Mamici iulie august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Mikycris- felicitari pt. fetitza!

Mcoca- ma bucur ca esti bine acum. Si ce e bebe? Nu ne tine in suspans

Pupicei tuturor

Ralu
19 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, ce patanie cu fierea!!! De fapt in sarcina se stie ca din cauza hormonilor , bila isi incetineste activitatea si creste riscul de a face pietricele !!!! Ma bucur ca esti bine!!! Ce e bebe???
Sibylle, ma bucur ca la eco totul a fost ok!!!
Mada, poate muncitorii erau romani. Mai stii???
Miky, felicitari pt carutul roz!!!!
Sun???

Cristina 14+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mada mersi mult!
DELIA te roaga sa o treci cu o printesa ca cica nu e bb
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mada,ralu79,cristina26 multumesc mult fetelor ptr felicitari!
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sibylle da si noi am facut asa odiseea trecuta cu nr pe mail sa poata da lumea de noi in caz de disparitie sau sa ne putem da cate un mesaj ceva.
Cristina mai stii? sau polonezi ca si aia is cam lenesi.
Miky cu placere. Delia ok iti pun o printesa asa pt tine da sa stii ca pt mami esti mereu bebe.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Miky, felicitari pentru fetitza cu funditza!

Sibylle ma bucur ca totul a fost OK la eco, ti-am trimis mailu si parola si mi-am si pus datele de contact acolo.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caludia spune:

Buna fetelor,vad ca sunteti f active,nu stiu cum aveti atat timp sa stati pe forum dar observ ca s-au legat prietenii pe aici.Este foarte frumos sa ai atatea prietene.Va felicit.

Claudia17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caludia spune:

A am uitat ce vroiam sa va intreb ,poate stiti daca sunt bune aceste valori pentru triplu test AFP-triplu test=17.9,hcg total=45839,estriol liber=5.31,pentru ca abia vinerea viitoare ma duc la interpretare si nu stiu ce sa cred e bine sau nu???????????

Claudia17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Miky felicitari pt fetitza
eu sunt cam depresata,iar mi-a plecat -ul si zicea ca vine in seara asta dar m-a sunat sa zica ca vine maine,vai ce nu suport fazele astea!!
la salon e tare obositor si tre sa las toate lucrurile in ordine si disciplina si fetele mele numai asta nu vor..si se pare ca eu acuma am devenit "lupul cel rau"...si ma enervez si pur si simplu nu ma baga nimeni in seama
bb e cuminte,are program de dimineata si de seara..in rest sunt din nou in depresie..ma gandesc cum o sa las eu salonul meu pe mana unor oameni care nu le pasa decat de intersul propriu?
ca dc vine vreun control nu pica ele,ci totul pica pe mine..dar cui ii pasa,eu sunt aia rea...
saracutza mea bebelina,va ieshi o fetitza frustrata si stresata din cauza mea..ca ea le indura pe toate:si nervii si tigarile
sunt o mama denaturata!!!

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce linishte e pe forum!!
pe unde umblati mey fetelor?

Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput