Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 16
leea_cv spune:
Lavi condoleante!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Lavi, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pumba spune:
lavi- condoleante !pt tine ,pt fete,pt sora ta.imi pare rau!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Mihaelutat spune:
Lavi condoleante si Dumnezeu sa il odihneascas in pace pe tatal tau.
Catutza mare lucru nu mi-am luat....am rupt putin rafturile pe la Swarowski si cam atat. Parfumuri am cu lopata si mi-am propus sa nu imi mai imultesc inutil colectia, iar restul ce mi-ar fi placut mie, adica bijuterii si ceasuri, erau foarte scumpe pentru buzunarul meu. Asa ca m-am multumit cu salivatul in vitrina magazinelor. Da imi iau revansa la anul.....
Mihaela
album dn Titi
joy04 spune:
LAVI Dumnezeu sa-l odihneasca.
Condoleante.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
ioana_77 spune:
ASTEPT POZE PENTRU PANOU!!!!!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
leea_cv spune:
Doarme fii-miu de 3 ore si jumate...
Miha bun venit sau mai bine sa-ti fi urat "pleaca indarat"?E intr-adevar superba Elvetia.Si io am fost la schi la ei.Se putea schia si in Franta si in Italia de unde am fost.N-as mai fi venit.Ma bucur ca ai venit mai pretioasa de acolo.
Dordia cuminte acasa.Numara,numara
Mada fa-ti bine Mirunica.Iaca vin zile frumaose.Aveti de colindat.
Madutza,Ile santate copiilor
Joy ce praf incerci saptamina asta?Lapte adica.
Noi am fot ieri la un complex din zona cu apa termala si sarata.A urlat T o gramada pina l-am bagat in apa.Si tot atita la iesire.Nu mi-a placut deloc.Lui da.Asta-i important.Acu ma resimt.Ma doare gitu si mi se infunda bornaul.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Lavi condoleante, imi pare tare rau!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Lavi....Condoleante..si Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul si voua sa va aline suferinta!!!
Noki scuze dar abia acum am intrat asa ca daca nu e tz te felicit si eu pt succesul din sesiune.
Madau ma bucur ca e mai bine Miru si...sanatate in continuare.
Eu azi am fost la spital darnu pt mine ci pt sora mea care s-a operat de un chist ovarian. Acum astept vesti de la ea ca dimineata am vb f putin ea fiind ametita de anestezie, si...speram sa fie totul ok. Asta e motivul pt care am absentat de pe forum.
Eu stau cumintica cu cerclajul dar dr. mi-a dat voie chiar sa ma plimb pe afara jumatate de ora asa ca...azi am fost cu taxiul la spital am stat un pic cat am vb cu dr. mea care a operat-o si am revenit in varful patului.
VA poop!
Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz