Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La Multi Ani! Luca, sa cresti mare si voinic si sa le aduci parintilor numai bucurii.

Carmen,daca stiam ca nu te trezesti, tipam pe aici sa-ti dau despeptare.

Daca va puteti da seama in ce hal mananc eu.
Pana acum am mancat asa: dimineata la munca am rontait niste covrigei si am mancat un kinder latte si am baut vreo 2 cafele.Cand am ajuns acasa am mancat putin pui la cuptor si acum mananc mussli.Sunt rau de tot pe invers, sunt dusa ru, eu intai mananc mancare si apoi ceea ce ar fi tb sa mananc de dimineata.

Tot vb de mancat seara, la mine de examplu se depune si nu vreau sa o contrazic pe Carina, fiinca e adevarat ca nu mi-am calculat niciodata caloriile de peste zi si nici nu cred ca am sa o fac vreodata.
Nu sunt omul dietelor, cand am slabit, am facut-o ca am avut un stil mai ordonat de viata.Cum am inceput iara sa mananc seara cu al meu, cum am inceput sa ma ingras.
Nici in Italia de la atatea paste nu m-am ingrasat cat m-am ingrasat mancand cu al meu seara.Diferenta e ca in Italia cina o luam cel tarziu la 20.00 si asta rareori, in rest pe la 19.00.
Am cateva treburi administrative si revin mai tarziu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

LA multi Luca , Clara sa iti traiasca minunea! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Pun si eu in sfarsit niste poze de la intalnirea de sambata trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI LUCA (pui de Claudia), sa fi sanatos, fericit, iubit si norocos toata viata.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzi: cum e Isabela azi?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Rolo vazut poze, multumim Of, mor de oftica ca nu am fost, dar data viitoare sigur vin...sper
Zuzi Ce face Isabella?
Delia esti la plimbare?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

de distractie, asa ca sa mai apara soarele pe aici:

http://www.youtube.com/watch?v=G7Iq3EuxnGw

http://www.youtube.com/watch?v=xSAyETRm6AI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Zuzi ma bucur mult pentru Isabella, sa va dea Dumnezeu sanatate multa si putere.
Gusta ce faci!? nu se poate sa ne parasesti. Alaturi de multe fete (Carmen, Delidana, Tzuni, Zuzilici si altele) esti "sarea si piperul" acestui subiect.
Mai fetelor, eu sunt cel mai bun exemplu in ce priveste modul de slabire. Degeaba mi-ati zis de nenumarate ori (aduceti-va aminte) ca mananc f. putin, eu tot cum am vrut mi-am stabilit dieta. Si am avut rezultatul dorit. Iar acum la mentinere sa nu va inchipuiti ca mananc orice. Daca 2 zile mananc ceva aiurea, urmatoarele doua trec la o mini dieta. altfel nu se poate. Asta este organismul meu. V-am zis ca marti aveam 64.5 kg. Ei bine azi, dimineata, aveam 63.7 kg. Iar in privinta sanatatii, sa stiti ca stau bine ( o hemoblobina de 12 si un hematocrit de 38), dupa analizele facute acum pentru operatie. Chiar glicemia (a-jeune) mi-a iesit 110 (dar duminica am mancat ceva dulce, mai mult)

asa ca Marilena nici sa te gandesti sa ne parasesti! Pleaseeeee.

Vesti despre Dordia : este bine, doctora a vazut-o dimineata, si chiar diseara a vrut sa-i dea drumul. Dar cum ea se razgandeste mereu, o mai tine pana maine. Va fi ok, dar va trebui sa aiba grija cu eforturile mari.

Acum va las, ca am treaba.
Pupici
Revin pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

LA MULTI ANI LUCA.

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

La Multi Ani ! Luca,sa cresti mare,sanatos si voinic.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput