mearga la cumparaturi, cumnata mea aduce haine Valntino, Gianfranco Ferre, Christian Dion, Moschino...din Italia din fabrica la preturi mici. Ea a stat 16 ani in Milano si are multe relatii in fabricile respective. Sunt mult mai ieftine decat in magazinele din Italia. Eu mi-am cumparat atatea incat l-am falit pe barbat-miu Sunt superbe. Daca e cineva interesata dati-mi un PM. Va spun pentru ca eu m-am saturat sa dau bani multi in Mall-urile din Bucuresti si sa iau haine no name si de proasta calitate.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, revin cu vesti mai bune: in sfarsit Daria nu a mai facut febra azi-noapte. am dormit bustean si noi. dimineata chiar ma simteam vinovata ca nu am verificat deloc copilul toata noaptea. Dar, slava Domnului, dupa 2 zile de augmentin vad ca e spre bine. Gety, sper ca Maria sa nu aiba nevoie de antibiotice, la Daria cand a avut rinofaringita parca a trecut fara. Oricum, multa sanatate!

lilina, Itzy, fetelor platesc pret cu adaos comercial, daca mai mergeti prin vreo tara, luati dubluri la magneti. la noi cel mai exotic este Bali (nu ca am fi calcat eu sau sotul meu pe acolo, macar in vis). Fir'ar sa fie, a fost sor'mea in China anul trecut si-a uitat sa-mi ia!!!!

Va multumim celor care s-au gandit la Dariutz cocutz dragutz si la sotul meu. Apropo, ieri i-am cumparat un magnet sotului, din ala care spune ca dintre toti taticii din lume doar el este alesul si cand a venit acasa sotul daria s-a dus la el si i l-a dat, cadou din partea ei. era topit Tudor!!! Inca se mai intreaba cum va reusi sa-l iubeasca si pe Victoras la fel de mult ca pe Daria.

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput