Colectia de toamna-iarna 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mada, scoate laptele cu totul, favorizeaza cresterea febrei!!!!

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si, scuze Soso, apa pt impachetari trebe sa fie la temperatura camerei, altfel face fte mult rau. La fetite se evita impachetarea in regiunea genitala!

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau ce a zis doctorul?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, tinem pumnii sa fie bine Miruna!!!
Ce a zis doctoritza?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Dupa o mare masa in familie unde am mancat cat o vitica..cat pt sapte
reusesc si eu sa va scriu cate ceva si sa citesc!

Felicia,...cuscra,...ms mult si sanatate muulta. Iar nor'mea...ce sa mai zic...e o superpapusa. Si Stefan scoate perle d'astea. El zice...de ex..."stai gios langa mine"....(eu nik) el iar..."stai gios langa mine mami..."(eu nik) iar el nervos deja..."stai gios langa mine, am zis!!!" ...si multe altele de gen.
O sa va mai povestesc eu !

Madaule cum poti sa iti inchipui ca ma pot supara pe tine pt un sfat. Oricum 90% sunt hotarata sa nu ma mai duc chiar daca o sa ne descurcan greu cu banii....dar....merita efortul....si peste ceva timp dupa ce bb e ok...voi relua serviciul si ne vom reveni si cu finantele.
Sanatate multa...si sa ne tii la curent cu starea Mirunei!

Gandacel ...asa e...numar saptamanile...si sper sa fie totul ok.

Noapte buna colectie!!!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Va multumesc Helep, Pumba,Dordia, Soanso, Feli, Ganda – !
Cainele lor nu este periculos, nu musca, nu ataca, nu s-a intimplat niciodata, este inofensiv, saracul, dar el a reactionat din instinct si Rachie la fel.
Si ca sa vedeti ca nu am cum sa scap asa usor, azi dimineata cind m-am dus la coafor sa ma vopsesc , cine era acolo protapit? ( Feli, ei merg impreuna peste tot, sint legati ombilical, asa ca nici o sansa sa ma vad doar cu ea, decit foarte rar, cind mai luam pranzul impreuna ) dumnealui, isi astepta randul. Of, ce situatie nasoala! Am dat binete, m-am asezat alaturi si am inceput plictista sa rasfoiesc o revista, timp in care el ma intreba de una-alta, iar eu raspundeam monosilabic. Cind a venit si prietena mea linga noi ( ea era pe scaun la coafat) atunci am inceput si eu sa vorbesc. Cert este ca povestea in sine este destul de incomoda, maine mergem impreuna la un restaurant, eu nu-l mai pot privi in ochi pe individ, el si-a dat seama ca am “ceva” .

Asa cum ma sfatuiti, o sa fim garzile de corp ale lui Rachie, insa prietena mea de abia astepta sa o ia pe la ei ( se intrezaresc niste iesiri la orizont si nu o putem lua pe Rachie ) sa se joace impreuna, ele sint foarte apropiate, insa acum, recunosc, nu mai am curajul, nu am chef s-o lasa acolo si sa fie bruscata de barba-su, chiar daca ea nu i-ar permite, oricum nu mi-ar spune, stie ca Rachie este viata mea si pentru ea renunt la oricine si orice.
Sint in continuare mahnita ca s-a ajuns la o asa situatie, nici cu fratele meu nu am fost atit de apropiata cum am fost cu ea, sint 20 de ani de prietenie, nu am cum sa nu tin cont de asta si as fi in stare sa fac compromisuri, dar nu cind este vorba de Rachie la mijloc.

Helep bafta la scoala si meuroni cit mai "activi"!

Dordia sedere comoda si linistita acasa, foarte bine c-ai luat decizia sa intrerupi serviciul, bb-ul este mult mai important.

Mada, sanatate Miruniciului!

Feli, deci asa cu Ili, va lasa fara muzica...asa facea si Rachie cu mine, i-a mers o perioada ( " nu ii place lui Rachie muzica!! si o opream , sa nu deranjez copilul) dar dupa un timp i-am replicat “ atunci sa nu asculte Rachie daca nu vrea dar lui mami ii place”

Ganda, multi-multi-multi nervi si calm si energie cu soacra-ta! Stiu ca nu ti-este usor, dar daca le este bine copiilor, asta conteaza. Nu te lasa coplesita de atacurile sau rautatile ei ( ca astea vin, nu ai cum sa le ocolesti) gandeste-te ca este doar o situatie temporara si la toamna scapi de ea. Iti tin pumnii ˇ

Noki, pomeneai de figura angelica a fiica-mii, eh, nu te lasa inselata de aparente, ca in realitate...aoleu, ce zvac are in ea!!!!

Cata, o sa fac poze inainte si dupa extensii, nu ma astept la cine stie ce, o sa vad miercuri ce si cum.

Va pup pe toate, aud cum fata mea darima nu stiu ce pe jos, mi-e si frica sa cobor, am stat linistita fiindca este tati de garda dar se pare ca saracul, nu prea face fata cu succes! ah, acum sint si strigata la apel...

pupicei

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maimutza e destul de rau,a venit dr si a zis ca are gatul extrem de rosu, a trecut-o imediat pe antibiotic dar tot nu-i scadea febra deloc,cu nimic. Aseara era mai binisor insa pe la 11 noaptea a vomitat brusc de 2 ori si a avut 2 scaune numai muci, foarte foarte moi. Am luat-o si am fugit cu ea la spital, unde pe langa rosul in gat confirmat ne-a zis si ca are enteroviroza...in fine, avem o punga de medicamente de luat...abia i-am bagat pe gat un plic de Smecta,toata noaptea am pazit-o iar,abia la 7 dimineata s-a linistit si am atipit si eu, nu ma intrebati nimic ca nici nu pot gandi coerent.Sper sa reusesc sa ma tin si azi pe picioare si sa reusesc s-o dreg cu burta...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, draga Mada, ce belea! Nasol ca nu scade totusi febra asta pacatoasa! N-ati luat in calcul si varianta unui tratament injectabil!? Poate scapati mai usor ... zic si eu! La noi intotdeauna injectabilul a avut mai mult succes, mai ales atunci cand a avut problemute la burtik!
Noii va tinem pumnii si sa dea Domnu' sa va reveniti cat mai curand !!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, sanatate multa!

vai, miercuri cuscra isi pune extensii si pe mine ma taie dentistul...ina, o sa sufar dublu

inuta, io zic sa fi mai toleranta cu nenea. chiar ma mir, tu care esti super toleranta si buna. adica gandeste-te ca el nu e un "om de copii", dar asta nu inseamna ca nu e un tip de treaba. la coafor el incerca sa vb cu tine, da? cred ca el nu are nimic nici cu rachel, dar asa e el. plus ca animalul paros este ca si copilul lui, dupa cum a spus si george. si nu in ultimul rand, eu am vazut copii muscati de cine, dar nu din cauza cainelui, ci din cauza copilului care l-a zgandarit. si nu a intervenit nimeni sa-l opreasca, toti au crezut ca e ok ca patrupedul sa suporte ca n-o sa se intample nimic de la o smotocire. ori nu toti cainii sunt retrieveri sa aiba orgasm cand vad copii. deci pana la urma ai putea sa privesti incidentul altfel, poate chiar a fost mai bine ca i-a despartit el, chiar daca s-a aratat mai ingrijorat de caine decat de rachie, asa a reactionat el, nu e neaparat necesar sa nu fie un tip foarte de treaba.

conversatie azi la 8 dimineata:
nichita: mami, tom! (tom & jerry)
eu: e devreme mami, tom doarme la ora asta, mai tarziu ne uitam la tom
nichita: nu, mau tea, tom tea! (traducere:pisica noastra e treaza deci si tom e treaz!)
eu: mami, tom doarme, el traieste in alta parte, pisica noastra e treaza ca ii e foame, dar tom sigur doarme!
nichita: nuuuuuu, mau tea, tom tea! au urmat plangoceli si lungi plimbari dupa mine prin casa, cu carcasa de la dvd-ul tom&jerry in mana
tom inca doarme si la ora asta daca va intereseaza, ca sa putem si noi sa iesim in parc ca e mai sanatos decat cu okii lipiti de tv...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, se intrevede vreo schimbare in urma procedurii de botezat laptele cu apa?

am fugit ca aud chemarea nisipului..din groapa de nisip din parc...si trebuie sa-mi adun lopatelele de unde au fost parasite asta toamna, in pivnita...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput