Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Vali, ba da, cred ca se pune... cred ca este si mai greu sa asiste la cezariana decat la nastere normala.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vali, e mult sus ca le prinde. Ieri a prins suzeta o singura data si s-a speriat cand a agitat-o in aer. Ca sa fiu mai explicita: fixeaza obiectul vreun minut si intinde pumnul () spre el si in momentul in care il atinge, il tine mai mult timp lipit de respectivul obiect. daca e un obiect mic (gen suzeta), deschide pumnul si il apuca usurel cu vreo 3 degetele. Azi s-a repetat actiunea, dar doar o singura data.

quote:
Originally posted by vali_delide

Salutare, fetele.
Am prins momentul ca mi-a adormit pitica, in sfarsit si pot si eu sa mai citesc ce s-a scris de ieri...sunteti harnicute, vad.

quote:
Originally posted by adinag

Vali, cred ca si asta-i o problema la mine, ca sunt multe zile cand mananc aiurea de tot si nu imi face bine la laptic... Si eu beau ceai ptr lactatie acum!
Fetita ta cat doarme ziua/noaptea, ca scriai ca dormea deja de 4 ore?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, are zile cum a fost ieri, in care doarme 4 ore legate...dar are altele, ca azi in care nu doarme nici macar o ora intreaga. Abia acum a adormit, sper sa doarma macar vrea 2 ceasuri, ca deja nu mai pot, vrea doar sa "vorbim" amandoua, eventual ea in brate si eu s-o plimb, sa nu indraznesc sa ma asez
Oricum, in majoritatea timpului programul e cam asa: pe la 4-5 dimineata papa prima data, apoi la 7-8, dupa care incepe circul zilnic cu cantat, gadilat, supt la juma' de ora...asta pana iesim afara...oricum sa zic ca mai are o masa inainte, pe la 11-12. Apoi stam afara 2-3 ore, papa pe la 2-3, iar pe la 5-6 si apoi ultima masa la 9-9.30, dupa baita. Noaptea doarme macar 5-6 ore legate, daca am noroc doarme si 8.

Roxxy, ce mare s-a facut Matei, ca prinde cu manutele...eu abia astept sa inceapa Piti sa ma tina de tzitzi cu manutele...si acum sta cu manuta pe ele, dar stiu ca nu constientizeaza inca.Ma rog sa mai am ce sa-i dau pana atunci, ca deja scade productia.

Cami
, am vazut pozele cu Stefi...e o scumpica.Dar si Sebi e mortal cum doarme "pe aripile scaunului"

Jasmin, si Andrei a fost cu mine la nastere, dar nu stiu daca se pune, ca am facut cezariana.A filmat operatia si in momentul in care a vazut-o si auzit-o pe fi-sa, filmul e foooaaarteee tremurat si era gata sa lesine.A fost alegerea lui sa stea cu mine, eu doar am intrebat la spital daca se poate si l-am lasat sa decida.

Plange bebita, s-a trezit...revin

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Offff, mai Dani. Chiar ma bucurasem mult pt reusita lui Andrei. Eu iti spun sincer ca saptamana trecuta l-am lasat pe Matei cam 50 de ore fara sa faca kk si a facut pana la urma singur-singurel, fara prea mult chin, o mare pleasca. Insa in toate acele ore nu l-am vazut sa se chinuie, sa se screama sau sa-l doara ceva si din acest motiv nu am intervenit cu nimic. saptamana asta a facut zilnic. Dupa 36 de ore l-ai vazut ca se chinuie de i-ai bagat termometrul?

quote:
Originally posted by dany26

ziua buna mamici!

andrei iar nu a facut kk singur de 36 ore...deci iar am fol termom. azi...

ce jucarii au voie bb-ii sa bage in guritza la varsta asta????din ce material?ca la mag. parca de la 4 luni sunt toate...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by popbianca

Buna ziua !Nu de mult timp a plecat dr.pediatra de la noi care a constatat ca Ana mea e fff bine(5380 gr de la 2800) ,ca doarme de la 23-24 pana la 08-09 fara masa si asta e de vis (ca reusesc sa dorm toata noaptea)singura problema e ca ea mai are doar 4 mese pe zi(la 09, la 13,18,si pe la 22-23 dupa baita);acum trebuie sa incerc sa bag si a-5-a daca reusesc ,daca nu ,asta e!Precizez ca ea maninca doar la sticluta ,mixt.?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Bianca, ce inseamna doar la sticluta mixt? Amesteci si tu lapticii de san cu praf?

Adinag, pai mancam asa: la 7 o iau din patut si-i bag bibe in gura, papa fix 70 ml, apoi nu mai trage, il impinge cu limba, daca-l bag cu forta sta cu el in gura si doarme. Ii dau completare apa: imediat trage cu multa satisfactie, deci se poate.
La 11 papa fix 40 ml dar cu cantec (plus apa de rigoare pt ca-i dau lapte praf cu lapte de-al meu la toate mesele), strange buzele, nu accepta, daca trage ii da drumul pe langa coltul buzelor, il strange cu gingiile, joaca capul in toate directiile.
La 3-4 e urmatoarea masa, dupa ce venim de afara si se trezeste din somn, papa fara mofturi 70ml plus apa, apoi la 9 dupa baita 100 ml. Daca am noroc pe la 11 mai catadicseste 30ml, dar nu garantam nimic.
Asa ca i le fac si eu mai satioase si mai concentrate, apoi diluam cu apa ca sa pape si copilul meu ceva, nu inteleg de ce papa asa putin, altminteri e tare vioaie si vesela! Cu forta nu merge, cu joaca nicidecum, nici cu gadilici, tras de urechi, tot eu ma enervez si arunc cu sticluta de pereti de frustrare, mai ales cand vad ca se face seara si poate uneori n-a mancat pana atunci nici 100 ml.... ma gandesc cu groaza cand vom incepe diversificarea ca nu va manca mai nimic si voi alerga cu lingura dupa ea, si ca mancarea pe pereti se ia mai greu decat laptele!
Oricum, de cand ii dau mix am ajuns si noi la 5.950 gr si aici stam de ceva zile, nu vrea sa ajunga la 6 si pace!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

si noi am avut o perioada cand o masa udpa o ora jumate, schimbam biberonul, o gadilam la talpi...oricum mananca putin Alesia ta, Alessia mea manca tot cam asa, dar la 2 luni; poate nu-i place laptele praf;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, am citit ca un copil alaptat cu fomula poate face caca si o data la cateva zile, fara ca acest lucru sa fie considerat constipatie. Diferenta consta in consistenta pe care o are kk... sa nu fie tare. Scuzati detaliile... Vezi sa nu-i creezi copilului o obsesie si o dependenta de chestii care sa-l ajute sa faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

A mea face kk la 2 sau 3 zile dar eu nu ma stresez. Cand era mai mica i-am bagat de vreo 2 ori supozitoare cu glicerina, pentru ca avea gaze, crampe, etc. Acum intrucat nu o deranjeaza nimic, o las in pace pana face ea, mai ales ca e alimentanta doar la san, deci nu mai am obsesia cu constipatia.

Pe noi ne-ati vazut ? aici
si aici

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Dany, am citit ca un copil alaptat cu fomula poate face caca si o data la cateva zile, fara ca acest lucru sa fie considerat constipatie. Diferenta consta in consistenta pe care o are kk... sa nu fie tare. Scuzati detaliile... Vezi sa nu-i creezi copilului o obsesie si o dependenta de chestii care sa-l ajute sa faca...

mersi jasmine....eu citisem ca, kk rar e ok pt alaptati la sanface jumate mai tare jum. moale

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna seara si de la noi; nu am mai reusit sa intru in ultimul timp;voi tot 5 mese aveti pe zi? mandra mea papa ziua la 3 ore inca, doar noaptea are pauza si doarme toata noaptea si ea.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

E o scumpa Sophia. E frumusica foc!!!
Mai fetelor, dar al meu e singurul chel de pe aici? Ca noua ne creste parul numai la ceafa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

A mea face kk la 2 sau 3 zile dar eu nu ma stresez. Cand era mai mica i-am bagat de vreo 2 ori supozitoare cu glicerina, pentru ca avea gaze, crampe, etc. Acum intrucat nu o deranjeaza nimic, o las in pace pana face ea, mai ales ca e alimentanta doar la san, deci nu mai am obsesia cu constipatia.

Pe noi ne-ati vazut ? http://picasaweb.google.com/mihuta10/Sophia/photo#5168327628739643330
si aici

http://picasaweb.google.com/mihuta10/Sophia/photo#5168325386766714786

mami de Sophia

e o scumpica ciufulita

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput