Bucurii de sept-oct 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
eloise spune:
Gety, sanatate multa Mariei, sper sa treaca usor raceala si sa nu fie nevoie de antibiotice.
Ioana, cred ca ai petrecut fain ieri, asa s-ar zice dupa poze! Aratati minunat impreuna, si tu ai stralucit de ziua ta!
Cat despre bietul Igor, mi-a fost asa mila de el... dar macar de acum o sa-i treaca si va fi ok.
Ramona, delicioase pozele cu Patri! Cel mai mult mi-a placut aceea in care intinde piciorusul la pupat . Chiar ca i-a crscut repede parul.
Lili, esti tare haioasa cu colectia ta! Hai nu te intrista ca fumez si eu un pic, asta nu ma face o persoana detestabila . Cu fumatul e ca si cu toate celelalte: daca ai simtul masurii si te limitezi la (foarte) putin, nu strica (fumatorii stiu de ce- e o delectare greu de explicat). Desigur, nu recomand nimanui sa se apuce!
Itzy, drum bun si distractie placuta!
Roxana, ma bucur sa aflu ca Daria este mult mai bine!
Tasia, recuperare rapida dupa operatie si asteptam poze cu noul look, prim plan si profil ! Dar oricum tu erai frumoasa si inainte!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Ramo, exista niste pungute speciale, pediatrice, pentru recoltat urina, se gasesc in farmaciile care au tehnico-medicale sau mai bine direct la laboratoare. Se lipesc de... copil si se dezlipesc dupa ce a facut pipi. La baietei e mai usor oarecum. Daca dai proba pt culturi e foarte important sa nu o contaminezi (toaleta inainte cu apa fiarta si racita, sapun, recipient steril sau cel mai bine lasi in punguta) Dar daca vrei sa faci analize o sa-ti epxlice si la lab.
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
OMG
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
OMG
Chiar OMG! Sper macar ca in urma mediatizarii cazului sa fie ajutata familia sa-si creasca copiii.
Itzy
Ramo, mi-au placut pozele. Erau cam cenzurate alea in care puiutza purta o bluzita cu "vreau un frate", ce, te faci ca nu observi ce vrea fata? Ia pune mana si indeplineste-i dorinta! Imi pare si mie rau ca n-am zis mai devreme despre colectia mea de zahar, poate asa inmulteam pliculetele. Oricum, accept doar personal delivery.
Gety, pentru mine e sfant sloganul "cand ai gatul rosu, cu Tantum verde trece". De cate ori il aud pe M ca incepe sa sune ca www.youtube.com/watch?v=55nTwg5NIPM" target="_blank">Bonnie Tyler il pufai cu Tantum in gat si gata.
Roxana, ma bucur ca Daria e mai bine! Dupa cum bine zicea o mamica draga mie, odata cu aparitia celui de-al doilea copil dragostea nu se imparte ci se inmulteste!
Am si eu o multime de magneti de frigider, n-o sa insir toate tarile, doar pe cele mai exotice: Brazilia, Chile, Insula Pastelui si Dubai.
Nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga), dar micul meu ecologist strange de pe jos toate mucurile de tigari, ambalaje, pietricele, betzisoare si alte chestii. Bine, am inteles ca trebuie sa salvam planeta, dar chiar asa, copilul meu e singurul voluntar?
Eloise, stii bine ca pe tine nu ma pot supara, no way! Despre fumat o sa scriu cate ceva cand imi vine "inspiratziunea", poate in seara asta.
Xandrutza, te-ai virusat? www.australianweddingcompany.com.au/images/DSCF1465_480.jpg" target="_blank">Get well soon!
lilina spune:
MamiLili si al meu e voluntar. are grija de planeta, iar acasa mi le aduce mie sa le tin bine (scame si alte asemenea)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
GETY spune:
quote:
Originally posted by eloise
OMG
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Ultimele 11 cuvinte din articol sunt esentiale si era bine daca erau implementate "before".
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
Roxana01, ne bucuram pentru Daria ca este mai bine, iar cand o sa vina si baietelul pe lume o sa fie si mai multa fericire la voi in casa. Tatii de obicei cand li se naste baietelul li se umfla pieptul de mandrie.
Maria este mai bine, dar shucarita in continuare. Nu i-am dat antibiotic, nici nu cred ca-i mai dau.
Asa creste Maria Diana
floricel79 spune:
Despre fumat:
am fumat 8 ani, m-am lasat de fumat a treia oara acum 2 ani (in aprilie) dar inca mi se face dor uneori de-o tigara sau inca mai visez noaptea ca m-am apucat de fumat si ma ia o ciuda groaznica ca am facut-o. In vis, desigur.
Sotzul meu nu a fumat niciodata, probabil asta m-a si "motivat" sa renunt. Inca ma tin tare
Poate ca m-as apuca si eu daca as putea sa ma limitez la cateva tigari pe zi insa asa ceva la mine nu se poate, fumam pana la un pachet pe zi din pacate asa ca, mai bine deloc.
Ramomar, e super scumpa Patri. Eu sunt cu state vechi la recoltat de urina. Se procedeaza asa: se spala copilul bine cu apa calda si sapun, cu dusul, se usuca bine cu un prosop curat, se lipeste punga si se pune pe olita sa faca pipi. Dupa o jumatate de ora, daca nu a facut pipi se schimba punga cu alta sterila si se asteapta.
Eu faceam operatiunea asta dimineata, imediat dupa trezire ca atunci ea sigur face un pipi. Rabdare si succes.
Urina se poate pune apoi in recipient steril, de fapt eu intotdeuna o pun, mai nou, dupa ce sotul meu a fost certat de o asistenta ca duce urina in punga. Asta e, ne-am conformat dar am schimbat si spitalul si medicul intre timp.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga), dar micul meu ecologist strange de pe jos toate mucurile de tigari, ambalaje, pietricele, betzisoare si alte chestii. Bine, am inteles ca trebuie sa salvam planeta, dar chiar asa, copilul meu e singurul voluntar?
www.australianweddingcompany.com.au/images/DSCF1465_480.jpg" target="_blank">Get well soon![/font=Arial][/limegreen]
Iti spun eu cum sunt: n_s_m_i_i, ca altfel n-ar arunca toate mizeriile pe jos cu ccc cosul de gunoi la un pas de ei. Asa ca, micutul M lupta pentru o cauza pierduta.[/b]
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Cuscrele, ce faceti? Mai sarbatoriti?
Gonghyyyy!
Cristina, ia mai fa o chemare stii tu cui...
Pufymic, Scumpik_lui, Lakioanaaa????
Asa creste Maria Diana