Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
oana8188 spune:
Alexandra s-a hotarat singurica sa nu se mai trezeasca noaptea. Primele 2-3 nopti si noi stateam in dubii si speram sa nu revina la trezitul de la 3-4 dimineata. De atunci s-a mai trezit o singura data pe la 4 si jum dar asta pentru ca adormise odata cu gainile pe la 8 si jumatate, ea care e o "petrecareata", abia pe la 11 adoarme...
Oana de Ana Alexandra
Vasari spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Alina de at mancati?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Ancuta, nu chiar!! A papat putin, s-a uitat jumatate de ora pe pereti si apoi a terminat in sfarsit masa. Nu stiu daca am mai facut ceva intre timp, pentru ca am fost si la plimbare si am uitat.
Am mai avut si musafiri...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
mbontos spune:
Fetelor voi ati lipit figurine fluorescente pe perete in camera bebelusilor? Eu am cumparat saptamana trecuta si abia dupa ce am ajuns acasa am citit ca sunt permise doar copiilor peste 3 ani. Nu reusesc insa sa imi raspund la intrebarea: de ce?
Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)
oana_r spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Amy nu ii mai dau Novalac de 3 zile.Tot putin papa,500-600 ml pe zi.Am zis sa i-l schimb iara...Acum ii dau Topfer.Papa de 3 zile.Am observat ca dupa fiecare masa face caca.E normal oare???Ieri a papat 600.
Azi a papat la 7,150 ml,iar la 11,165 ml...uau,de cand nu a mai papat atata la un bibe...
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca aseara si azi dimineata am vazut pe scutec,putin caca,asa parca imbibat in scutec...oare o fi diaree???Dar numai putin.Pana acuma a facut 2 caki.Al doilea mi s-a parut putin mai moale...oare cum e diareea????Tre sa fie mai dese,nu???Daca va face diaree,tre sa-i schimb laptele din nou????Sau ce sa fac???
Sheri tu nu i-ai schimbat laptele???Vai,parca o vad pe Bea,din ceea ce povestesti...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
ramonella, fa ce crezi tu ca e mai bine,dar,parerea mea, nu-i mai schimba laptele ,din cate am citit ,cred ca esti la al 3 lea tip de formula.
nu se schimba asa des laptele. eu aniei i-am schimbat la ptele la 2 luni ca nu prea manca si de fapt avea anemie. 600 mil mi se pare bine.matei nu a mancat niciodata cat scrie pe cutie si lua mai bine in greutate ca ania,iar ania rareori manaca cat scrie pe cutie.cu kk asa este pana incepi diversificarea.
multa sanatate
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
AndreB spune:
Ma ingrijorezi Mihaela (cu abtibildul fosforescent)!
Si eu am luat stelute, ma pregateam sa le montez, dar pe ambalaj nu scrie nimic despre asta. Poate ca se refera la faptul ca un copil sub trei ani, atras ca orice copil de ceea ce este lucios si stralucitor, nu va intelege ca nu are voie sa smulga de pe perete "jucarica".
Eu oricum le pun pe tavan. Stelutele.
Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by mbontos
Fetelor voi ati lipit figurine fluorescente pe perete in camera bebelusilor? Eu am cumparat saptamana trecuta si abia dupa ce am ajuns acasa am citit ca sunt permise doar copiilor peste 3 ani. Nu reusesc insa sa imi raspund la intrebarea: de ce?
Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)
Este o precautie a producatorului. Pentru a evita pericolul de inghitire in cazul in care pune copilul mana pe ele .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
RAMONELLA spune:
Am vazut bebei frumosi!!!!
Oana asa m-am gandit eu,ca e mai bine.Daca nu manca,ce era sa fac???Stiu ca nu e bine sa tot il schimb,dar presimt ca la asta ramanem.Caca nu a mai facut,deci nu avem diaree!!!Iupii!!!Pana acuma a papat 3 biberoane de 150,165 si 155 ml.Deci pana acuma 470.Si a dormit cateva ore bune!!!!Cum facea inainte,cand papa bine!!!Diseara sper sa mai pape tot asa de bine!!!Vad ca si-a reglat iar programul la 4 mese pe zi,ca ianinte tot aiurea manca.
Oana,imi place tare mult rochita lui Ania!!!!E tare cocheta!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
dany26 spune:
ziua buna mamici!
andrei iar nu a facut kk singur de 36 ore...deci iar am fol termom. azi...
ce jucarii au voie bb-ii sa bage in guritza la varsta asta????din ce material?ca la mag. parca de la 4 luni sunt toate...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
vali_delide spune:
Salutare, fetele.
Am prins momentul ca mi-a adormit pitica, in sfarsit si pot si eu sa mai citesc ce s-a scris de ieri...sunteti harnicute, vad.
quote:
Originally posted by adinag
Vali, cred ca si asta-i o problema la mine, ca sunt multe zile cand mananc aiurea de tot si nu imi face bine la laptic... Si eu beau ceai ptr lactatie acum!
Fetita ta cat doarme ziua/noaptea, ca scriai ca dormea deja de 4 ore?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Adina, are zile cum a fost ieri, in care doarme 4 ore legate...dar are altele, ca azi in care nu doarme nici macar o ora intreaga. Abia acum a adormit, sper sa doarma macar vrea 2 ceasuri, ca deja nu mai pot, vrea doar sa "vorbim" amandoua, eventual ea in brate si eu s-o plimb, sa nu indraznesc sa ma asez
Oricum, in majoritatea timpului programul e cam asa: pe la 4-5 dimineata papa prima data, apoi la 7-8, dupa care incepe circul zilnic cu cantat, gadilat, supt la juma' de ora...asta pana iesim afara...oricum sa zic ca mai are o masa inainte, pe la 11-12. Apoi stam afara 2-3 ore, papa pe la 2-3, iar pe la 5-6 si apoi ultima masa la 9-9.30, dupa baita. Noaptea doarme macar 5-6 ore legate, daca am noroc doarme si 8.
Roxxy, ce mare s-a facut Matei, ca prinde cu manutele...eu abia astept sa inceapa Piti sa ma tina de tzitzi cu manutele...si acum sta cu manuta pe ele, dar stiu ca nu constientizeaza inca.Ma rog sa mai am ce sa-i dau pana atunci, ca deja scade productia.
Cami, am vazut pozele cu Stefi...e o scumpica.Dar si Sebi e mortal cum doarme "pe aripile scaunului"
Jasmin, si Andrei a fost cu mine la nastere, dar nu stiu daca se pune, ca am facut cezariana.A filmat operatia si in momentul in care a vazut-o si auzit-o pe fi-sa, filmul e foooaaarteee tremurat si era gata sa lesine.A fost alegerea lui sa stea cu mine, eu doar am intrebat la spital daca se poate si l-am lasat sa decida.
Plange bebita, s-a trezit...revin
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Jasmin012 spune:
va vad cat va stresati cu mililitrii de lapte pe care ii inghit bebeii si ma rog la d-zeu sa am lapte pana la 6 luni cand incepem diversificarea... Deocamdata nu trebuie sa ne stresam cu nimic... doar sa=l alaptez cand vrea si cat vrea...
Iar cu caca nu avem probleme, doar ca dimineata nu-i iese asa de usor, iar cand cand face prima data e motiv de bucurie, ca si la voi...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza