Gradinita Adrianei Bahmuteanu/Happy little House
Raspunsuri - Pagina 5
mamaanca spune:
Draga mea, de ce nu-ti folosesti energia altfel?
Pierzi din viata... Ai inscris copilul la gradinita lui Bahmu? Vrei sa-l cunosti pe Prigoana?
adelaki spune:
mai draga mamaanca, tu nu ai ce face acasa?!
ca vad ca te-ai inscris pe 3 mai si unicul mesaj pe care l-ai dat pana acum e pe subiectul asta vechi de 2 luni si mai cauti si cearta pe deasupra..
sunt convinsa ca poti mai mult de atat, asa ca ai putea incerca sa aduci ceva de interes pe forumul asta.
Adela si bebe Darius (7.11.2007)
tatik_de_Ady spune:
Terminati cu prostiile ...spuneti si ceva concret. Prima impresie a sotiei a fosta ca si a voastra .......era ultima pe lista .Si nu suntem o familie de fitzosi dar stim ce vrem pentru bebe.
Am fost la mai multe gradinite particulare avand un puiutz de 1 an si 6 luni .doream pentru el siguranta ,un mediu sanatos,bla bla bla . 2 exemple : la prima dintre ele ne-a primit o directoare draguta...gradinita cu engleza romana grupa de bebei de la 14 la 20 luni ...2 educatoare misunau in jurul bebeilor spunand de 30 ori in 5 minute copiilor just : say yes stefan ...say yes mircea ..etc Fardate - rujate -machiate -locul lor era intr-un club de noapte nu printre bebei.Pe jos ...mizerie crunta , in dormitor cateva saltele direct pe parchet (saltele speciale puncteaza direcoarea ) Sala de mese ....lasa de dorit ..curte 18 mp Siguranta : mobilier numai in colturi multe dulapuri joase ,curte asemenea ..ciment garduri de metal ..etc ...Optiuni ...Asteptati 2 saptamani pana va dam raspuns de accept .
Al doilea exemplu :gradinita :vila meschina P+1 amenajata in graba curte mica 10-12 mp(la varsta lor nu se exteriorizeaza asa multe le ajunge domnule ) vestiar incropit in hol de 4 mp gresie pe jos scari mobilier idem prost.Camera grupei care ma interesa ? 3 in 1 :sala de mese recreere si dormitor .....jalnic ...sistem video intreb (era inclus in pachet)...si mi se arata un pentium 2 ponosit fara fire fara cablaj ;acesta este dar nu e montat ..in 2-3 zile montam tot :))))Bucatarie ? lipsa (avem catering...spusa cu accent englezesc prost rauuuu)Am ras ....dar imi venea sa plang ...
Terminati cu prostiile .....o pot tine asa pana la 3.4.5.6. Ultima a fost aceasta gradinita despre care se face vorbire ....
Afisul .....l-am remarcat si noi ...ok nu da bine
Conditiile :
am intalnit prima directoare care stia ce face ....nu a sufocat copilul ... bebeul a fost trimis spre acomodare in grupa pentru care venise ...iar noi am vizitat gradinita . Vestiar -sala de mese - loc de joaca in aer liber satisfacator si utilat-dormitor -bucatarie-educatoare- .....pret sub cele vizitate cu 2 pana la 4 mil .Bebelul ? superincantat...daca la cele vizitate anterior nici nu se dezlipea de mine din aceasta nu mai dorea sa plece ....
Si acum dupa ceva timp de cand am copilul acolo : Sunt multumit nu atat pentru noi cat pentru bebe care se simte bin si noi vedem asta.
Problemele pe care le enumerati voi ...exista poate ...dar pentru mine conteaza satisfactia copilului .ATAT
balaioara spune:
Nu vreau sa ii iau Bahmuteancai apararea, e de cele mai multe ori penibila, uneori e simpatica, e insa lispita de gust, in ciuda banilor sai, si in ciuda pretentiilor sale intelectuale se tot ratoia ieri la una:" Spuneti-i sorei dumneavoastra ceva!". O data, de doua ori, de 10!
Dar, daca ar fi sa locuiesc in Bucuresti, si as constata ca la gradinita sa educatoarele sunt profesioniste desavarsite, cu lipici la copiii, daca ar avea asigurata mancare buna si variata, adaptata varstei, daca ar fi programul pana la ora 17, si daca ar avea si un pret accesibil, as inscrie copilul fara sa clipesc. Cand spun aceasta, stiu ce spun! Pana sa reusesc sa imi inscriu fetita la gradinita, ma luase disperarea! Directoarea nici macar nu ne bagase in seama. Noi, naivi, ne-am luat de manuta si am mers, din timp, sa inscriem fetita. Acra, absenta, ne-a trecut pe o lista de asteptare. A trecut un an, am mers sa discutam despre locul sau, si, surpriza! Nu ni s-a aratat vreun interes. Doamna era absenta, din nou.
Apoi, intamplator, o cunostinta o cunostea pe directoare. Si cu o vorba, o plasa plina si un buchet de flori fetita a fost inscrisa instantaneu, doamna directoare s-a metamorfozat instant, zambetul a inflorit, zaharul a curs pe buzele sale rujate cu grija, gesturile au devenit galante si atente...
Cu ce e mai buna ca Bahmuteanca corupta si vicleana noastra directoare de gradinita?
Ceea ce conteaza e ca fetita e fericita, educatoarele sunt bune din toate punctele de vedere, ingrijitoarele la fel, fetita invata multe si in plus mancarea este foarte buna. De dormit nu doarme, ca nu are pat. Cica daca dam doua milioane vechi, ne fac unul! Oricum, o noua plasa pare absolut necesara.
loryi1974 spune:
Pana la urma ,citind de cateva ori cu atentie,inteleg ca nu este la gradi asta ci la una de stat.
Diferenta este de 1400 de lei fara optionale.Pe luna,adica vreo 17000 lei pe an,adica undeva intre 4500 si 5000 euro,fara optionale si latariful de anul acesta.Daca vrei poti sa scazi valoarea sacoselor.
eunice78 spune:
Deci: am citit ce s-a postat aici si am ramas cu o singura impresie: asta e subiect care ar trebui sa fie la Barfe,etc.
Eu am vrut sa aflu informatii despre gradinita, nu parerea oamenilor despre o tipa pe care nici eu nu o agreez. Dar chiar daca eu nu o inghit, asta nu inseamna ca cei mici sunt tratati automat prost in gradinita ei. Ca presupun ca nu o alearga Prigoana cu pliciul prin gradinita.
Iar legat de calitatea ei morala: credeti-ma: am fost recent internata la Budimex cu copilul si am vazut atatea mame care nu ar trebui sa se numeasca MAME (care urlau la copil sa taca, copilul plangand de durere, care mancau in fata copilului care nu mancase ca intra in operatie..etc)...
In afara de asta, tare as fi curioasa sa stiu cate dintre noi cunoastem patroanele de la alte gradinite si care sa fie imaculate.
In alta ordine de idei: stie cineva ceva legat de aceasta gardinita, strict legat de gardinita si nu de patroana?
Floricika, te asteptam cu detalii. Ai vizitat gradinita?
orta spune:
Buna mamici,
Va pot da detalii in legatura cu acesta gradinita pentru ca am fetita acolo de aproape doua luni. Sunt foarte multumita de intregul personal, de asemenea, si fetitei mele ii place, simt ca merge cu placere. Am sa revin cu mai multe detalii daca mai este de actualitate interesul vostru.
ana_gabriela spune:
quote:
Originally posted by orta
Buna mamici,
Va pot da detalii in legatura cu acesta gradinita pentru ca am fetita acolo de aproape doua luni. Sunt foarte multumita de intregul personal, de asemenea, si fetitei mele ii place, simt ca merge cu placere. Am sa revin cu mai multe detalii daca mai este de actualitate interesul vostru.
Pe mine ma intereseaza foarte mult. Mi-am inscris fetita la aceasta gradinita, o sa incepem de pe 1 septembrie, la grupa de 3 ani. Orice informatie mi-ar fi de folos. Cat avea fetita ta cand a inceput, cum s-a adaptat? Sunteti la programul scurt? Noi vrem sa incepem cu programul scurt si sa trecem apoi la cel lung.
mihailescu teodora spune:
Si eu am vizitat de 2 ori gradinitza,pt ca e f aproape de mine si nu stiam ce sa aleg:bona sau cresa!Insa cresa la ei este de la 1 1/2 ani!Am discutat cu directoarea,f ok din toate punctele de vedere,o curatenie desavarsita in jur,am nimerit la ora de somn,asa ca nu am putut intra in dormitoare sau pe scari sa nu facem galagie.
Curtea e cu mocheta ce imita gazonul artificial,erau jucarii mari si frumoase,intr-adevar.
Nu exista ingrijitoare ci doar educatoare calificate,germana inca nu se facea in martie,grupele erau complete,dar asteptau inscrieri in toamna!
Ideea e ca locatia e pe o stradutza fff lunga,chiar in capat si nu poti ajunge decat pe jos(cam mult) sau cu auto personal.Au insa si microbuz contra a 1 mil/luna si-ti iau si aduc copilul acasa!
Eu as avea incredere sa-mi las copilul acolo diect la program lung.Pe bune!E chiar safe!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii