Fulguleti de nov-dec 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 3
dandusa spune:
ne-a cam luat raceala...,nimic ingrozitor...,mie imi curge nasul si bubulina are muci si un pic de tuse...,tratam cat de cat...
azi m-a zapacit de cap...,si-a facut somnul de O ORA...,pe toata ziua...,eu tot insistam cu somnul de frumusete...,ca tre sa fie mai lung...,ea ca nu si nu...,ca-i destul de frumoasa etc...,poate maine s-o conving...
eee si in restul zilei...,m-a solicitat la max...,lupte corp la corp...,atletism,concurs de tipete...a facut o groaza de nazdravanii,una peste alta tot scumpa este...
a invatat sa faca cu ochiul...si face din ambii...,mor si imi revin,apoi mor si iar imi revin...
dimineata Claudiu a venit la 4,s-a bagat langa noi ca-i era frig singur...,l-a simtit...,s-a ridicat in fund...,l-a pupat si apoi s-a culcat la loc...,am ramas cu gura cascata amandoi...,am fi luat-o la smotocit pe rand...,dar ne-am facut ca dormim...
tema:
de obicei sta concentrata max 10 min...
cel mai mult a stat acum cateva zile cu 70 de poze printate,pe care le-a sortat,studiat,pupat...a depasit 10 min...
va multumesc pentru urarile voastre
sa dea domnul la toata lumea santate si copii santaosi
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
panaa spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Va multumesc pentru sprijin si cuvintele frumoase! Eu psihic sunt mai bine, am asimilat idea, caci de o saptamana de cand am inceput sa sangerez si mi-au spus ca nu se vede la eco ceva idei mi-am facut eu...dar parca tot mai pastram o mica speranta. Fizic sunt ca pe ciclu, cu exceptia faptului ca azi dimineata am eliminat un cheag mare de sange. Deseara mergem iar la urgente, probabil iar imi masoara beta in sange si probabil iar a crescut. Dar sacul n-are cum sa se umple, asa ca cer chiuretaj
Va pup
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
...parca citesc despre mine.....imi pare rau pt.ca trebuie sa treci printr-o astfel de experienta....dar, CE NU NE DOBOARA, NE INTARESTE! ...si eu am trecut prin asa ceva inainte de a o avea pe ana....tot 5-6 saptamani aveam...unde mai pui ca era prima data in viata mea cand ramasesem insarcinata....dar a trecut.....si a venit ana...cel mai bun remediu impotriva dezamagirii .....ASA CA MULT CURAJ SI OPTIMISM....VINE BARZA CAT DE CURAND!!! si multi ghiocei.
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
panaa spune:
FELICITARI DANDUSA!!! Se pare ca FIX, FIX, FIX este numele tau mic...Sa fie intr-un ceas bun!!!poate, poate
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
lizzy spune:
dianocica, ai trecut pe integrale cu totul huh? good. inca n-am incercat clatitele... reteta e aia de pe culinar?
monique, chiar vroiam sa intreb de ce nu mai intri... deci job-ul e de vina...
donia eu as arunca aluatul ala...
dianocica, da ala e. inca n-am ajuns la domo, dar in w-end speram... o prietena si l-a luat si e incantata (ea a facut cu faina normala). si apropos de faina integrala, sunt fericita ca am gasit o moara, sub 2ron/kg. chilipir.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Donia spune:
Exemplu de stat cam 12 minute, ceva mai devreme. A gasit o jumatate de felie de paine uscata pe jos, scapata de Roxana dimineata, cred, ca era pe langa scaunul ei... s-a delectat cu ea, era subtire si crantanea, a mai rupt si bucatele, le trecea dintr-o mana in alta, le culegea de pe jos...
Mi-a dat ideea sa ii mai ascund paine uscata prin dulapuri, daca tot apreciaza...
quote:
Originally posted by anateo2004
acu trebuie sa ma duc ca cica sunt"cea mai buna mama din lume!"si trebuie sa ne iubim mult
Ce dulce trebuie sa fie! Si cum va iubiti voi?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
in seara asta: briose cu banane cine mai doreste, cine mai pofteste... serviti!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
deeaA spune:
Buna seara,mamici!
TEUTZ
DANDUSA ,ma bucur mult pt.voi,sa fie intr-un ceas bun,sanatate multa ,e scumpa rau de tot mica chinezoaica,iar tu esti supeeeer
BAMBO mama,ca bine se distreaza ea acolo in toate bilele alea,e scumpa rau
DONIA superbe pozele,iar acolo unde dorm amandoi in masina,m-am topit pur si simplu
ROXANICA 2006 minunea mancacioasa!!!
DBUNNY ,pare tare rau,dar las c-o sa vina altu bb frumos si sanatos
adinazot spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ruxandra_sb
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by adinazot
Ieri am fost cu Ale la dermatolog ,are pielea pe fata f uscata,si are o forma usoara e dermatita atopica,trebuie sa cumpar o crema Elidel si niste vitamine,si trebuie sa i schimb gelul de baia,mi a dat de la Avene.Sper sa se imbunatateasca pielea!!!
Adina , daca DA e moderata sau usoara eu as evita sa folosesc Elidel, mai ales pe termen lung. Uite aici si aici niste discutii.
Noi deocamdata rezistam numai cu crema emolienta (si de 5 ori/zi) si regulile clasice. Si suntem mult mai rau decat doar piele uscata.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Am inceput sa citesc unde m-ai trimis,si deja sunt in ceata!Dar dr la care am fost,cica ar fii una buna,de ce naiba mi-a dat Elidel???Eu ma panichez repede,asa ca ce sa fac???
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
Of,DIANARUS,BAMBO,RUXANDRA,gata,m ati convins,nu folosesc crema aia...nu ca eram prea convinsa ca o voi folosi,inca nici nu am cumparat-o...Deci Ale are pielea f uscata pe fata,a avut intr-o perioada si pe picioare portiuni,dar acum nu mai are,decat pe fata,pe obraji,sa o dau cu trixera de la avene,sau stelatopia de la mustela ..de cate ori pe zi???Si docorita la acre am fost a zis sa o dau cu elidel de 2 ori pe i timp de 8 saptamani.....
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
si mi a mai zis sa ii dau vitamine picovit,e ok oare???