Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 15

l_carmen2003 spune:
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se
ridica de pe locul ei de la Economic Class si se
aseaza pe un loc de la First Class.
Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate
biletul. Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un
loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze
in spate.
Blonda ii da replica: "Sunt blonda, sunt
frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau
aici!"
Insotitorul intra in cabina pilotilor si le
spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul
platit ci sta la First Class.
Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din
nou cum stau lucrurile.
Blonda ii raspunde la fel:
"Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am
de gand sa stau aici!"
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor
trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o
dea pe mana politiei si sa fie arestata. Pilotul ii
raspunde: "Ce spui?…e blonda?…Ma ocup eu atunci.
Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc "limbajul"!
Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la
care ea :"Oh, ma scuzati…" si se muta inapoi pe
locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il
intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca sa se
mute la locul ei fara sa mai faca scandal.
"I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal !"

gusta spune:
Citit.
Kristina felicitari de bebe .
Tumpi multumesc de cafea.
Promit ca data viitoare numai scriu retete de slabit si ca asta e ultimul concurs la care ma inscriu.Daca fetele din echipa gasesc pe altcineva atunci eu ma retrag si vin si dau numai un raport marti.
Marilena si Mara Augusta

mamica dulce spune:
Neatza dragelor!!!
Ta-na-na-na-naaaaaaaaa!!! Si-am trecut de 75, la-la-la-la-laaaa!! Adica am 74.800
Sunt tare happy, n-am mai vazut valoarea asta de pe la inceputul sarcinii, acum ..aproape 6 ani.
Doamne ce-a trecut timpul, am crezut ca nu socotesc bine
Kristin-felicitari pentru bebe!! Sarcina usoara si numai bine!
Carmen-bune bancurile!
Eu am aflat azi dimineata ca a fost eclipsa aznoapte, dar nu-i bai, ca a fost innorat la nemtzi si oricum n-as fi vazut nik
Zuzule, bine ca ati scapat cu bine, dar fii dragutza si zi-mi ce a avut fata la dantura de ati operat-o? I-ati repozitionat dintii sau avea multe carii?
Pe mine ma bate gandul serios sa incep de maine cura aia cu bors, sa ma purific Ieri n-am avut timp sa intru pe la magazine sa-mi iau lamai si bors, dar azi o sa fac tot posibilul.
Va pup, ma duc ca am programare la gradi cu logopeda si apoi 2 cursuri. Si cica joia era ziua mea libera...

Hopes spune:
Neata fetele,
Zuzulici ma bucur ca a iesit totul bine
Un si ptr. printesica!!
Fetelor ma bucur ca va destind bancurile noastre
Delia, Rolo,Tlaura, Gusta, EftimieC, L_carmen, Anda
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

l_carmen2003 spune:
Zuzulici si Gusta stiu cum e! Cand Alex avea 1,4 ani a fost suspect de meningita- de fapt era epidemie de meningita nedeclarata ofical, ca era perioada alegerilor, si tot ce venea la Spital era tratat ca suspect! Asa ca, din prostia noastra am dus copilul care facuse un frison dar noi l-am confundat cu o convulsie la spital... si i s-a facut punctie lombara!
Eu am vazut totul si si... si acum mi s-a uscat gura amintindu-mi si scriind... 8 oameni tin un ghem de copil care nu o vede pe mama lui si tipa dupa mama-sa... apoi un scancet de mi s-a rupt inima... si apoi iar gemete si plansete! A trebuit sa ii tin eu apoi capul 1/2h ora nemiscat si plangea si plangea puiul si eu langa el si simteam ca am sa mor... si parca traiam cu incetinitorul... si mereu spunea "mami nu... nu .. mami... tati nu... au, au... buba...'
Nu iti mai spun ca dupa aceea o saptamana copilul a mers cocosat - cand a mers, ca timp de 2 zile nu a mers si am crezut ca innebunim!... si 2 saptamani nu a vrut sa il mai tin eu in brate ca era suparat pe mine si ca de atunci cand trecem prin fata spitalului imi spune clar ca nu vrea acolo ca ii fac injectie in spate!
Si aici daca ceri esti lasat in sala... Dar nici nu stiu daca e bine sau nu!
In fine a trecut!
Sanatate Isabelei! Si tie sa treci peste toate, ca nu e usor nici rolul tau!

Hopes spune:
Gusta ai ajuns la greutatea dorita? De ce nu mai pui diete?
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

l_carmen2003 spune:
Gusta de ce sa nu ne mai spui retete?
Eu nu sunt in stare ca nu am vointa! dar sunt si oameni cu vointa, nu ca mine! sa fui sincera, eu nu am putut lua nic anticonceptionale pilule de asta, ca ma seca sa fac ceva cu program fix!
Daca eu te-am suparat, scuze... dar mai bine ies eu...
Da un semn de viata si nu te retrage!

carina spune:
Marilena: imi cer scuze ca din cauza mea ai luat hotararea asta.
Eu sunt cea care am gresit, nu are nici un rost sa incerc sa conving pe nimeni de nimic. Fiecare face bine ceea ce face daca se simte bine. Asa cum eu ma simt bine intr-un fel, la fel altcuiva ii e bine in cu totul alt fel. Imi cer scuze inca o data.
Zuzi: bine ca a trecut.
Meniul de azi:
salata de fructe+cafea
pulpa de pui la cuptor cu salata si putin pilaf
legume la cuptor cu orez
Va pup si nu stiu daca azi mai intru,
O zi buna sa aveti,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

gusta spune:
Anda eu am mai zis fiecare face ce vrea si fiecare face cum crede.Iar hotararea mea nu are nimic de-a face cu ce ai zis.Chiar daca ai vazut am zis ca astept pareri.
Hopes da am ajuns la greutatea dorita in somn poate.Mai am vreo 7 kg asa ca munca tataie.
l_Carmen despre problema la copill nici nu vreau sa imi amintesc ca la 6 luni i-a aparut la san un nodul si au crezut ca e cancer si vai de capul meu plus multe altele.Mie poate sa imi zica orice dar de Mara mai bine s-ar abtine.Eu m-am crezut tare dar cand am vazut cum copilul reactioneaza la masca aia am intrat in panica ce va pot spune e ca am plecat cu hainele sterile pe hol si aia imi cereau hainele inapoi si eu nu ii intelegeam.
Marilena si Mara Augusta