Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hello colectie!

intram si noi sa va salutam![hi]

vesti bune nu avem sa va dam, de o luna intreaga sunt copii bolnavi, ba cu una, ba cu alta, am capiat si ma simt naucita de bolile astea care au venit peste noi.

In rest, perle de Victor cu duiumu', e super simpatic, face kk la olita, cateodata si pishu'...

Va pupacim mult si o sa trimitem si noi poza pentru panou!

Sanatate si sa ne auzim numai de bine!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cuscra, referitor la toleranta, ce sa zic, am si eu momentele mele. Plus ca nenea are rautati gratuite cu mai toata lumea din jur, dar eu le-am ignorat cu succes si am trecut cu vederea.
In fine, cu timpul sper sa-mi revin, ca nu prea am incotro, tin prea mult la prietena mea, dar de uitat nu pot uita , si sigur o sa fiu foarte atenta cind el este in prezenta fetei mele.

Nu-ti face griji cu interventia la dentist, o sa fii anesteziata si n-o sa simti nimik. Eu am vreo .... implanturi in gura ( nu spun cite, sa nu lesinati) + vreo citeva rezectii apicale facute in tara. Nu-i chiar asa de rau. Ma rog, depinde care este gradul tau de toleranta la durere ( al meu este destul de mare, ca am inceput cu mers pe la cabinetele dentare de mica, deci sint imuna acum la asa ceva ).

Cu laptele botezat nu a tinut figura, Rachie a inceput sa-l bea si asa "lapte de ceai" cum spune ea, si aseara mi s-a facut mila de ea si i-am dat al doilea bibe, decit sa-i fie burtica umflata cu apa, mai bine cu lapte. O sa incerc vreo citeva seri sa-i dau ceai, daca nu o sa vrea, o trec pe lapte de 2%.

Plimbbare placuta! mama, auzi, la nisip cu galetusele....ce vis frumos ! marti de anunta inca vreo 15cm de zapada, ca de abia se mai topise putin prin jur, si acum iar o sa avem loc unde s-o depozitam

Mada si Ile sanatate puilor!

pupicei!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau sanatate muuulta si nervi de otel si putere sa ai sa treci peste probleme. O sa vezi ca se va face bine Miru si o sa fie ok, si va iesi si soarele pe strada ta. Te poop!

Eu azi am trebaluit un pic prin casa la aranjat bagaje pe care am inceput sa le desfacem. Doar o jumatate de ora dupa care m-am cocotat in pat. Stefan a fost cu tati si cu "mochicheta" afara de la 10.30 pana la 13.30 si...acuma doarme neintors.

In rest...toate bune si frumoase, bb din burtik e superactiv si avem adevarate reprize de joaca cu burtica si e super. Asa de mult imi place sa ne jucam...dar asistentele de la spital mi-au zis ca ...sa nu mai mangai burtica asa mult ca agit copilul si cica nu e bine. Dar stiu si eu....Voi ce ziceti...o fi adevarat?

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am vazut si eu pozele din contul nostru. in sfarsit.era multa veselie in pozele lui Lavi, si o fata frumoasa si eleganta in pozele Inei.

nu stiam ce poza sa aleg ptr panou, am pus unul din putinele primplanuri.
azi a fost fi-miu plecat cu mamaile si am avut ceva timp.
l-au dus in oraselui copiilor si ii era frica de tot ce era pe acolo, barcute, diverse.a venit acasa tragand de manerul unei mingi imense.nu stiu ce0i cu el se sperie din orice in ultimul timp. nici in camera nu mai vrea sa stea singur.noaptea doarme bine, nu se mai trezeste, nu are cosmaruri.

am scos o trici din balcon dar tot nu ajunge la pedale. e cumparata de un an deja. degeaba.

Ilenutza
imi pare rau ca sunt puii bolnavi.in ziua respectiva uitasem telefonul acasa, te-am sunat cand am ajuns.

Dordia
sanatate multa. pune laptopul in pat si gata. hai ca mai e putin. ce zice Stef de burtik?

Madau
mai rezisti? cum e Miru?ai reusit sa dormi si tu? ai avut ajutor?

nu e nimeni p-aci. iar ati aglomerat locul de joaca din Pache?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia cand eram insarcinata cu Ili, o vecina - tot asistenta- mi-a zis sa nu fac decat maxim 3 ecografii ca dauneaza fatului Eu nu as baga in seama decat de zice dr. Stii si tu ca e foarte important sa "comunici" cumva cu bebe, ca el te va recunoaste mai ales dupa voce dupa ce se va naste. Asa ca nu cred ca e adevarata teoria doamnelor asistente.
Iar pe mine mangaierile ma linistesc, nu ma agita.

Miruna cum sunteti, bre? Va ajuta cineva? Multa sanatate! Din pacate aceasta boala e cam pacatoasa, refacerea e destul de grea, a trecut si ILinca prin 2 enteroviroze asta vara, brrr!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Madau, sper ca sunteti mai bine! Un gand bun de la noi si o imbratisare virtuala!

Of, Ilenutza, imi pare rau ca ati tot avut probleme! Sanatate infinita si te asteptam cat mai curand cu vesti din cele mai bune!

Anda, tare simpatic Nic! Stie el ce stie...

Dordia,o sa fie bine bb mic, ai sa vezi! Si eu as zice ca mangaierile linistesc mai degraba decat sa agite! Si mie imi mai zicea o asistenta, cand eram gravi cu Daria, sa nu tin mainile pe burta prea mult "ca se invata bb cu bratele!"

Si acum, pentru relaxare, www.youtube.com/watch?v=tBO28SCqdXA" target="_blank"> cantecelul gamei

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...asa ma gandeam si eu ca....mangaierile mele nu au cum sa il agite..dar cand ma mangai pe burtica...atunci incepe sa se miste si parca se gudura pe langa mangaierile mele.
Oricum..cred ca e ok.

Camelia....super Dariuca cantareata!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Ce face colectia?

Am terminat si io examenele in mod glorios, asa ca de azi sunt back in business.

Ma duc sa citesc cate ceva in urma.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, felicitari pentru finalul glorios de sesiune!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Haloo haloooo.....Iata-ma ajunsa din mijlocul zapezilor in mijlocul primaverii. Am citit doar capitolul acesta, sunt la curent cu noutatile, vad ca incet incet lucrutile intra pe un fagas normal. Vacanta a fost superba, am avut o vreme de invidiat, soare si partii cu zapada naturala, sunt bronzata la fata de zici ca am fost in Dubai nu la 2700 m. Elvetia e Elvetia, drum mai bun ca autostrada soarelui la 2700m, cazarea a fost intr-un hotel stil chalet, foarte ok, oraselul unde am stat era Tax Free, deci numai bun de spart bani la greu. Am jelit vreo cateva zile in fata vitrinei de la Chopard, care cu tot tax free-ul era cea mai ieftina piesa cam ate rata mea la credit pe vreo 5 luni, dupa aia m-am mutat sa plang la Rolex, Constantin Vacherion si Piaget. In final am reusit sa imi ridic moralul cu ceva Swarowski, dar nu suficient.
De skiat am skiat precum apucatii, am reusit sa ne intoarcem cu toate mainile si toate picioarele intregi acasa, singura victima a vacantei a fost telefonul meu, care ieri a cazut pe jos si a sfarsit iremediabil bucati avand carcasa din sticla....Ma intorsesem cu vreo 500 E necheltuiti, ii oprisem pentru botezul de duminica, ei acum vor fi investiti cu succes intr-un nou telefon, desi sper sa ii pot schimba doar carcasa, si atunci scap mai ieftin. Deci pentru cine schiaza e de mers aici, adica Samnaun cu Ischgl. In speta este vorba de un orasel din Elvetia si unul din Austria care au instalatii de ski comune, adica se poate schia fie in Elvetia fie in Austria cu acelasi ski-pass, poti sta in oricare din cele doua statiuni si sa te dai 10 min.in Elvetia, 10 min. in Austria, sa faci un pipi elvetian si altul austriac. Patriile nu sunt decat vreo 300 de km, deci daca vrei poti schia in fiecare zi pe alta partie, nu se sta la coada la instalatii pentru ca oricum sunt sute si pentru ca un telescaun are o capacitate de aprox. 1000 de oameni pe ora, si asa cum spuneam sunt sute. Din Samnaun, staiunea in care am stat noi din Elvetia ajungeai la partii cu o cabina cu etaj, in care intrau 180 de oameni odata, si care facea 5 min pana in varf. Superb ce sa mai....Acum ma duc la lucru ca ma asteapta stive pe birou, dar raman on line.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput