Gravidute & Mamici de Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

buna seara mamici si burtici! sunt o din vaslui si am o mare rugaminte la voi. ce parere aveti de dr holicov monica? nu sunt asa multumita de dr mea de la vaslui si as vrea sa vin la iasi sa fiu supravegheata de un alt dr. o cunostinta a mea a mers de curand la ea si a fost mai mult decat multumita de ceea ce a auzit.
please help me!!!!

Delphinas, vezi ca Crissintibun (Cristina), parca si Mariussimiuc (Mihaela) au nascut cu dr Holicov.
Poate intra Cristina sa-ti raspunda.
Si Miha cand apare in zona...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju

mai, m-ati innebunit cu mancarurile...cand aveti timp sa le faceti pe toate?????

emma

Cred ca ai ramas in urma cu stirile cat ai fost plecata...
Si nu ai aflat ca fetele noastre sunt superwoman... toate... de aia reusesc...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

ma duc sa-mi culc fetele si sa-mi astept barbatul!!!!

sa-ntelegem ca in seara asta esti in schimbul 3 pe un forum face-to-face cu sotul?
Adica pe aici nu te mai prindem?
Fie-ti mila de el, totusi... Ca cine iti mai aduce tie zburatoare, daca nu el?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anymony
... si i-a venit usa in cap

usa cu totul??? Doamne!!!
Cred ca ce sperietura a tras, saracuta...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi azi am fost la o plimbare prin cartier! Ne-am inoroiat cu totii: carut si parinti! De altfel vremea a fost frumoasa!
David e cam agitat! Probabil de la gingii i se trage! Si mai nou imi scoate televizorul din priza! I-am vorbit mai aspru si m-a facut ca-i dau peste manuta si vad ca ocoleste zona! Cand se apropie il cert si-i distrag atentia cu cate o jucarie!
Emma sa-i treaca cucuiele Ioanei!
Mihamora sanatate lui Domi!
Ralu e fain ca iti place ceia ce faci!
Despre dr. Hulicov am auzit ca e omul banului! Dar daca ai o situatie, poate nu te deranjeaza! Am inteles ca incurajeaza ca la nasterea naturala sa participe si sotul! E cam singura din Cuza Voda care permite asta!
Kriss faina pagina Alessiei! M-am luat de dupa tine si am creeat si noi una pentru David! Sper sa nu fie cu suparare!
Noapte buna! Nu mai bantuie nimeni pe aici? Simo, Ralu, Mihamora?! Ceva rufe de spalat?! Va pup!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Salutare!
Noi azi am fost la o plimbare prin cartier! Ne-am inoroiat cu totii: carut si parinti! De altfel vremea a fost frumoasa!
David e cam agitat! Probabil de la gingii i se trage! Si mai nou imi scoate televizorul din priza! I-am vorbit mai aspru si m-a facut ca-i dau peste manuta si vad ca ocoleste zona! Cand se apropie il cert si-i distrag atentia cu cate o jucarie!
Emma sa-i treaca cucuiele Ioanei!
Mihamora sanatate lui Domi!
Ralu e fain ca iti place ceia ce faci!
Despre dr. Hulicov am auzit ca e omul banului! Dar daca ai o situatie, poate nu te deranjeaza! Am inteles ca incurajeaza ca la nasterea naturala sa participe si sotul! E cam singura din Cuza Voda care permite asta!
Kriss faina pagina Alessiei! M-am luat de dupa tine si am creeat si noi una pentru David! Sper sa nu fie cu suparare!
Noapte buna! Nu mai bantuie nimeni pe aici? Simo, Ralu, Mihamora?! Ceva rufe de spalat?! Va pup!
Ramona si eu am nascut cu dr. Mihalceanu! Super femeia asta!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Nu mai bantuie nimeni pe aici? Simo, Ralu, Mihamora?! Ceva rufe de spalat?! Va pup!

ia uita-te mai sus si vezi cam cate mesaje am postat eu (sunt multe ca raspundeam imediat ce citeam un mesaj de-al fetelor, sa nu imi scape ceva...)...
deci eu bantui sigur pe aici...
de spalat ma apuc mai tarziu...
aseara n-am mai spalat, ca am stat aici la barfa...

aha... si eu m-am umplut de noroi pana la gat, de la bloc pana la strada...

Alina, socrii tai unde stau in Pascani?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Despre dr. Hulicov am auzit ca e omul banului!
Am inteles ca incurajeaza ca la nasterea naturala sa participe si sotul! E cam singura din Cuza Voda care permite asta!

Adica daca n-ai bani, nu e bine sa te apropii de ea?
Oricum, faza cu prezenta tatalui... e de retinut... nu se stie niciodata...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Mai fetele de Oana ce mai stiti? Eu nici la strumfi n-am mai vazut-o.sper sa fie bine.

Mi-am adormit pustiul si am intrat sa vad ce faceti.Eu sunt bine dupa ce program am avut azi.Am fost la scoala(ca fraiera de la 7.30) si am stat 3 ore apoi am iesit cu bebe afara(in marsupiu si are 9 kg cred) apoi m-am intors si am facut mincare si la 3 am plecat iar la scoala.

Mergi la inceput