Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Din seria 'nu faceti ca mine ca asa o s-o patiti':
1.acum ceva vreme am cumparat cateva seturi de body-uri bb pt. 12 luni ( oferta buna ! )- aseara strangeam rufe bb pt. spalat si pt. completare masina desfac si seturi alea, sa fie spalate. si surpriza: sunf fixe pe andrei, deci......ori am eu baiat de 12 luni si m-am sclerozat, ori astia au gresit etichetele....
2. Am pus sterilizatorul de bibe in cuptorul cu microunde, am uitat ca era pus pe gril, asa ca s-a topit capacul si tot continutul este inutilizabil......
3.Am pus azi dimineata o masina cu rufe la spalat, am uitat ( iar scleroza ? ) sa schimb programul asa ca doar am clatit camasile sotului, acu tre'sa mai bag o spalare....

Danuta, o fi din cauza de schimbare de zodie ? nu de alta dar sa am si eu o scuza.....

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

Vad ca tot mai multe incepeti lucrul... Eu ma razgandesc de la o zi la alta... dar daca Raisa se va obisnui cu bunica, o sa ma intorc si eu din aprilie. Acum mai e o problema, ca si bunicii ii e teama sa ramana cu ea...

Poze

Simona, daca poti sa amani intoarcerea la munca, fa-o ! e cel mai bine pentru puii nostri sa stea acum cu noi cat mai mult, incepe diversificarea, mersul de-a busilea, primele silabe...Si eu am o lipsa de socializare si activitate de-as incepe si maine munca dar ce-i mai important?
Eu ma gandesc cu groaza cu cine-l las pe Andrei in august, plecam o saptamana si am decis ca e prea mic pentru stilul care-l avem noi de a petrece concediul. La mama nu l-as lasa, are 3 pisici si mi-e teama sa nu inghita par, mama nu vine la mine ca cica ii e frica de cutremur ( stam la et. 8 ), soacra nu prea are loc si timp....mare dilema am !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Erina, si Mariei ii mai trosnesc incheieturile. Daca nu uit, intreb eu pediatra saptamana viitoare.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

si eu am obs. chestia asta si am uitat sa intreb medicul.
Luy, spune-mi daca te-am lamurit, acum nu ma lasa tu pe mine-n ceata...

Mergi la inceput

vad ca monologhez cu drag si spor, ma bag si eu la treaba, pa !
inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by papanash
Luy, spune-mi daca te-am lamurit, acum nu ma lasa tu pe mine-n ceata...

Gata, papanash, a iesit soarele si la mine !

Mergi la inceput

papanash, acum vreo luna-doua eu am reusit sa spal rufele fara sa pun detergent in masina ! Si asta nu ca sunt zgarcita, ci pentru ca am fost uituca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!!
Prisi
sa fi iubita, sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

sa cresyteti mari , sanatosi si frumosi
Sabina Teodora si mami diciu
Karina de mami emma

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Claudia, ce faci, doar ne-ai salutat si-ai fugit ? Mai zi-ne ce face Teodora

Si bv, dar de ce sa incepi asa curand serviciul ? Nu mai vrei sa mai stai cu Raisa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Oare sunt singura care nu asteapta deloc diversificarea?
Cand ma gandesc la oale,razatoare,blendere,curatat,spalat,ma ia cu fiori.
Mai ales ca probabil,de fapt sigur,nu mai pot dormi cat vreau.
Zau, eu nu vreau sa trec prin etapa asta.Vreau sa vina direct ziua cand ii pun farfuria cu mancare in fata si mananca....

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

si eu am vrut sa scap, dar macar in cazul meu nu este frustrant....adica papa repede repejor, nu da pe afara, nu scuipa decat daca nu ii place si atunci renunt eu...mananca cu linguritza de parca ar fi facut-o pana acum. Sa vezi cum este dupa ce gatesti si te chinui sa ii faci de mancare si iti ia in scarba 1 lungurita si apoi nu mai vrea, nu pentru ca nu ii place ci pentru ca este pur si simplu mofturoasa

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am avut o zif f fplina si am casa cu fundu-n sus...maine cica vine femeia, dar ma enerveza la culme cu intrebarile unde pun aia, si unde pun aia...pai mai bine le asez eu asa.....deci trebuie sa bag un pic de ordine, s-o las pe ea doar la curatenie.

vroiam sa spun Andreei 1002 ca are klapte !!
draga mea, nu mai trebuie sa uzi tricourile! La Ghoerghe nu mi-au curs sanii niciodata!!! si uite cat a crescut.
Deci stai calma si da-i sa suga. laptic e exact cerere/oferta, nu se mai produce surplus, de aia aveti impresia ca nu se umfla sanii....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput