Colectia de toamna-iarna 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 15
Madutza10 spune:
Neata!!
Sintem si noi bolnaviori de vineri ,a facut febra ,apoi a inceput sa tuseasca ,simbata dimineata ne-am dus la dr . ,are traheobronsita sau cam asa ceva ,am inceput sa-i dau antibiotic dar febra tot a facut pina aseara ,azi tuseste si mai rau parca desi-i fac aerosoli de 3 ori pe zi.De mincat ,nu maninca decat paste cu brinza de vaci si lapte ,e marait si arata cam rau la fata ,offf ,tocmai cind ma bucuram ca toata iarna n-a patit nimic ,credeam ca am scapat ...
Ilenutza ,sanatate multa la copii!!
Madau ,sanatate si voua ,cum mai e Miru ,mai face febra ??Ce mai papa ???
Dordia ,o sa fie bine bebe ,numai ca tree' sa sytai linistita,mai ai putintel .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Mihaelutat spune:
Alooooo cer se intampla fetelor? acum cand m-am intors si am chef de vorba va dati la fund? Sade rusine......
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Io cred ca suntem trase pe linie moarta, Mitzo... ai revenit tu, am revenit io, deci pleaca lumea.
Numai Cami s-a bucurat ca am scapat de examene!Normal, ca si io m-am bucurat s-o aud pe mezina cea a-tot-povestitoare.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
N-am avut net de ieri de la pranz, a fost o avarie pe undeva...acu' a reusit Mirunici de mi-a stricat tastatura, abia merge "space-ul", maine ma duc sa-mi iau alta
E mai bine, adica n-a mai facut febra asa mare, cel putin nu mai sus de 38.3, acum ne luptam cu scaunele moi...sper sa scapam si de asta cat mai rapid.
N-am citit din urma nimic si nici n-am timp acum, am vrut doar sa stiti de noi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
beiii ce-i linistea asta pe aici???
Mihaelutat, asteptam pozeleeee!!!
NOKI, bravo ca ai scapat de griji.
de LAVI stiti ceva??
ILENUTZA si sa scapati repede de boli.
MADAU, MADUTZA sanatate puilor mici.
MIRI pai de unde si de ce sa se sperie asa???
FELICIA e mai bine gatu'?
gata, ca numai am loc.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Dragelor,
Tata a murit miercuri; vineri a fost inmormantarea.
Intr-un fel a fost o eliberare; a fost foarte multa suferinta mai ales in ultimele 6 saptamani.
Pe de alta parte nu-mi vine sa cred gandindu-ma la cat de in forma si plin de viata si dorinta de a trai era inainte de sfarsitul lui octombrie. Si este foarte trist ca am ramas amandoua fara parinti; e mare pacat ca ne-am bucurat asa de putin timp de ei. Si ei de noi .
Noki_Lara spune:
Lavi, ! Odihneasca-se in pace!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
Lavi, condoleante! Imi pare fff rau
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
Madutza10 spune:
Lavi ,Dumnezeu sa-l ierte ,imi pare foarte rau !!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
catutza spune:
Lavi , condoleantze i-mi pare rau
Mihaela , abia astept pozele tale de la botez si din Elvetia. Ce ti-ai cumparat de acolo? Ca banuiesc ca nu te-ai abtinut mai ales ca era tax free
Dordia , eu cand eram gravida stateam mai mereu cu mana pe burta iar o asistenta mi-a spus ca sa nu mai stau ca bebele simte mangaierile si pot sa am contractii, nu cred ca e adevarat ca eu am stat mereu cu mana pe burta iar contractii nu am avut niciodata. Poate pui si tu poze cu voi.
Noki ce ai facut la examene?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil