Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Luca, numai impliniri si fericire!

Carmen, am fost la plimbare, intr-adevar, m-am plimbat toata ziua, a fost o vreme foarte frumoasa si insorita. Am cumparat si citeva martisoare.

Crys, deci tu erai pe care am vazut-o aseara cind m-am uitat pe geam.

Gusta, si sper sa revii la sentimente mai bune.

Azi am fost si am vazut o sala de fitness, mi-a placut dar paca nu m-as duce singura, se ofera careva sa ma insoteasca? Sala e in sectorul 4, e curata, are dusuri, vestiare, abonamentul este 90 ron/luna (pina in ora 16.00) si 110 ron/luna timp nelimitat.
Crys, tu pe unde stai?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La meniul de la pranz trebuie sa modific. Am mancat numai 1/4 piept de pui cu salata verde + 1/4 pepene galben.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am scris un mesaj dar nu stiu unde s-a dua.Asa ca chef de al 2 nu prea am.Vroiam doar martisor de la Delia si sa ii zic lui Carmen ca dusu rece nu a ajutat la nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Heloo gasca! Imi astept sotul si m-a palit un somn de nu mai vad bine, nici chef de bici nu am.
Zuzi merci Am o propunere tare interesanta,sper sa iasa, acum sunt in cautare de un spatiu, o hala asa ca de maine am treaba. Tineti-mi pumnii a reusesc.
Delia deci m-ai vazut Eu stau in vitan, pe langa Real daca stii unde este. Unde este sala exact in sectorul 4? Mi-ar placea tare mult sa mergem impreuna, dar imi este tare greu ca nu am cu cine sa-l las pe Dany. Dar cine stie?
Cuscra bine ca ti-ai revenit, m-ai cam speriat

Azi a fost asa de frumos afara, am fost cu dany in parc si mi-am luat si o pereche de cisme de spalt, super...maine ma fac frumoasa sa-mi mearga bine.
Hai ca ma duc totusi sa pedalez, ca mai am un pic si adorm.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Crys spor la pedalat. Ce zici ajungi si pe la mine in seara asta? Bafta maine .

Mephala cam raruta la vedere. Ori nu cumva ai dat de Tzuni si te-ai molipsit?

Sper sa postez pozele cat mai repede.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Anky mi-ai trimis in capitolul trecut un site in engleza cu prafurile pe care ar trebui sa le iau ca sa slabesc. E vorba de shake-uri. Dar nu stiu ce-am facut ca nu-l mai gasesc deloc. Cre prea mult sa-l mai postezi o data?

Anda vreo veste ceva? Si cat te costa toata afacerea inscrierii Carinei la scoala?

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Meniul de azi

1 felie piine integrala cu brinza dietetica
2 felii piine cu zacusca
piept de curcan,un cartof fiert si varza bruxelles
ciocolata 78% cacao
3 mere
2 cafele

Zuzulici,pentru tine

http://www.herbalremedies.com/vanilla-weight-loss-shake.html

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare tuturor!

La multi ani Luca! Multa sanatate si noroc in viata!

Zuzilici, bine ca a trecut greul cu operatia la dintisori.

Anca, felicitari pt. kg pierdute!

Vikinga, are dreptate si Carina, tb tinut cont si de nr. de calorii, dar conteaza si ora totusi-daca mai ai activitate dupa aceea sau nu. Acum eu m-am apucat sa numar caloriile dupa ce a mai zis Carina una-alta.

Criscosty, curaj, o sa treaca si greul asta!

Eu deci incepui sa nr. caloriile, ma mentin pe la 1500, nu pot sub. Si nu mananc seara dupa 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys ti-am trimis pm.

Rolo, dragute pozele. Esti buna de fotograf.

Gusta, lasa gindurile negre. Uite ceva www.gsmforum.ro/forum/files/ghiocel_200.jpg" target="_blank">aici pentru tine.

Zuzi, ma bucur ca totul a decurs cu bine si Isabella a scapat de incercarea asta grea.

Carmen, tu ce-ai facut azi?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, am avut o zi obisnuita, a fost o vreme asa de placuta incat am stat mai mult pe-afara. Cumparaturi, mancare, curatenie, joaca, net si somn, .
Am mancat si aiurea... multe caramele ciokotoff, .

Mergi la inceput