Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 6

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
mi-am citit mesajul, va rog sa nu va ganditi la alte "pozitii". Ma refeream strict la podium,.

ZIETGEIST
Zuzilici

mephala30 spune:
nu fiti rele, .
Delia, nostime pisicutele.
m-a lovit somnul, vise placute si ne auzim maine dimi la un ceai.

hcclara spune:
Carmen, somn usor! nu mai vin la raport, sunt pe "stop" pana pe 1 martie, nu ma mai cantaresc ca mi-e si frica sa ma urc pe cantar... pana atunci cand ma apuc serios de slabit, intru doar sa va salut si sa vad ce mai faceti!!! si va sustin de pe margine!!!

mephala30 spune:
Buna sa va fie dimineatza!
Poftiti la o cana de ceai verde. Sau o .
Claudia, te-am trecut la "pauzate".

gusta spune:
Neatza.
Carmen multumesc de cafea.
Aseara nu am avut net si asa am vizionat si eu un film si ma gandeam la ce scriti voi.
Ma duc sa citesc ce ati discutat.
Marilena si Mara Augusta

violeta70 spune:
Buna dimineata si eu.
Azi am ramas acasa, pt. ca la 12.00 merg sa ma internez, asa ca este ultima oara cand intru inainte de "taiere".
Pe sora-mea, Diana, nu a operat-o ieri, pt. ca i se mai inchisese colul si s-au gandit sa mai astepte pana azi, cand e programata, asa ca cel putin vreo 2 zile o sa fim cat de cat impreuna.
Mie mi-au iesit analizele bune (o glicemie de 110, dar nu-i bai, tanand cont ca duminica am mancat ceva dulciuri), asa ca s-ar putea joi (sper), cel tarziu vineri sa ma opereze.
Nu stau mult ca trebuie sa ma pregatesc. Va urez o saptamana frumoasa, si cea care urmeaza cu un week-end cat mai placut.
Inainte hcclara La Multi Ani!, sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos si norocos
Inainte sa parasesc subiectul am sa-l votez si eu.
Va pup si sa ne vedem (virtual)cu bine la intoarcere.
Pupici si salutari
pentru toate fetele.
P.S.: am uitat, am sa dau si eu raportul, desi sunt la mentinere, pt. ca ieri aveam 64.5 kg, deci merit un purcelus. Dar o sa vedem la intoarcere.
Pupici

CRISCOSTY spune:
Neata fete frumoase! De la vremea asta frumoasa am o stare super, imi vine sa zburd si am un chef de facut sport O zi cat mai buna va doresc si voua. Multumim ptr. ceai Carmen, azi am servit si eu in loc de cafea.
Violeta tin pumnii sa fie bine, refacere rapida si te asteptam cat mai repede alaturi de noi. Pupici si Dianei.
Cuscra ce face Mara? E ma bine? Tu ce papi azi?
Mamica fie-ti mila de pisica, poate si-a intalnit marea iubire si tu o tii inchisa in casa
Delia am facut spanac cu pui, apoi m-am jucat cu Dany. Am desenat, am jucat piticot si apoi ne-a luat somnul si ne-am culcat, de aceea nu am mai intrat.
Crys si Dany

gusta spune:
Gata citit.
Delia Mara a ramas cu o tusa destul de nasoala sa vedem azi ca e ultima zi de antibiotic daca nu maine iar ma infing la medic.Si sunt de aceasi parere ca tine ca Tzuni cam a ramas cu decodorul.
Anky am studiat problema cu belastingul pentru ca olandezu mai are un copil care debea anu trecut a facut 21 de ani si nu stiu ce a scris el in foile lui de belasting ni-a venit noua sa platim 500 de euro .Stiu o sa ziceti nu e mult ,dar sincer pentru mine mi se pare destul si m-am satuat sa platesc oalele sparte ale unuia care nici macar respect pentru noi nu are,pentru mine poate nu da pentru taicasu.
Vikinga frumos ca ati primit ceva noi nica .Da observ ca aveti o echipa care vrea sa fie pe primul loc.
Mamica dulce nasol cu pisicu si sa ne zici azi ce ti-a luat sotu.
Carmen pe mine nu ma deranjeaza pozitia.Stai fara grija.Harnicuta i fost ieri sa imi dai si mie un pic din harnicia ta.
Violeta bafta la operatie si multa sanatate lui DOrdia.
Doroty da un semn ce ai facut cu daneza.
Tumpi acuma am vazut cu cate kg ai venit pai imediat pun biciu sa te apuci de treaba.
Claudia te asteptam de la 1.
Ma lasat neuronul ca nu stiam ce vroiam sa mai zic ,da mai apar eu mai tarziu.
Marilena si Mara Augusta

puskin spune:
Neata,
imi beau si eu ceaiul verde cu voi. Mananc si o omleta si dupa ma imbarc si plec la serviciu, am zi plina ochi azi plus un dinner pe care planuiesc sa il sar...
O zi minunata,
Ruxandra

Delidana spune:
Buna,
Mi-am baut si eu ceaiul si ma pregatesc sa ies. E o zi asa de frumoasa!
Puskin, servici usor.
Carmen, ma bucur ca ti-au placut pisicutele.
O zi frumoasa tuturor!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan