Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Am pus poze http://www.flickr.com/photos/oana8188/

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Lixa, frumusel si foarte expresiv baietelul tau! Dar sa stii ca e baiatul lui tati , daca nu l-ai fi nascut n-ai fi zis ca exista legatura

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Asa e, Oana, seamana tare bine cu ta-su.
Fetita ta e o dulce, sta asa frumos la mami in brate.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lixa sa speram ca va fi bine.Pana acuma nu a mai avut asa.Dar e putin...oricum ,asa am auzit si eu,ca la diaree e mai licid si cu mucus..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Amy nu ii mai dau Novalac de 3 zile.Tot putin papa,500-600 ml pe zi.Am zis sa i-l schimb iara...Acum ii dau Topfer.Papa de 3 zile.Am observat ca dupa fiecare masa face caca.E normal oare???Ieri a papat 600.
Azi a papat la 7,150 ml,iar la 11,165 ml...uau,de cand nu a mai papat atata la un bibe...
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca aseara si azi dimineata am vazut pe scutec,putin caca,asa parca imbibat in scutec...oare o fi diaree???Dar numai putin.Pana acuma a facut 2 caki.Al doilea mi s-a parut putin mai moale...oare cum e diareea????Tre sa fie mai dese,nu???Daca va face diaree,tre sa-i schimb laptele din nou????Sau ce sa fac???

Sheri tu nu i-ai schimbat laptele???Vai,parca o vad pe Bea,din ceea ce povestesti...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Ramo,din ceea ce zici tu,eu nu cred ca e vb de diaree;dc bbare scaune apoase si repetate,cel putin 4-5/zi atunci se poate pune prob diareei.Cand a avut Iustin diaree eu am obs. si un miros ciudat total diferit de cel cu care ne parfumeaza acum cand face kk normal.

Ref. la Vigantol,noi am ramas tot la 2-3pic.admin.direct cu lgt.Cand mergem la control voi intreba medicul dc e cazul sa-i maresc nr.de pic.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pentru felicitari. Sper sa-l tina . Primele 2 nopti am crezut ca e de la medicamente, dar s epare ca nu. Oricum a inceput sa doarma toata noaptea o data cu raceala si cu cresterea cantitatii de laptic. Din 5 mese, are una de 210-140 de ml si restul de 150-180 ml. Deci cred ca din cauza asta doarme mult noaptea. oricum, e superrrrr!!!!!

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by Roxxy80

La mine ziua doarme cam 3 reprize de 20-30 de minute, deci f f putin. Insa sunt foarte fericita ca doarme asa de mult noaptea. Eu sunt rea de somn dupa ora 22.00 si nu as rezista daca nu ar dormi. In schimb ziua pot sa fiu calul lui de bataie cat vrea .
Tocmai s-a trezit din a doua repriza de somn de 20 de minute .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Roxxy, si eu zic tot la fel. Imi prieste tare ca ma lasa sa dorm toata noaptea; in fiecare dimineata ii multumesc lui Catalin ca a fost baiat cuminte m-a lasat sa dorm noaptea, si tare imi mai zambeste, desi in mod sigur e rupt de foame
Roxxy, felicitari pentru baiatul tau care te lasa sa dormi noaptea! Tin minte ce entuziasmata eram acu cateva sapt cand a dormit prima data de seara pana dimineata!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

diareea este cand face din ora in ora mai apos. si eu ii dai Topfer Bio si stiu cum e cu scaunul, nu te ingrijora, este normal, vei vedea ca nu va fi niciodata constipat.spre 3 luni va face mai rar cam o masa da o masa nu.

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Exact asa se trezea si Matei pana acum 3 nopti. Si ma tot rugam la Dzeu sa renunte la masa aia de la 3-4. Deci sunteti pe drumul cel bun!!!!

quote:
Originally posted by pufulet74

Alina, multumesc pentru upload [pu]
Lixa, la noi a zis pediatra ca se vad ceva probleme mici si la coaste,de aceea a recomandat 5 picaturi, nu doar fontanela. Si mi-a mai zis ca e o problema care apare mai frecvent la copii nascuti in perioada rece, pentru ca nu sunt expusi la soare suficient, care ajuta la asimilarea calciului.
Roxxy80, felicitari.
Piticul meu a dormit o noapte intreaga doar o data, in rest ne trezim o data pe noapte, papa la 10 seara, se trezeste pe la 3-4 noaptea si apoi la 7 dimineata.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

vigantol:in conditii normale (nu forme de rahitism) se creste dozarea cu cate o picatura in functie de greutatea copilului. Pana in 6 kg se dau 2 pic si peste se incepe cu 3 pic.

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea mersi de raspuns.

Amy sa speram ca nu e.

In legatura cu dormitul noaptea,eu cred ca din moment ce a inceput sa doarma bine,asa va fi.Deci e de bine.

Mergi la inceput