Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 14
Zuzilici spune:
Dragelor va multumesc din suflet.
Gata am scapat.
Nu vreau sa ma mai gandesc, dar sa va spun prin ce-am trecut. Dupa operatie n-a avut voie la ea decat un parinte. Binenteles ca m-am dus eu (viteaza). Era asa de galbena si plangea si inca mai avea sange la guritza si de la plans a inceput s-ai curga muci cu sange si pe nas si una peste alta cand am vazut-o in starea aceea si n-am reusit s-o calmez deloc...m-am pierdut.
M-am albit la fatza si mi s-a facut rau si-am inceput sa plang si nu va spun ca am speriat-o si pe asistenta care de fapt trebuia sa aibe grija de Isabella. Cand m-a vazut cum arat s-a speriat si a inceput sa ma intrebe daca mi-e bine.
Eram pe punctul de-a lesina.
In orice caz cu toata starea de rau, eu ii trageam sus si tare sa-i de-a ceva Isabellei sa bea (apa) ca sa se calmeze ca altfel asa o tinem. N-o sa se linisteasca deloc. Parca eram in transa ca numai asta intrebam si repetam. Putem sa-i dam niste apa? Pana la urma i-au dat un biberon cu apa, n-au mutat in alta camera si l-au chemat si pe barbata-meu. Cu biberon in gura s-a mai linistit copilul. Intre timp a luat-o taica-su si chiar a adormit. Am mai stat pe-acolo vreo ora jumate pana s-au convins ca e ok sa plece si-am venit acasa. Aici motanica mea deja prinsese grai si era de-o veselie, Doamne, Doamne. Oricum e la regim de lichide. Azi a mancat totul strecurat.
Si de maine usor, usor o trecem pe solide. Nici macar lapte nu mi-au dat voie sa-i dau deoarece se cam branzeste dupa ce ajunge in stomac. Si cum dupa anestezie de obicei o prima reactie e voma daca o inghite ... ajunge in plamani ceea ce e foarte grav. Asa ca bine de evitat in prima zi si noapte. Hai ca m-am intins cu ale mele ca cred ca v-am facut capul calendar.
In final suntem bine. 
Merg sa citesc din urma si revin. 
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Zuzilici, ce operatie a facut Isabella? Ma bucur ca ati scapat cu bine pana la urma, bietul copil prin ce a trecut 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Zuzilici spune:
Khistin, ce veste buna
... in primul rand felicitarile mele.
Sarcina usoara, nastere la termen si
sanatos si frumos. Ce vreti sa fie?
Cat depsre Isabella e vorba de dantura. Pentru ca nu se putea lucra fara anestezie total a avut parte de o internare de-o zi. Trebuia sa se intample pe 19 Martie dar din cauza unei cancel-ari am ajuns noi inainte c-o luna in spital. In orice caz suntem ok acum.
Fetelor haide-ti la eclipsa... E superba! 
Departamentul "bancuri"
, azi v-ati facut norma cu varf si indesat, chiar.
Multumesc! Aveam nevoie de asa ceva. 
Violeta multumesc si-am sa ma gandesc la tine duminica si luni.
Ma bucur ca Dordia a scapat cu bien din interventie. Acum e si ea mai linistita, nu?
Haide-ti fetelor la eclipsa...Ultima strigare! ![]()
ZIETGEIST
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Kristin sarina usoara
Zuzilici,bine ca Isabella e bine, pupam si refacere rapida.
Carmen ,dormi?cum e cu eclipsa, au venit varcolacii?
.
Asa cum am promis, imi beau o gurita de
cu tine .Restul fetelor, cafeluta sau ceaiul le las in bucatarie calde pt voi cand veniti.
O zi buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rolo spune:
Neatza trupa,
Zuzi
Isabellei. Bine ca a trecut peste asta piticuta. Si eu m-as fi pierdut s-o vad pe Ileana asa.
Gagici, multumesc pentru bancuri, mi-am inceput si eu dimineata in mod placut.
Va las, mai viu mai tarziu.
PS oare ce face Tzuni de nu da deloc p'aci?? O fi decodoru'? bata-l vina
anky spune:
Neata fetelor.
Tumpi,merci pentru cafea.
Khristin,felicitari pentru bb,sarcina usoara iti doresc.
Zuzulici,ma bucur ca Isabella e bine,refacere rapida.
Carina,merci de linkuri,am sa le citesc mai tirziu desi nu am auzit de nici un nutritionist care sa recomande mincatul 'late at night'.
Anca,mami de doi nazdravani
l_carmen2003 spune:
Zuzulici sanatate multa printesei! Nu iti face procese de constiinta, toti suntem oamnei si nu cred ca prea multe dintre noi rezista sa isi vada copilul asa fara sa simta ca innebuneste... eu cel putin asa fi reactionat ca si tine!
Multa santate Isabelei!
Violeta iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine! Incredere si ai sa treci si peste asta!
Diana, te asteptam cu vesti! Bune!
Kristin, sarcina usoara si bebe sanatos si fericit! Si norocos!
l_carmen2003 spune:
Carina, nici eu nu sunt fan diete fixe, de altfel pana anul trecut nu am mai incercat sa slabesc... pur si simplu slabeam natural, ca o reglare a organismului... ei bine, anul tecut, de fapt in 2006 nu anul trecut, am facut un tratament cu duphaston si inca o porcarie hormonala - nu am reglat nimic cu alea ci cu otet de mere- si am pus 14 kg! Anul trecut am slabit f putin cu reductil si gandindu-ma mai bine am pus in balanta risc/avantaj si am renuntat la reductil.
Dupa renuntarea la reductilul asta - nu am tinut mult, putin cateva luni, 2-3 nu mai mult pt ca am avut 4 cutii si nu le-am terminat - am ramas cu o constipatie super si simteam ca ma simt nu stiu cum sa spun, parca pline de toxine... si am tinut acel regim de 3 zile cu bors si am luat acele pastilute cu crusin... Sa bat in lemn! E altceva acum! Tin, va scrisesem, acea dieta care spune ca mananci zilnic salata de varza si dupa ora 17 nu mai mananci paine, orez, cartofi si, incerc sa nu ajung la senzatia de satietate cand stau la masa... dar o dieta fixa, care sa imi spuna ce sa mananc si la ore fixe... ma iertati dar m-as stressa de la asta si probabil mi-ar fi foame continuu... si as manca... chestie de temperament: nu imi spune ce sa fac ci ce sa nu fac!
Gata. V-am lasat. Pa.
l_carmen2003 spune:
poftim, in ton cu eclipsa si cu vremurile:
Nu stiu de ce dar mie mi se pare cunoscuta comunicarea asta!
NOTA DE LA DIRECTORUL GENERAL
NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."
NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in
parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important."
NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector:
"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie."
NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minu te. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi."
Seful de Echipa catre angajati:
"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"
gusta spune:
Neatza.
Zuzulici ma bucur ca sunteti bine.Eu nu pot inca povesti ce am vazut in momentul cand o anesteziau si de aceea zic ca cel mai bine e la romani ca parintele nu vede nimic.
Fac cafea si ma duc sa citecs ce ati scris.
Marilena si Mara Augusta