*Gravidute&Mamici de IASI* (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Diana stai ca vin si eu.Daca nu ma culc acum dimineata renunt si la blugi si ma duc direct in pijamale.
Sper sa nu se trezeasca Andrei incepind cu ora 3 iar din ora in ora.Am sa fiu recunoscatoare daca n-o face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

quote:
Monica, eu-s in urma... tu ce predai?

Chimie.Miine la prima ora (7.30-uh...) sigur n-are nimeni chef de chimie,nci macar eu.

Chimie??? Ohhh, ce urat!!! (scuze, nu a fost cu intentie, dar... nu m-am putut abtine. Mai ales ca e la ora aia...)

Eu am avut o profa de chimie foarte buna in generala. Dura, cea mai severa cred din toata scoala, dar pregatita exceptional. A incercat sa ma tina si langa chimie (eu eram cea mai buna din scoala, sefa de promotie ani la rand), contrar vointei mele... Faza e ca a si reusit... Dar am ramas asa, cu o... nu stiu cum sa zic, fata de chimie... Am invatat de nevoie, nicidecum de placere...

Iar la liceu, diriga a fost de chimie... Super profa, super diriga... si, tot din vina mea, ca eram cea mai buna, tragea de mine (ca toti profii de altfel!) spre chimie de am crezut ca ajung sa ma sinucid, numai sa nu mai aud de obiectul asta...
Si trebuie sa recunosc ca printr-a X-a parca, sau a XI-a, am luat locul I pe judet la un concurs de chimie...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Simo,ma bucur k ai reusit sa il obisnuiesti si cu altcineva in afara de tine.Ami acum trece printr=o perioada in care vrea sa stea numai cu mine.Chiar daca pe mama o cunoaste k sta cu ea de cand avea 2 saptamani pt cateva ore o data pe saptamana k la intervalul asta am eu liber sa mai ies doar eu cu sotul din partea mamei a inceput sa planga isteric cam la 45 de minute dupa ce plec.Nu stiu ce sa ma fac k insemna f mult sa ies si eu in lume macar asa o data pe saptamana.
Ralu,tot inchiriat.
Celia,vazut pozele ..Arata super apetisant.
Am plecat si eu la culcare k ma tot imbie sotul cu un masaj cu lotiune si asta e tratatie de zile mari
Va pup si spor la forumit!

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana , Monica, Cristina , noapte buna, somn usor,o zi frumoasa...azi.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissintibun

Preda chimia si e colega de liceu cu soacra mea,

am ajuns si eu sa ma rostogolesc pe aici...
sa mor daca intelegeam despre ce e vorba si ce ti-a venit, Cristina...
greu m-am mai prins... se vede ca-s cam obosita...
Adica sotul tau e din Vaslui?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by Nonna76

quote:
Monica, eu-s in urma... tu ce predai?

Chimie.Miine la prima ora (7.30-uh...) sigur n-are nimeni chef de chimie,nci macar eu.

Chimie??? Ohhh, ce urat!!! (scuze, nu a fost cu intentie, dar... nu m-am putut abtine. Mai ales ca e la ora aia...)

Eu am avut o profa de chimie foarte buna in generala. Dura, cea mai severa cred din toata scoala, dar pregatita exceptional. A incercat sa ma tina si langa chimie (eu eram cea mai buna din scoala, sefa de promotie ani la rand), contrar vointei mele... Faza e ca a si reusit... Dar am ramas asa, cu o... nu stiu cum sa zic, fata de chimie... Am invatat de nevoie, nicidecum de placere...

Iar la liceu, diriga a fost de chimie... Super profa, super diriga... si, tot din vina mea, ca eram cea mai buna, tragea de mine (ca toti profii de altfel!) spre chimie de am crezut ca ajung sa ma sinucid, numai sa nu mai aud de obiectul asta...
Si trebuie sa recunosc ca printr-a X-a parca, sau a XI-a, am luat locul I pe judet la un concurs de chimie...

Foto Ralu

Ralu, felicitari pentru toate realizarile tale.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Multumesc, Celia!
Da' alea deja sunt din Antichitate...
Ca dupa aia, nu prea au mai fost asa mari realizari...
Dar da, referitor la invatat, trebuie sa recunosc, cu mandrie (mama, ce urla modestia din mine!) ca am fost intotdeauna prima si din scoala generala, si din liceu... la fiecare sfarsit de an. Si sefa de promotie la final de cl a VIII-a si a XII-a. In ciuda concurentei... :D Asa mi-am facut eu multi dusmani...

Cristina, credeam ca au reusit sa cumpere ceva pana la urma... Asa sperau si ei. Ca si mine... :( Eu am ramas tot cu speranta...
Sebicu e bine?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

na ca daca nu stingeti lumina nu pot sa dorm!!
cristina asa e, mi-am dat seama! dar mai asteapta putin si o sa vezi ca n-o sa te mai afecteze prea mult. mai ales daca intr-o seara te imbraci frumos si ii spui sotului ca iesi cu fetele la un suc si ca trebuie sa stea el cu printesa!!! pai, nu? daca nu te lasa sa iesi cu ea pe nicaieri!!!

ralu zilele astea umblu cu fetele pe la doctori, denisa cu otita, raisa cu analize... si umblu mai mult cu pejo-ul ca sotul e prea ocupat... si ca sa nu dau o gramada de bani pe taxi-uri, prefer plimbarea! iar cu ratc n-are rost ca ocolesc mai mult, plus mersul tot pe jos pana in statii...inghesuiala, mirosul...barbatii nesimtiti care te vad cu doi copii dupa tine si nu-ti cedeaza locul, sau taximetristii la fel de nesimtiti care pentru 10 bani iti opresc 1 leu. azi chiar imi venea sa-l iau la injuraturi pe unul, trebuia sa-i dau 5,1 leu si mi-a oprit 6 lei ca cica n-are sa-mi de 5 bani rest!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am aparut, maammaaa ce tare ati strigat!
Stati asa sa citesc tot, ca sunt pe la pg 14

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Dar da, referitor la invatat, trebuie sa recunosc, cu mandrie (mama, ce urla modestia din mine!) ca am fost intotdeauna prima si din scoala generala, si din liceu... la fiecare sfarsit de an. Si sefa de promotie la final de cl a VIII-a si a XII-a. In ciuda concurentei... :D Asa mi-am facut eu multi dusmani...

uau...avem o tocilara printre noi!

acum serios...felicitari! impresionant!

si gata ma duc dupa nonna la somn! cristina e deja la "masaj"...

Mergi la inceput