Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela micutza Sara,sa ii treaca ochisorul si sa nu o mai chinuie,
de ce nu te-au lasat cu ea inauntru cand i-au facut interventia?trebuiau sa te lase ca so alini tu,sa nu fie singurica,sa fie si mami cu ea,cand ma duc sa ii fac vaccinurile la Ebonee,eu o tin in bratze,ma doare inima ca numai incep sa tremur cand vad acul cela si imi joaca lacrimile in ochi,mii frica de mor de ace si mai ales cand trebe sa o intzepe pe micutza,brrrrrrr
devylla nu pot deschide link-ul.

am intrebat de mama daca nu are de la cine imprumuta un carucior si a zis ca nu prea,cei care au bebelushi au dat caruciorul mai departe la altii sa se foloseasca de el,
mama mi-a cumparat deja o multime de lucruri ca sa nu car multe de aici,vanutza,hainutze ptr fata,pampers si toate cele,parca se pregateste de nascut
acasa vrem sa stam cam vreo luna,o luna jumate ca sa imi dreg dorul

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Prisi, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de cei dragi!

Karina
Sabina Teodora
sa cresteti mari si frumoase!

Sabina, nu ma pricep la fiare de calcat, pt mine daca nu lipeste si calca e bun . Vad ca fetele ti-au recomandat deja.
Andreea11, si mie mi se pare mic pentru premergator. Bine, acum tu faci cum vrei, noi doar ne dam cu parerea.
Piciulika, Teo, sa treceti cu bine vaccinul.
Mami25, si eu zi cca e mai bine sa astepti pana trece raceala.

Nici fata mea nu prea mai doarme noaptea, adica doarme de la 10 jumate pana pe la vreo 2 jumate-3, apoi cu pauze, se tot trezeste si isi roade mainile. Sa fie oare de la dinti sau s-o trezi de foame?
Eu sunt un pic suparata, se pare ca se cam termina lapticul
.

fetele.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Gabriela, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta. bebe Sara sa treaca cat mai repede.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

daniela ops e reclama,dai un search pe google-marsupiu si ai sa vezi.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

gabriela imi pare rau ca ati trecut prin asta.
Lasa ca tot raul spre bine.Acum sper ca micuta Sara sa fie bine.

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

sabina,eu din asta fier de calcat i-am luat mamei mele si e multumita de el,e super ok:

http://www.asda-electricals.co.uk/shop/product/morphy-richards/40662.html?

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata tuturor !

E soare afara, se anunta o zi frumoasa, asa sper sa fie pentru toate mamicile si toti papanashii/dulcetzelele din dotare

Ma grabesc sa o felicit astazi pe Prisilica noastra :
La multi ani, Marta ! , sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa-ti implinesti cele mai frumoase vise si bineinteles sa te bucuri de pufoasa ta frumoasa !
De asemenea, un calduros La multi ani ! pentru
galbenusa Sabina de diciu , dulceatza atat de mandra de parintii ei
dulceatza Karina de emma76

Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase, sa fiti fericite alaturi de parintii vostri si sa-i iubiti mult ! Viata sa va fie senina, plina de bucurie si impliniri !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

daniela ops e reclama,dai un search pe google-marsupiu si ai sa vezi.

devylla,m-am gandit eu la marsupiu,deja am unul dar nu din ala smecheros cum are sabina,dar nu o sa imi rupa cocoasa de o car in bratze?e destul de greutza,
ceva de genul asta am:

http://www.mothercare.com/gp/product/B000TUSWT2/ref=ts_dp_2?ie=UTF8&mcb=core

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danielle, cand vii in tara ? Si in ce oras vii, ca daca ajungi in Bucuresti, ne-ar place tare mult sa ne intalnim.
Andreea1002, cum ai ajuns la concluzia ca se termina lapticul ? Nu se mai satura Miruna ? Si mie mi se pare ca nu mai e la fel de mult laptic ca alta data, dar atata vreme cat Maria are ce sa pape si nu da semne ca nu s-ar satura incerc sa raman calma si sa sper ca va fi la fel pana ajungem sa inlocuim din mese ( abia saptamana viitoare incepem diversificarea )
Gabriela, offf, mititica Sara, prin ce a trebuit ea sa treaca ! Si tu... ca stiu cum e sa-ti auzi copilul plangand de durere si tu sa stai neputincios . Pupam de 1000 de ori frumoasa si pe mamica ei. Sanatate multa, sa dispara orice problema ! Si sa treceti cat mai repede si mai usor de disconfortul aparitiei dintisorilor

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

e foarte bun,ce are?
eu am unul si mai antic...si imi fac treaba cu el f bine.
Cat stai pe aeroport?

Mergi la inceput