Buna dimineata! De cateva luni imi doresc sa raman insarcinata si am muncit in acest sens. Spuneti-mi, va rog, daca senzatia de balonare si zona sensibila de sub buric poate imi pot da indicii. Mentionez, ca nu mi-am facut inca un test de sarcina, intrucat mai am 6 zile pana la menstruatie. Oare s-a implinit visul???
Corsatanciu, mai bine te duci la un laborator si iti faci dozare de BHCG sau sa astepti inca 6 zile si iti faci un test barza. Analiza de sange iti va spune sigur daca esti insarcinata sau nu. Restul senzatiilor pot sa te pacaleasca.
Felix
Cora, din cate stiu eu senzatia de balonare si zona sensibila de sub buric pot fi semne ale unei sarcini...Mai asteapta cateva zile si fa testul de urina...daca ai posibilitate fa si testul de sange...
Daca vrei poti sa intri si pe topicul Aspirante optimiste unde sunt multe fete care isi doresc sa li se implineasca visul de a deveni mamici!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Multumesc pentru raspunsuri! Nu mai am rabdare, iar ceea ce simt acum, nu am mai simtit niciodata. Am 27 de ani si nicio sarcina, de aceea spun, ca sunt senzatii noi, care ma duc cu gandul la o sarcina, dupa tot ce am citit pe acest forum. Si cat imi doresc, e greu de spus in cuvinte! Simt ca e ceva cu mine, chestii noi in organismul meu. Mi se pare atat de mult timp inca 6 zile...