Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Gusta... greu sa fii mama!... greu! Bine ca am avut noroc cu totii si s-a terminat cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Gata, sunt la punct cu toate postarile. Gusta, eu zau ca nu inteleg de ce te-ai suparat, fiecare face cum poate. Si eu sunt de acord cu Carina, teoretic, astept sa ajung la greutatea dorita si apoi intru in regim de mentinere inteligent. Pana atunci trag tare pentru ca nu mai pot, nu mai am rabdare , sunt de mai bine de 3 ani la dieta si vreau sa ma prinda primavara bella si rapitoare.
Fiecare isi cunoaste organismul si stie cum slabeste. Eu am incercat de cateva ori in stil super sanatos dar abai daca se misca cantarul. Asa ca acum incerc sa ma limitez la 1000 maxim 1200 calorii pe zi.

Deci, daca tu nu vrei sa mai postezi ceva interesant, trimite-mi mie pe pm si le postez eu Hai te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna! Am o zi naspa rau, m-am suparat la munca si ma doare capul de mor. Mor de draci
Zuzi ma bucur ca este bine Isabella acum. Refacere rapida
Cuscra dupa ce ca eram eu suparata, mai citesc si ce ai scris tu. Nici nu ma gandesc sa parasesti echipa, nu sunt de acord De ce sa renunti? De ce te-ai suparat? sa-ti revii si sa faci ce-ti dicteaza inima.
Mai revin.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamica dulce m-ai ajuns la cintar vad:) Eu astept pina marti, pt ca de vad ca slabesc cit de cit de la o zi la alta incep sa fur cite un bonus, obraznica rau suntAnky si eu-s de aceesi parere, un stil de viata sanatos si asta pt totdeauna, plus sport regulat. Am vazut ieri o tipa la sala, avea un corp de zeita! Nu ma putea opri sa nu ma uit la ea, am mai vazut eu tipa slabute si cit de cit fit, dar respectiva era ceva de vis! Parca era scluptata, asa muschi armoniosi avea. Si surpriza maxima, cind am vazut-o din fata am realizat ca avea vreo 45 de ani!!! Bravo ei, asa da.Zuzilici bine ca e totul bine acum, pupam bubita la fetita:) Refacere rapida!Si eu slabesc mai usor daca nu maninc seara, dar totusi cind am fost in tari pe la mediterana unde programul de mincat e altul nu m-am ingrasat. La nemtzi de ex, micul dejun e sfint si consistent. Masa de prinz la fel, seara maninca devreme si ma rog din traditie se zice ca s-ar minca mai putin. dar acum fiecare cu programul lor de familie, ca cina reuneste familia. oricum din ce stiu eu, seara se maninca pe la 6-7-8 maxim. de fapt vezi si la resto ca at sunt pline ochi. In Spania, Italia, grecia, cipru, cina incepe pe la 9 seara. Dimineata ei obisnuiesc sa pape ceva mic si dulce, un suc de portocale si cam atit. Fiind atit de cald e imposibil sa manince masa principala in miezul zilei.Iar pe strada comparind, cei din sud is mai slabi ca astia pe aici. Nemtzii sunt grasii europei dupa statistici. Pe mine m-a fascinat intotdeauna felul de a minca a celor din sud. Si am incercat sa fur de pe la ei idei. is multe chestii de spus si nu am timp, dar daca intereseaza mai pot detalia.De slabit am slabit si in stil mediteranian dar numai cind eram acolo, puneam seara ceva in gura dar nu mincaruri copioase si calorice ca la nemtzi. Ziua fiind f cald nici eu nu puteam minca decit mici gustari, un fruct, o salata, nu depaseam cred 400cal, pe la 8-9-10 masa principala cu mult peste, un pahar doua de vin rosu, dar si ecva piine, cite doi cartofiori, carne stil tapas. oricum se aduna! Si pt ca eram in vacanata, ma culcam pe la 1-2 si mai stateam pe terase la o aluna, mai ciuguleam cite un jamon, chorizo, cubulete de brinza. dar aici in germania nu mi-a mers in stilul asta. Sotzul nascut aici, dar crescind intr-o familie latina, si acum are stilul de a minca mediteranian. Si intotdeauna a avut o constructie buna. Insa de cind a inceput sa aiba in meniu mincaruri romanesti de la nevasta-sa si soacra-sa a inceput sa aiba ceva burta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Marc Sa ii aduci lui mami numai bucurii si sa cresti mare si frumos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

io am comandat niste pulovere de la victorita secretoasa (iaca m-a apucat 2am), desi a venit primavara ... dar erau in clearance (ceea ce va recomand si voua...). acum merg la nani. ca doar somnu nu ingrasa ...
si La multi ani, Luca (de Claudia)!! sa fii sanatos, cuminte, sa cresti mare si sa umpli de bucurie vietile parintilor tai!
mai viu io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: La multi ani pentru Luca! Sa fie fericit si senin toata viata si voi alaturi de el. Distractie placuta si ai grija cu tortul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Claudia pentru Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Luca!
Claudia, petrecere frumoasa si sa-ti traiasca baiatul multi ani sanatosi si fericiti!

Tumpi, m-am trezit o ora mai tarziu, la 6 si ceva. Multumim c-ai pregatit ceaiul si cafeaua.

Marilena, ai o zi proasta? Ce ti-a casunat, asa deodata?
Cum ziceai si tu, fiecare isi cunoaste organismul; astfel incat ne stabilim propria strategie de slabit.
si fii vesela.

Zuzilici, ma bucur c-ati trecut cu bine peste interventie. Refacere usoara Isabellei.

Khristin, ce veste buna!
Sarcina usoara si bebe sanatos! In octombrie nasti?
Desigur, ramai la "prieteni dragi", asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani Luca, sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata! Petrecere frumoasa Claudia

Khristin sarcina usoara, sa ai un bb frumos si sanatos.

Meniul de azi:
- ciuperci cu pui, o covrig mic si un mar- la servici
- putina mamaliguta cu branza si smantana si un copan de pui- acasa
Bicicleta am ajuns sa fac 8 km, cred ca am ajuns aseara pana la Delia

Crys si Dany

Mergi la inceput