Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
Isabella? Cum e Isabella? Plina de fitza ca doar deh! e singura la parinti si-si permite.
In orice caz de dimineatza am gasit-o pishata panan-n gat, ca doar a baut ieri
nu s-a incurcat. Si-am spalat-o si schimbat-o de la piele. Apoi a inceput sa-l caute pe taica-su prin casa, ca s-a invatat sa ne aiba pe-amandoi. Numai ca atunci cand i-am zis ca tati e la munca s-a suparat pe mine. Si cand i-am zis c-o sa plece si mama s-a suparat si mai tare.
Deja era pusa pe scandal
, dar i-a trecut. Am lasat-o la masa si era tare fericita sa vada ca poate manca ou fiert. Azi inca o mai tinem cu mancaruri creme (piure de cartofi, de fructe, lapte cu gris) si speram sa-i treaca durerea de gingii.
MamicaDulce a fost vorba doar de carii la dintisori si spre norocul nostru am reusit sa-i slavam toti dintisori. N-au trebuit sa-i extraga nici unul. Dar pentru c-au lucrat pe radacina si pe sub gingie a fost nevoie de anestezie totala.
Nu va spun ca nu i-au gasit venele si-au intepat-o de vreo cateva ori in maini si-n picioare si cu chiu cu vai, dupa vreo jumatate de ora, i-au gasit la piciorul drept. Astea-s detalii pe care doctorul i le-a spus lui Florin cand a intrebat de ce a durat asa de mult.
Bietul pui, seamana cu maica-sa . Ca si eu am prob. cand e vorba de vene. ![]()
Cert este ca azi dimineatza nu m-a lasat s-o spal pe fatza deloc. Cred c-a ramas un pic speriata de aceasta experienta. Sa speram ca n-o sa-si mai aduca aminte nimic cand vom incepe sa mergem la dentist regulat. Si mai sper ca urmatoarea serie de dintisori sa fie mai sanatoasi si fara probleme.
Gusta ce-ai patit?
Zau daca te recunosc intr-o ipostaza de quiter. Clar nu esti tu. Cum se mai simte Mara? I-a tercut tusea?
MamicaDulce felicitari pentru trecere sub 75 kg.
Ai grija sa nu mai urci.
A, si sa-mi zici si mie cum ti-a mers cu Borsul, ok? 
Anda cum e cu scoala Carinei? Ai inscris-o sau inca mai astepti vesti de la pila? Si-acum sa-mi fac mea culpa dinainte si sa-ti spun ca-s obosita. Sunt in urma cu somnul si pe acest fond mananc ca disperata. Pana acum (10:15 am, la mine) Am mancat: un bol de cereale cu lapte, un croissant, o cafea + ceai cu lamaie si miere. Dar nu ca mi-a fost foame
, ca asta-i cel mai grav la mine. E mancat pe fond de oboseala. Asa pateam si cand era Isabella mica si nu dormea bine noptile.
Daca nu ma odihneam, a doua zi rupeam frigiderul.
Acum ca m-am "spovedit" cum ramane? Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata?
Iei si tu ceva kg. de la mine?
Te
si-astept sa-mi spui cum sa-mi inving punctele mele slabe. 
Mephala, ai vazut eclipsa pana la urma? Noi da! F i-a facut si poze. Astept sa le descarce si-am sa le postez. A fost o experienta frumoasa dar nu s-a comparat cu cea a soarelui de-acum cativa ani, chiar daca de la noi s-a vazut chiar foarte bine. 
Crys las-o naibii de munca si nu te mai consuma pentru ea ca nu se merita.
Viatza e prea scurta ca sa-ti dai dureri de cap doar din cauza unui servici. Ieri in spital am realizat ca sanatatea e singura pentru care trebuie sa te rogi si sa te consumi cu-adevarat. Atatia copii veniti la operatii de m-am speriat.
Si-i luau ca pe banda... Vazand asta am realizat cat de norocoasa sunt ca suntem cu totii sanatoasi si Isabella in afara de aceasta interventi nu sufera de nimic grav. Doamne ajuta sa fie asa toata viatza. Nu-i o priveliste frumoasa reanimarea unui spital.
Si tu te consumi pentru o slujba? Cum merg cautarile pentru un nou post de munca? Ai gasit ceva interesant?
Vikinga cum mai arata falca ta?
A revenit la culoarea normala?
Liris ai vazut eclipsa? 
Violeta succes luni si Doamne ajuta!
O sa fie bine.
Revin.
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
poate-mi scapa ceva, ce tot vorbiti ca ne paraseste Marilena?
Cu siguranta nu e adevarat, nu-i asa?
Hopes spune:
Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul zice: - Odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!
Cica leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fii batut cu organul leului pe spate. A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov. Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros. Tu nu stii ca nu mananc decat carne? pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada. Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi? Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului: Vezi ca vine ariciul cu 2 mere!!!!
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gusta
Promit ca data viitoare numai scriu retete de slabit si ca asta e ultimul concurs la care ma inscriu.Daca fetele din echipa gasesc pe altcineva atunci eu ma retrag si vin si dau numai un raport marti.
Marilena si Mara Augusta
Eu cred ca la asta m-am referit cand am postat. [/b] Dar sper sa ai dreptate si sa nu fie adevarat.
ZIETGEIST
Zuzilici
carina spune:
"Promit ca data viitoare numai scriu retete de slabit si ca asta e ultimul concurs la care ma inscriu.Daca fetele din echipa gasesc pe altcineva atunci eu ma retrag si vin si dau numai un raport marti."
Carmen: asta e ceea ce a spus Marilena de dimineata. Eu mi-am cerut scuze daca am declansat supararea, daca n-am fost eu cu atat mai bine pentru mine.
Zuzi: in seara asta are loc intalnirea pilei cu directoarea si asteptam.
Eu iti iau din kg dar pentru barbata-miu bine. Noi suntem amandoi la dieta, doar ca a lui e mai placuta (pentru mine ar fi pentru el nu
) de ingrasare. A fost sadica situatia la inceput, dar m-am obisnuit. Macar daca imi e pofta de ceva, pot lua doar o gura si restul sa i-l indes lui pe gat.
Legat de cum sa iti invingi slabiciunile, promit ca iti raspund cand ajung acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Marilena, sper ca hotarerea ta nu e definitiva.
Carina, ce dieta urmeaza al tau ca o vreau si eu,dar tot pt al meu.
Fetele, va citesc, dar sunt asa de obosita incat abia pot sa tastez, cred ca ma duc sa ma intind putin pana imi vine consortul.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Fetele nu va parasesc dar cred ca trec printr-o perioada super proasta din viata mea.Totu mi se pare ca imi este adresat mie si tot asa.Ceva in interior ma nemultumeste si eu cam stiu ce ar fi problema dar solutii de rezolvare nu sunt.Nu ma retrag stau in continuare cu voi ,am sa fac un dus rece si sa incerc sa revin Marilena aia plina de viata.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
La multi ani, Luca!
Claudia, sa-ti traiasca feciorasul multi ani sanatosi si fericiti si sa-ti aduca numai bucurii!
Zuzilici ma bucur ca printesa ta e bine si si-a revenit.M-au rascolit niste amintiri din perioada cu anesteziile lui Edi
.Doamne ce minune sa-l am alaturi!Din pacate acum e racit si nici nu stiu ce sa-i mai dau, dar aplicam naturiste si frectii
Gusta de ce te suparasi?Aici fiecare scrie ce vrea si e firesc sa nu fim toate de acord.Avem viziuni diferite in functie de kg-le pe care le avem de slabit.Hai nu fi trista.Ia de aici 
Kristin
mai da ce veste frumoasa ne dai tu.Te vrem in contionuare alaturi de noi la sectiunea Prieteni Dragi 
Mamico felicitari!Si la mai mare, nr kg-lor scazute
Uite cine ne ridica echipa.Bravo pentru ambitie 
Dordia multa sanatate!
Tzuni dezertoareo!De mult nu ti-am mai vazut semnatura pe forum.Ai cedat decodorului timpul alocat pe net?Ce face Maria?
Carmen nici tu nu ai mai fost foarte activa.E totul in regula?Baietii sunt bine? 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
Meniul meu de azi:
MD - Cereale cu lapte, Cafea cu lapte + un croissant
G - 1l de ceai cu laie si miere
P - piept de pui la rotisor cu salata vrerde
G - o activia + 10samburi de caisa
C- salata verde cu avocado
Sper sa ma tin de el ca n-a trecut nici macar junatate de zi.
ZIETGEIST
Zuzilici
mephala30 spune:
fetelor, multumesc pentru lamuriri, dar stiu despre ce e vorba. Adica am citit mesajul Marilenei si am zis ca n-are motive de suparare, (motivele pe care le are nu au legatura cu noi).
Si dupa cum vedeti, Marilena a confirmat lucrul asta. 
Apropo, ai facut dusul rece? ![]()
Eftimie, multumesc de grija, baietii sunt bine, sanatosi.
A fost asa de frumos afara, c-am iesit in parc cu ei. Le-a placut tare mult.
....
ai vazut ultimul ep.(13) din P.B?
Delia, ai profitat de vremea frumoasa? Te-ai plimbat?
Tzuni, poate ca n-ai net?
Zuzilici, astept pozele de la eclipsa.