Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
mandarinutza spune:
Prisi La multi ani!
si la multe lu nite! dulcetzelelor sarbatorite: Karina si Sabina
Azi dimineata am fost la servici cu Antonia, sa semnez niste documente. A fost admirata pe acolo si a fost cumintica.Cand ne-am intors, am mers la plimbare in parc, unde ne-am intalnit cu Cristina si cu Andreea11.Papanasul Andree dormea linistit, dar Antonia si Alexandra au schimbat cateva impresii.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
aeperju spune:
da, multumim fetelor! Daca vedeati fetzele strabunicilor... multumire sufleteasca deplina!
Azi a fost cald, am iesit si noi, cam greu cu carutul ca stam la et 3, dar ne-am descurcat.
Andrei papa cu pofta piureul de legume. Tare ma bucur cand il vad ca infuleca cu pofta.
Numai bine!
emma
slippers76 spune:
M-am intors si eu din peregrinari. Am fost la piaza, mi-am luat pasaportul ca expirase, l-am plimbat pe Vlad in parc. S-a umflat de somn vreo doua ore. cel putin acum e odihnit. Ca ieri nu dormise o ora pusa cap la cap toata ziua
Gabriela, of ce rau imi pare pentru Sara... Sper macar ca s-a rezolvat problema. Pupam mamica si fata necajite.
Mami25_7, sanatate puiului. Faceti vaccinul mai incolo. Si noi am avut vaccinuri amanate si n-a fost bai.
Betty, cu intarziere iti tinem pumnii pentru eco. Sa vii cu vesti bune.
Sabina Y, dar nu poti sa strici tu fierul ala de calcat intentionat? Rezolvi problema mai repede.
Luy, multumim pentru flori. Le-am pus in vaza Imi pare rau pentru iritatiile Mariei. Ai incercat si o crema cu oxid de zinc? La noi functioneaza.
Bebeka, nu esti singura. Nici eu nu astept diversificarea, dar e musai... la un moment dat. Si momentul ala e foarte aproape, din pacate.
Papanash, ai fost mortala! Aia cu masina de spalat o mai patesc si eu, in variante diverse si nuantzate.De exemplu, azi i-am spalat pustiului niste haine, si am scapat intre salopete o pereche de shosete rosii ca focul. Si am spalat la temperatura mare. Asa ca flacaul meu are acum si un set de haine rozalii.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
prisi spune:
buna , a ajuns si sotul meu acasa si am intrat sa va multumesc pentru urari , astept sa se trezeasca Miru sa papam si ne pregatim sa iesim in oras sa ne
o sa intru mai tarziu, ca in oras mergem cu tot cu Miru si nu stiu cat o sa ne lase sa ne distram
Teo
pupici si o zi buna in continuare
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
greyeras spune:
Am fost si noi pe afara, ne-am plimbat vreo 2 ore. E super. Si eu ma chinui cu carutul si stau la parter si tot imi este greu. Dar azi a fost mama pe la mine, am petrecut o zi ca intre fete. Incearca sa se obisnuiasca cu bebita mea pt ca am rugat-o sa stea cu ea cand voi incepe serviciul.
Ma gandesc cu groaza la ziua aia pt ca mi-e foarte greu fara ea, dar e bine ca a acceptat mama sa stea cu ea, chiar daca renunta la serviciu. O sa o ajutam si noi financiar ca altfel nu se poate, nu am incredere in altcineva. Sper sa se descurce.
Si fetitei mele ii trosnesc incheieturile si de cate ori m-am dus la doctor am uitat sa o intreb, am atatea intrebari in cap ca uit.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
prisi spune:
luy pupici Mariei, la Miru merge super bine cand se mai irita crema de galbenele de la elmiplant, in rest folosim Sanosan cu zinc si sunt multumita
poze
prisi spune:
Ana ce rau i-mi pare ca nu am fost si noi azi in parc sa va vedem, dar am avut musafiri
de acum daca e mai cald poate mai vii
gata plec ca s-a trezit printesa
poze
greyeras spune:
Andreea11 poate ne ajuti pe noi cu un dr bun, ca si noua ne curg ochisorii si nu mai stim ce sa facem.
Da fetelor am citit parca in urma nu mai stiu exact cine spunea ca a rams cu un fibrom in urma sarcinii. Asa si eu am facut un control sapt trecuta si o eco pt ca eram dupa spusele dr suspecta de o sarcina de 1 luna jumatate si la eco mi-au zis ca nu e sarcina, dar ca am niste chisturi pe un ovar si doua fibroame. Acum m-a trimis sa fac si o eco transvaginala ca sa vedem exact ce e. Vineri sunt programata.
Am tot citit pe aici pe net care sunt cauzele si unele fete spuneau ca apar si de la stres, oboseala sau suparari.
Eu stiu sper sa se rezolve cu tratament
Rau e sa fi femeie. Numai cand ma gandesc ca trebuie sa ma duc la gine la control ma ia groaza.
slippers76 spune:
Marta, chiar m-am uitat dupa tine prin parc. Cu siguranta mai vin, zilele astea, daca e frumos. La multi ani inca o data si petrecere frumoasa. Pupam si Mirunica.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
greyeras spune:
Am vazut ca va intalniti prin parc, poate ne intalnim si noi cu un papanas sau vreo dulceata. Stati careva pe la Piata Resita?
Eu m-am mutat de curand aici si nu cunosc pe nimeni, noroc ca nu e departe de zona in care am copilarit si am familia cat de cat aproape.
Mai naspa e ca nu e niciun parc mai aproape sa pot iesi cu bebita.