Gradinita Adrianei Bahmuteanu/Happy little House

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Unii chiar nu pot mai mult,si pace....

Ok,criticati site-ul,criticati chilotii lui Bahmu,criticati profesionalismul lui Zivari,criticati decizia de a deschide o gradinita,criticati felul in care au ales sa-si testeze viitorii angajati....criticati si criticati si nu va mai opriti.

Repet,de unde stiti ce educatie se face in acesta gradinita buclucasa,daca nu aveti copii inscrisi acolo???

Sa nu-mi spuneti ca romanul s-a nascut vizionar
De unde stiti cat de educata sau cat de proasta e patroana-directorea gradinitei X sa zicem?Daca nu e persoana publica,sa-i vedeti destaptaciunea la TV,de unde stiti???A...al saptelea simt,am inteles

Voi faceti un mare serviciu acestei persoane,pe numele ei Bahmuteanu.Publicitatea e buna oricum,fie ea si negativa
Ma intreb,retoric evident,cine e ala mai ´´vizionar´´ in aceasta ecuatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nu o criticam decat pe Bahmu in persoana si nu avem incredere in capacitatea ei de a face un lucru bun in acest domeniu. Nu are tinuta morala sa se ocupe de educatia copiilor nici macar indirect. Mie si Zivari mi se pare o persoana usor vulgara dar poate doar din cauza asocierii cu Bahmu.
Nu ma intereseaza cum arata gradinita ei si ce jucarii a cumparat ea, de asta nici vizita la gradinita nu e relevanta.
Si nu cred ca are cineva copilul acolo, inteleg ca gradinita inca nu si-a inceput activitatea, si chiar daca si-a inceput-o de cateva zile nu poate nimeni sa-si dea cu parerea inca despre ce educatie se face acolo.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Buuun,hai sa o luam altfel.De exemplu,pe site scrie ca se face germana intensiv(am inteles din ziare ca in Germania isi face shopingareala madam B),dar la anuntul de recrutare a educatoarelor nu se specifica ca si criteriu cunoasterea acestei limbi.Deci,cum se preda germana intensiv?
In alta ordine de idei,eu nu critic chilotii doamnei B ci modul cum vorbeste in public despre ei.Daca,Doamne fereste,nu-i convine cum imi imbrac copilul si ma da exemplu negativ la OTV sau imi trage un perdaf de imi merg fulgii?Normal ca nu ne mai oprim,ca sunt atat de muuuulte ....
Pai eu inteleg ca doamna B este patroana si e persoana publica,adicalea zilnic isi expune diverse lucruri pe la televizor.De exemplu,aseara sau alaltaieri seara insira toate costumasele din care trebuie sa aleaga imbracamintea pentru botez si, culmea, spunea ca botezul este ceva personal.N-am mai zabovit pe acel post ,ca probabil as fi vazut si cum se imbraca domnia sa,ce lenjerie intima isi pune,ce feluri de mancare serveste.Oricum,prin zona era si copilul rupt de somn da adus sa dea bine.
In concluzie,nu-ti trebuie insusiri de vizionar ca sa vezi cu cine ai de-a face.Patroana e prezenta zilnic in spatiul public cu tot felul de traznai.Ea se baga in seama non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Eu mi-am inscris copilul la acesta gradinita, mai exact la grupa de cresa pentru ca are 1 an jumate. Deocamdata inscrierea s-a facut doar prin telefon (apropo le-am dat un mail si mi-au raspuns la el), urmeaza sa ma duc zilele urmatoare sa vizitez gradinita sa cunosc personalul care se ocupa de copii si conditiile pe care le ofera. Nu sunt hotarata 100% sa ramane la gradinita asta dar vrem intai sa o vedem. Ca niste completari:
- in cei 1000 roni care reprezinta programul lung, pana la ora 18 copii au 3 mese (in fiecare zi altceva, alimentatia copiilor fiind supravegheata de un nutritionist) plus 2 gustari intre mese,
- la clasa de intensiv engleza (daca se opteaza pentru asta nu se plateste nimic in plus) se vorbeste numai engleza (aici mi-au recomnadat sa il dau la clasa de intensiv engleza de la 3 ani pana atuncii fiind la cresa)
- fiecare curs optional (dans, canto, pianina etc) costa 100 ron pe luna.

Poze

Mergi la inceput

100 Ron optionala este foarte mult.Noi platim 100 ron in total pentru teatru,karate,a doua limba straina si engleza cu un vorbitor nativ in afara englezei intensiv de la grupa.Si toate se fac cu profesionisti.
1400 ron pentru program lung si optionale este fooooorte muuuult,cam 4700 euro pe an la cursul de acum,cred ca bate si celelalte gradinite considerate scumpe.In afara acestora,desigur ca pot sa mai intre excursiile,taberele.Bate si Cambridge School si gradinita si scoala de acolo ca tot este un subiect cu ea.
Inteleg ca si la transport este o mica problema pentru ca exista o ruta standard.Daca esti in afara ei,presupun ca se plateste.
Si cum adica inscrierea prin telefon?Sa inteleg ca nu prea sunt solicitari?Eu cand mi-am inscris copilul m-am dus pur si simplu la gradinitele de pe lista scurta fara sa anunt in prealabil ca sa vad cum stau lucrurile si apoi am discutat despre inscriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Lory ,draga ,da critici din greu la madam Bahmu . Nu prea reusesc sa inteleg in ce scop ,daca zici ca ai copilul asa de bine aranjat ,ar trebui sa n-ai nici o strabatere.Crezi ca restul lumii n-are cap sa judece ?Sau crezi ca fara analizele tale n-ar fi in stare?{a propos ,ai grija sa nu cumva sa-ti musti limba ,ca nu stiu ,zau ,ai putea sa sucombi ).Asa ,si sa nu uit ,Get a life!

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flower-power

Lory ,draga ,da critici din greu la madam Bahmu . Nu prea reusesc sa inteleg in ce scop ,daca zici ca ai copilul asa de bine aranjat ,ar trebui sa n-ai nici o strabatere.Crezi ca restul lumii n-are cap sa judece ?Sau crezi ca fara analizele tale n-ar fi in stare?{a propos ,ai grija sa nu cumva sa-ti musti limba ,ca nu stiu ,zau ,ai putea sa sucombi ).Asa ,si sa nu uit ,Get a life!

[

Doar fac misto de o persoana care a inundat spatiul public cu zoaie ani in sir ,iar acuma se doreste curata si uscata pusa pe educat copii de 3-6 ani.Nici macar nu critic,mai rau,fac misto.Uneori ,criticile administrate la timp fac minuni,dar aici nu se mai poate,este ceva cronic de care nu poti decat sa razi.
Nu sunt analize,flower,draga,sunt doar mistouri,e o diferenta.Si chiar ma distreaza tupeul de a se implica in educarea unor copii,deci nu este niciun pericol sa-mi musc limba.
Daca persoana in chestiune nu ar fi facut atata timp ce a facut,acum nu era nimic de discutat sau comentat.
Eu nu te-am atacat pe tine ca persoana,tu ce de ce o faci?
PS:Sa stii ca acesta nu este scopul meu in viata,preocuparea mea de capatai,sa fac misto de madam B,dar trebuie sa recunosc ca ma amuza tare pretentiile ei absurde.Deci"Get a life" nu mi se potriveste.
si,flower,draga,trebuie sa-ti mai marturisesc ceva:nu ma dau in vant dupa impanarea limbii romane cu expresii preluate din alte limbi.Deci,eu sunt de parere ca ori folosesti romana,ori engleza.
Si vezi ca scoate un Cd despre cresterea copiilor care probabil va contine sfaturi extrem de pretioase,dev genul"unde gasim costumase cu fir de aur"sau "diferenta dintre suzeta de argint si cea de platina".Zic asta pentru ca singura trambiteaza ca mama domniei sale se ocupa de cresterea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Fetelor, de ce va certati?

Subiectul era: Stie cineva ceva despre gradinita Adrianei Bahmuteanu?
si in afara de floricika nu a raspuns nimeni la subiect.

Pe mine informatia asta ma interesa, caci gradinita e la 5 min de mine si cum s-a laudat ca pune si camere video sa poti urmari pe internet ce face copilul, mi s-a parut ca nu are nimic de ascuns.

Site-ul l-am vazut si eu, nu cred ca-ti poti face o impresie bazat pe site, trebuie timp sa dezvolti, acum o luna nu aveau functionala decat pagina de contact.

Revin cu intrebarea: Stie cineva ceva CONCRET despre aceasta gradinita in afara de program si preturi care sunt afisate pe site?

Multumesc.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Uite ,o sa incerc sa-ti raspund eu despre ce ar trebui sa faci.Fiind o gradinita foarte noua,nu cred ca iti poate raspunde cineva asa cum vrei tu.
Pentru ca stai atat de aproape de ea,du-te intr-o zi,neanuntata,cu o lista de intrebari legate de tarife,de cresterea lor in timpul anului scolar,de optionale,de programul concret al unei zile de gradinita(eu am un fel de sinteza saptamanala),de activititatile extra neplatite(mers la circ,teatru,opera comica,Gradina Zoologica,excursii diverse etc.),de mancare(nu te lua dupa chestia cu nutritionistul angajat,cere meniul saptamanal si vezi daca iti convine;inttreaba ce poti sa faci daca nu-ti convine meniul dintr-o zi etc.),de locul de joaca in aer liber (ca a venit primavara),de numarul de copii din grupa si limitele de varsta pe grupe,de educatoare si pregatirea lor(fiind o gradinita cu predare intensiva a limbilor straine,educatoarele trebuie sa vorbeasca la grupa majoritar in acea limba,vezi daca intr-adevar stiu engleza sau germana si nu doar le aburesc),de serbari(unde au loc,in ce consta-banuiesc ca nu vrei sa ai defilari de moda sau aparitii la OTV).De asemenea,lamureste-te de la inceput ce inseamna banii platiti in plus dupa ora 18(ca poti sa ajungi la 18 si cinci sau la 18 jumate sau aproape de 7).
Incearca sa vezi si alte gradinite cu vechime si sa faci o comparatie,dar nu te lua numai de baza materiala.
Editez pentru ca acum am vazut,adelaki,ca al tau copil abia a facut 4 luni????Vrei sa-l dai la gradi?Ca daca il dai anul viitor,pana atunci vei afla date din interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Inca nu am ajuns la gradinita sa o vad, sper ca saptamana asta sa ajung.
Eu am intrebat ce inseamna ca banii dupa ora 18 si este 10 ron pe ora, pana la ora 22 maxim.
Adelaki ei primesc la frupa de cresa copii de minim 1 an jumate.
si eu mai am pe lista inca vreo 3 gardinite(cu vechime) si vreau sa fac comparatie intre ele.
Revin cu detalii.

Poze

Mergi la inceput